OpenSubtitles.org by OpenSubtitles Kodi Addon.


Opensubtitles.org je populárna online platforma, ktorá ponúka rozsiahlu zbierku titulkov pre filmy a televízne programy vo viacerých jazykoch. Slúži ako cenný zdroj pre divákov, ktorí uprednostňujú sledovanie obsahu s presnými a synchronizovanými titulkami. Na druhej strane OpenSubtitles.org by OpenSubtitles Kodi Addon je výkonným rozšírením pre prehrávač médií Kodi, ktorý vylepšuje zážitok z titulkov tým, že umožňuje používateľom súčasne zobrazovať viac titulkov.

Doplnok pre Kodi Opensubtitles.org by Opensubtitles s dvojitými titulkami funguje zadarmo bez registrácie.

V tomto článku sa ponoríme do funkcií a výhod Opensubtitles.org by Opensubtitle a preskúmame funkčnosť a proces inštalácie Dual Subs Kodi Addon. Či už ste filmový nadšenec, učiaci sa jazyk, alebo jednoducho niekto, kto si cení dobre synchronizované titulky, táto príručka vám poskytne potrebné informácie, aby ste čo najlepšie využili tieto dva pozoruhodné nástroje.


📃 OBSAH PRÍSPEVKU 📃

Úvod do Opensubtitles org by Opensubtitles s dvojitými titulkami.

Čo je Opensubtitles.org?

Opensubtitles.org je populárna online platforma, ktorá poskytuje rozsiahlu zbierku titulkov pre filmy a televízne programy. Či už ste filmový nadšenec, ktorý miluje zahraničné kino, alebo jednoducho niekto, kto chce porozumieť každej línii v ich obľúbenej sérii, spoločnosť Opensubtitle.org vás dostala do popredia. Ponúka titulky vo viacerých jazykoch, vďaka čomu je zdrojom pre nadšencov titulkov po celom svete.

Titulky Open Subtitles org si môžete nainštalovať na Kodi z oficiálneho repozitára. Je potrebná registrácia a poplatok necelých 15€ na rok za VIP členstvo. Viac informácií v článku – OpenSubtitles org- TITULKY na KODI za 15 €/ROK.

Čo je Opensubtitles org by Opensubtitles s dvojitými titulkami?

Opensubtitles org by Opensubtitles je neoficiálny doplnok Kodi,ktorý funguje zadarmo bez registrácie.

OpenSubtitles org by OpenSubtitles

OpenSubtitles org by OpenSubtitles je fantastické rozšírenie, ktoré zvyšuje zážitok zo sledovania titulkov na bezplatnej platforme prehrávačov médií s otvoreným zdrojovým kódom. S týmto doplnkom môžete mať nielen jeden, ale aj dva titulky zobrazené súčasne a zároveň si užívať svoje obľúbené filmy alebo relácie.

Je to menič hier pre tých, ktorí sa chcú ponoriť do obsahu v cudzom jazyku bez toho, aby im chýbala pauza. Rozlúčte sa, aby ste sa neustále zastavili a prevíjali, aby ste chytili každé slovo – Dual Subs Kodi Addon robí svoju prácu hladko a bez námahy.


Preskúmanie funkcií Opensubtitles org by Opensubtitles.

Rozsiahla databáza titulkov

Opensubtitles.org sa môže pochváliť rozsiahlou databázou titulkov, v ktorej sú umiestnené milióny titulkov v rôznych jazykoch. Bez ohľadu na to, aký môže byť váš výber obsahu, pravdepodobne nájdete titulky, ktoré potrebujete na tejto platforme. Je to poklad pre milovníkov filmových nadšencov a nadšencov televíznych relácií, ktorí chcú vylepšiť svoje zážitky zo sledovania a plne porozumieť dialógu.

Podpora viacerých jazykov

Jednou z vynikajúcich funkcií stránky Opensubtitles.org je podpora viacerých jazykov. Zaoberá sa globálnym publikom a ponúka titulky v mnohých jazykoch, zaisťuje prístupnosť a inkluzívnosť pre používateľov na celom svete. Či už sledujete francúzsky film, kórejskú drámu alebo brazílsku telenovelu, spoločnosť Opensubtitles.org vám poskytne titulky.

Hodnotenia a komentáre používateľov

Opensubtitle.org poskytuje systém hodnotenia a titulkov, aby pomohol používateľom nájsť najlepšie titulky pre ich obľúbený obsah. Používatelia môžu hodnotiť a komentovať kvalitu, presnosť a celkovú užitočnosť konkrétneho titulku. Táto funkcia založená na komunite zaisťuje, že sa môžete spoľahnúť na spätnú väzbu a návrhy ostatných používateľov, aby ste našli perfektné titulky pre vaše potešenie zo sledovania.

Podpora viacerých jazykov

Pochopenie výhod používania doplnku Opensubtitles org by Opensubtitles.

Okrem toho že Opensubtitles org by Opensubtitles na rozdiel od iných podobných doplnkov funguje zadarmo,ma aj ďalšie prednosti,ktoré treba spomenúť.

Simultánne zobrazenie viacerých titulkov

S Dual Subs Kodi Addon sa môžete rozlúčiť s problémami s prepínaním medzi titulkami alebo chýbajúcimi v dôležitom dialógu. Tento doplnok umožňuje súčasne zobraziť na obrazovke dva titulky, čo vám umožní sledovať pôvodný jazyk aj vybraný preklad. Je to menič hier pre študentov jazykov, filmových nadšencov a každého, kto sa chce úplne ponoriť do cudzieho obsahu.

Možnosti prispôsobenia pre vzhľad titulkov

Dual Subs Kodi Addon tiež ponúka možnosti prispôsobenia na prispôsobenie vzhľadu titulkov podľa vašich preferencií. Môžete upraviť veľkosť písma, farbu, polohu a dokonca aj pozadie titulkov. Táto úroveň prispôsobenia zaisťuje, že titulky sú vizuálne príťažlivé a ľahko čitateľné, čím sa zvyšuje váš celkový zážitok zo sledovania.

Synchronizácia titulkov s prehrávaním videa

Udržiavanie titulkov v synchronizácii s prehrávaním videa môže byť frustrujúcim zážitkom, ale Dual Subs Kodi Addon vás nesklame. Automaticky synchronizuje titulky s videom a zaisťuje, že načasovanie je vždy presné. Už žiadne mätúce nesúlady medzi dialógom a akciou – Dual Subs Kodi Addon sa stará o synchronizáciu pre vás, takže si môžete sadnúť, relaxovať, a užívajte si svoj obľúbený obsah bez prerušenia.

Titulky vo filme

Ako nainštalovať a nastaviť doplnok Opensubtitles org by Opensubtitles

Požiadavky na inštaláciu

Na inštaláciu a nastavenie doplnku Dual Subs Kodi budete potrebovať zariadenie so spustenou platformou prehrávača médií Kodi. Po prvé, uistite sa, že máte nainštalované Kodi na svojom zariadení. Ak nie, môžete si ho stiahnuť z oficiálnej webovej stránky Kodi (https://kodi.tv/download).Uistite sa, že máte stabilné pripojenie na internet na stiahnutie a inštaláciu doplnku.

Povolenie inštalovať doplnky tretích strán

  1. Spustite program Kodi a prejdite do ponuky Nastavenia.
  2. Vyberte možnosť „Systém“ a potom „Doplnky“.
  3. Povoliť možnosť „Neznáme zdroje“, aby sa umožnila inštalácia doplnkov tretích strán.

Získajte prístup k väčšiemu obsahu a chráňte svoje súkromie.

Pripojte sa k internetu anonymne,schovajte svoju verejnú IP adresu a šifrujte prenášane údaje.

Pri streamovaní videa alebo hudby MUSÍTE POUŽIVAŤ VPN,čo je jediný spôsob ako získať prístup k ďalšiemu obsahu a zároveň zabezpečiť používanie KODI. Tu sú základné vlastnosti VPN:

Moja IP adresa

Informácie o vašom pripojení k internetu:

IP adresa:

Mesto:

Štát:

Operačný systém:

ISP:

Schovajte svoju IP adresu a chráňte dôležité údaje pri streamovaní obsahu a surfovaní po internete.

  • Získajte prístup k ďalšiemu obsahu – Väčšina doplnkov KODI sprístupňuje iba obsah na streamovanie z obmedzeného počtu krajín. Jediný spôsob ako obísť takéto geografické obmedzenia je zmena IP adresy pomocou služby VPN. Otvorte všetky doplnky KODI a streamujte všetok obsah knižnic pomocou VPN.
  • Vyhnite sa rizikám používania nelegálnych doplnkov – Množstvo doplnkov tretích strán sťahuje obsah z nelegálnych zdrojov,čo by vás mohlo dostať do právnych problémov. Okrem pirátského obsahu niektoré doplnky obsahujú nebezpečný malware. Ak chcete zabrániť ostatným v sledovaniu používajte VPN sieť,ktorá skryje všetko čo robíte v KODI a na internete. Pripojte sa na internet anonymne.
  • Zabraňte sledovaniu zo strany poskytovateľa pripojenia k internetu – Ak poskytovateľ internetových služieb uvidí že používate KODI,môže obmedziť vašu internetovú linku. Ak zisti že používate nelegálne doplnky môže vás upozorniť na porušenie autorských práv. Vyhnite sa týmto obmedzeniam šifrovaním prenášaných údajov pomocou VPN,aby nikto nemohol sledovať vaše online aktivity.

Existuje veľké množstvo VPN,no nie každá je vhodná pre KODI a stream ovanie. Potrebujete takú VPN,ktorá odblokuje akýkoľvek doplnok KODI a zároveň ochráni vaše digitálne súkromie.

Po otestovaní viacerých služieb VPN odporúčam najlepšiu NORD VPN,ktorá je lídrom na poli vývoja bezpečnostných aplikácií. Ako lacnejšiu alternativu odporúčam PURE VPN,ktorá nijak nezaostáva za prvou službou. Obidve služby VPN sú vhodné pre KODI,kladú veľký dôraz na súkromie používateľa a sú úplne legálnymi službami vo väčšine krajin sveta.

Vyskúšajte VPN bez rizika. Ak nebudete zo službou spokojný,môžete do 30 dní požiadať o vrátenie peňazí.

Sprievodca inštaláciou krok za krokom

Inštalácia Opensubtitles org by Opensubtitles Kodi Addon je hračka. Jednoducho postupujte podľa týchto krokov:

Inštalácia uložiska Peno 64 Repository

  1. Otvorte Kodi a prejdite do ponuky “Nastavenia” (Settings). Môžete tam ísť kliknutím na ikonu ozubeného kolieska v ľavom hornom rohu hlavného menu.
  2. V nastaveniach vyberte možnosť “Správca súborov” (File manager).
  3. V správcovi súborov kliknite na “Pridať zdroj” (Add source).
  4. Zobrazí sa dialógové okno “Pridať súborový zdroj” (Add file source). Kliknite na políčko, kde je uvedená cesta k súborovému zdroju.
  5. Zadajte nasledujúcu URL adresu: https://peno64.github.io/repository.peno64 a kliknite na “OK”.
  6. Potom zadajte názov pre tento zdroj, napríklad “Peno64” a kliknite na “OK”.
  7. Vráťte sa na hlavnú obrazovku Kodi a prejdite do ponuky”Doplnky” “Add-ons”.
  8. Kliknite na ikonu otvoreného škatuľového symbolu v ľavom hornom rohu obrazovky, aby ste otvorili ponuku pre inštaláciu doplnkov.
  9. Vyberte možnosť “Inštalovať z zip súboru” (Install from zip file).
  10. Nájdite a vyberte zdroj, ktorý ste pridali v kroku 6 (“Peno64”).
  11. V rámci zdroja nájdite súbor s príponou “.zip” a vyberte ho.
  12. Počkajte, kým Kodi nainštaluje repozitár. Po úspešnej inštalácii by sa malo zobraziť oznámenie.
  13. Teraz už môžete inštalovať Opensubtitles.org by Opensubtitles a ďalšie doplnky z repozitára Peno 64.

Inštálacia doplnku Opensubtitles.org by Opensubtitles

  1. Vráťte sa do ponuky Doplnky.
  2. Kliknite na ikonu „Inštalátor balíkov“ (zvyčajne sa nachádza v ľavom hornom rohu).
  3. Vyberte možnosť „Inštalovať z repozitára“.
  4. Vyberte „Peno 64 Repository .”
  5. Prejdite si zoznam a nájdite kategóriu „Titulky“.
  6. Vyhľadajte a kliknite na doplnok „Opensubtitles.org by Opensubtitles with dual subs“.
  7. Kliknite na “Inštalovať” a počkajte, kým sa doplnok nainštaluje
  8. Po inštalácii,môžete získať prístup k doplnku Dual Subs z domácej obrazovky Kodi pod položkou „Doplnky – Moje doplnky – Titulky.”

Konfigurácia nastavení pre doplnok Opensubtitles org by Opensubtitles

Po inštalácii doplnku si môžete prispôsobiť nastavenia podľa svojich predstáv. To zahŕňa úpravu vzhľadu a umiestnenia titulkov,zapnutie duálnych titulkov a možností synchronizácie. Jednoducho prejdite na doplnok v sekcii Doplnky Kodi, vyberte možnosť Nastavenia a preskúmajte dostupné možnosti. Upravte nastavenia podľa svojich preferencií, aby ste vylepšili zážitok zo sledovania.

OpenSubtitles org by OpenSubtitles - Nastavenia doplnku

Prezeranie a vyhľadávanie titulkov na Opensubtitle.org

Nájdenie perfektných titulkov sa niekedy môže zdať ako hľadanie ihly v kope sena. Ale nebojte sa, Opensubtitles.org je tu, aby vám uľahčil život! S užívateľsky prívetivým rozhraním môžete ľahko prehľadávať a vyhľadávať titulky vo viacerých jazykoch. Či už hľadáte titulky pre filmy alebo televízne seriály, spoločnosť Opensubtitle.org vás nesklame. Stačí zadať názov filmu alebo predstavenia a voila! Na dosah ruky bude široký výber titulkov.


Nastavenie prehrávača Kodi na zobrazovanie vybratých titulkov.

Aby sa vám nezobrazovali iba anglické titulky ale potrebujete nastaviť slovenske,české a prípadne aj iné titulky je potrebné v nastaveniach vrámci Kodi previesť niekoľko zmien. Ak chcete nastaviť prehrávač Kodi na zobrazovanie vybratých titulkov, môžete postupovať nasledovne:

  1. Otvorte aplikáciu Kodi a prejdite do hlavného menu.
  2. Kliknite na ikonu ozubeného kolieska v hornej časti obrazovky, aby ste sa dostali do nastavení.
  3. V nastaveniach vyberte položku “Player Settings” alebo “Nastavenia prehrávača”, ak je k dispozícii.
  4. V časti “Titulky” vyberte zoznám jazykov pre ktoré preberať titulky – Czech,Slovak a ďalšie.
  5. V záložke “Jazyk” alebo “Subtitles” nájdite možnosť “Default TV show service” alebo “Predvolená služba pre seriály”.
  6. Vyberte preferovanú službu na získavanie titulkov. Medzi najobľúbenejšie patrí napríkladOpenSubtitles.org by OpenSubtitles, OpenSubtitles.org, OpenSubtitles.com,Subscene.com alebo Podnapisi.net.
  7. Ak sa musíte prihlásiť do vybranej služby, postupujte podľa pokynov na obrazovke a zadajte svoje prihlasovacie údaje.
  8. Nastavte aj predvolenú službu pre filmy.
  9. Ak chcete,môžete zmeniť aj ďalšie nastavenia ak vľavo dole prepnete na “Expertné” nastavenia.
  10. Po úspešnom nastavení služby pre titulky sa vráťte do hlavného menu a vyberte si film alebo seriál, ktorý chcete prehrať.
  11. Počas prehrávania kliknite na ikonku titulky v pravom dolnom rohu prehrávača a vyberte možnosť “Download Subtitles” alebo “Prevziať Titulky”.
  12. Zobrazí sa vám zoznam dostupných titulkov. Vyberte si preferovaný jazyk a titulky sa automaticky stiahnu a zobrazia.

Toto nastavenie by vám malo umožniť zobraziť vybraté titulky v prehrávači Kodi. Je však potrebné mať prístup k internetu a zvoliť si vhodnú službu na získavanie titulkov, ktorá je kompatibilná s aplikáciou Kodi.

Nastavenie jazykov pre titulky

Inštruktážne video.

Aby som vám uľahčil proces inštalácie a nastavenia českých a slovenských titulkov,pripravil som inštruktážne video.

Všetky inštruktážne videá môžete sledovať na necenzúrovanej video-platforme postavenej na technológií blockchain.

Vychutnajte si tvorcov nezávislého obsahu.


Pokročilé funkcie a možnosti prispôsobenia

Filtre rozšíreného vyhľadávania na Opensubtitle.org

Ak ste znalcom titulkov, možno zistíte, že túžite po konkrétnejších titulkoch. Opensubtitle.org má funkciu s pokročilými vyhľadávacími filtrami. Zúžte vyhľadávanie výberom požadovaného jazyka, roku vydania, žánru alebo dokonca konkrétnych kľúčových slov.

Úprava časovacích a synchronizačných titulkov

Predstavte si toto: pozeráte scénu nabitú akciami a titulky zaostávajú. Hovorte o komédii chýb! Ale nebojte sa, Dual Subs Kodi Addon vám umožňuje dokonale upraviť načasovanie a synchronizovať titulky s vašimi médiami. S touto praktickou funkciou sa rozlúčte s dňami trápne načasovaných titulkov.

Prispôsobenie nastavení zobrazenia titulkov v doplnkoch Kodi Addon

Rôzne ťahy pre rôznych ľudí, však? Dual Subs Kodi Addon tomu rozumie a ponúka možnosti prispôsobenia pre zobrazenie titulkov. Zmeňte písmo, veľkosť, farbu a dokonca aj polohu titulkov na obrazovke. Urobte si svoje titulky skutočne svojimi vlastnými a užite si osobný zážitok zo sledovania.


Riešenie problémov s OpenSubtitles.org by OpenSubtitles.

Problémy so sťahovaním titulkov

Sťahovanie titulkov môže byť občas hrboľatá jazda. Ak narazíte na nejaké problémy pri sťahovaní titulkov z Opensubtitles.org, nebojte sa. Skontrolujte svoje pripojenie na internet, uistite sa, že sú nastavenia Kodi správne nakonfigurované a skúste to znova. Problém môže niekedy vyriešiť jednoduchý reštart alebo preinštalovanie.

Všeobecné tipy na riešenie problémov

Technológia môže byť nepredvídateľná a všetci sme mali spravodlivý podiel na technologických strachoch. Ak narazíte na akékoľvek ďalšie problémy alebo závady pri používaní Opensubtitles.org alebo Dual Subs Kodi Addon, neznepokojujte sa. Oslovte komunitu Kodi o pomoc. Existuje rozsiahla sieť skúsených používateľov, ktorí sú pripravení vám pomôcť vyriešiť akýkoľvek problém, ktorý vám príde do cesty.


Tipy a triky pre nadšencov titulkov

Teraz, keď ste zvládli umenie titulkov s Opensubtitles.org a Opensubtitles.org by Opensubtitle Kodi Addon, je čas posunúť sa na ďalšiu úroveň. Tu je niekoľko tipov a trikov na zlepšenie zážitku z titulkov:

  1. Preskúmajte rôzne zdroje titulkov: Opensubtitles.org je fantastický, ale neobmedzujte sa. Preskúmajte ďalšie webové stránky s titulkami a doplnky a objavte širšiu škálu možností.
  2. Experimentujte s rôznymi fontmi a farbami: Bavte sa so svojimi titulkami! Vyskúšajte rôzne písma, veľkosti a farby a nájdite dokonalý štýl, ktorý zodpovedá vášmu vkusu.
  3. Podeľte sa o svoju múdrosť titulkov: Ak narazíte na skrytý klenot vydania titulkov, zdieľajte ho s komunitou. Rozširujte lásku titulkov a pomôžte ostatným nájsť perfektné titulky pre svoje obľúbené filmy a predstavenia.
  4. Buďte trpezliví a otvorený: Titulky sú dielom lásky vytvorenou dobrovoľníkmi. Preklady niekedy nemusia byť dokonalé a môžu sa vyskytnúť občasné chyby. Nezabudnite byť trpezliví a oceniť úsilie vynaložené na poskytovanie titulkov pre globálne publikum.
  5. Vychutnajte si svoje novoobjavené superveľmoci titulkov: S Opensubtitle.org a Dual Subs Kodi Addon ste odomkli svet zázrakov titulkov. Posaďte sa, uvoľnite sa a ponorte sa do kúzla titulkov. Teraz vám nikdy neunikne jediné slovo bez ohľadu na jazyk!

FAQ – Odpovede na najčastejšie kladené otázky.

1. Môžem na akomkoľvek zariadení používať Opensubtitles.org a Dual Subs Kodi Addon?

Áno, Opensubtitles.org je webová platforma prístupná z akéhokoľvek zariadenia s pripojením na internet. Dual Subs Kodi Addon je však špeciálne navrhnutý pre prehrávač médií Kodi, ktorý je k dispozícii na rôznych zariadeniach vrátane počítačov, smartfónov a streamovacích zariadení.

2. Sú titulky na Opensubtitle.org presné a synchronizované?

Opensubtitles.org je hostiteľom rozsiahlej zbierky titulkov odovzdaných používateľmi. Zatiaľ čo väčšina titulkov je presná a synchronizovaná, môžu sa vyskytnúť občasné nepresnosti alebo problémy so synchronizáciou. Používatelia majú možnosť hodnotiť a komentovať titulky, čo vám pomáha identifikovať najspoľahlivejšie titulky.

3. Môžem upraviť vzhľad titulkov pomocou doplnku Dual Subs Kodi Addon?

Áno, doplnok Dual Subs Kodi Addon poskytuje možnosti prispôsobenia pre vzhľad titulkov. Písmo, veľkosť, farbu a polohu titulkov môžete upraviť tak, aby vyhovovalo vašim preferenciám a zlepšilo zážitok zo sledovania.

4. Čo mám robiť, ak narazím na problémy s doplnkom Dual Subs Kodi Addon?

Ak narazíte na problémy s doplnkom Dual Subs Kodi Addon, ako sú problémy so synchronizáciou titulkov alebo chyby pri sťahovaní titulkov, prečítajte si časť venovanú riešeniu problémov v tomto článku. Poskytuje tipy a riešenia bežných problémov, ktoré vám pomôžu vyriešiť akékoľvek problémy, ktorým môžete čeliť.


Záver.

Záverom možno povedať, že Opensubtitles.org a Opensubtitles.org by Opensubtitles.org Kodi Addon ponúkajú komplexné riešenie pre všetky vaše potreby titulkov. Vďaka rozsiahlej databáze Opensubtitles.org a viacjazyčnej podpore sa nájdenie správnych titulkov pre vaše obľúbené filmy a televízne seriály stáva bez námahy. Doplnok Dual Subs Kodi Addon posunie vaše skúsenosti s titulkami na ďalšiu úroveň tým, že vám umožní súčasne zobraziť viac titulkov a prispôsobiť ich vzhľad.

Dodržiavaním pokynov na inštaláciu a nastavenie môžete tieto nástroje ľahko integrovať do prehrávača médií a vylepšiť vaše potešenie zo sledovania. Rozlúčte sa s frustráciou titulkov a užite si bezproblémový zážitok s titulkami s Opensubtitles.org a Opensubtitles.org by Opensubtitles Kodi Addon.


4.7/5 - (12 hlasov)

Ak sa vám príspevok páči a je pre vás prínosom poprosím o zdieľanie,ďakujem.

Zdieľanie je spolupráca.

Ak sa vám tento článok páči, prosím, zdieľajte ho so svojimi priateľmi a známymi. Vaša podpora je pre mňa veľmi dôležitá a pomôže mi dosiahnuť väčšiu čitateľskú základňu. Ďakujem!

📃 OBSAH PRÍSPEVKU 📃

Index