The TV App & Kodi doplnok pre žive TV programy a šport.


The TV App Kodi Addon je doplnok tretej strany pre multimediálny prehrávač Kodi, ktorý poskytuje prístup k množstvu živých televíznych kanálov a obsahu zo sveta športu.

Kodi je otvorený zábavný softvér, ktorý môže byť nainštalovaný na rôzne platformy, vrátane počítačov, smartfónov, televízorov a iných zariadení. Jeho flexibilita a podpora rôznych doplnkov, ako je napríklad aj The TV App, umožňujú užívateľom prispôsobiť si svoje multimediálne zážitky podľa vlastných preferencií.

V tomto článku vás prevedieme procesom inštalácie, preskúmame funkcie doplnku, vyriešime spoločné problémy, poskytneme užitočné tipy a triky, odpovieme na často kladené otázky. Poďme sa ponoriť a objavíme vzrušujúci svet televíznej zábavy.


Webstránka The TV App na streamovanie živého TV vysielania.

Ak navštívite webovú stránku https://thetvapp.to môžete priamo vo webovom prehliadači zadarmo sledovať 112 živých televíznych programov z USA a záznamy športových udalosti – NBA,MLB, NHL,NFL,NCAAF a MLS.

Webstránka thetvapp.to

Používatelia majú prístup k televíznym programom na takmer akomkoľvek zariadení vrátane streamovacích zariadení, ako sú Amazon Firestick, Fire TV a,Android TV a pod. Na týchto zariadeniach je ale veľmi nepraktické až nemožné prepínanie kanálov vo webovom prehliadači a preto odporúčam použiť aplikáciu Kodi a doplnok The TV App.


Úvod do The TV App Kodi Addon

Čo je The TV App Kodi Addon?

Kodi Addon je všestranný doplnok na streamovanie médií pre populárny prehrávač médií Kodi. Umožňuje používateľom prístup k širokému spektru živých televíznych kanálov, obsahu na požiadanie a prispôsobiteľným nastaveniam v rozhraní Kodi. S TV App Kodi Addon môžete vylepšiť svoj zábavný zážitok sledovaním svojich obľúbených relácií, filmov a športových udalostí na jednom mieste.

 Live TV

Výhody používania The TV App Kodi Addon.

Používanie aplikácie The TV App Kodi Addon má niekoľko výhod. Po prvé, získate prístup k obrovskému výberu živých televíznych kanálov a zaistíte, aby ste nikdy nevynechali svoje obľúbené programy. Doplnok navyše poskytuje obsah na požiadanie, čo vám umožní dohnať zmeškané športové udalosti. The TV App Kodi Addon umožňuje vám prispôsobiť váš streamingový zážitok podľa vašich predstáv.

Je však dôležité poznamenať, že niektoré doplnky pre Kodi môžu poskytovať obsah nelegálnym spôsobom. Preto je dôležité dodržiavať autorské práva a používať iba legálne zdroje obsahu.


Systémové požiadavky na inštaláciu doplnku The TV App Kodi Addon

Požiadavky na hardvér

Na inštaláciu a používanie doplnku TV App Kodi Addon nepotrebujete žiadne špecifické hardvérové požiadavky nad rámec toho, čo je potrebné na spustenie samotného Kodi. Pokiaľ vaše zariadenie dokáže s prehrávačom médií Kodi zaobchádzať hladko, je dobré na inštaláciu. Či už používate počítač, smartfón alebo TV box, uistite sa, že spĺňa minimálne špecifikácie pre spustenie systému Kodi.

Požiadavky na softvér

Pokiaľ ide o softvérové požiadavky, musíte mať na svojom zariadení nainštalovaný Kodi. Televízna aplikácia Kodi Addon je kompatibilná so všetkými hlavnými operačnými systémami vrátane Windows, MacOS, Android a iOS. Pred pokračovaním v inštalácii doplnku sa uistite, že máte nainštalovanú pracovnú verziu produktu Kodi.

The TV App - 0.2

Potrebujem VPN pri sledovaní TV programov pomocou doplnku The TV App?

Odporúča sa používať VPN (Virtual Private Network) pri sledovaní TV programov na Kodi, najmä keď používate doplnky tretích strán, ako je The TV App. Existuje niekoľko dôvodov, prečo by ste mali zvážiť použitie VPN:

  1. Zabezpečenie súkromia: VPN vytvára šifrované pripojenie medzi vaším zariadením a internetom, čo znamená, že vaša internetová aktivita je chránená pred sledovaním tretími stranami, vrátane poskytovateľov internetových služieb (ISP) a iných.
  2. Obchádzanie geografických obmedzení: VPN vám umožňuje obísť geografické obmedzenia a pristupovať k obsahu, ktorý je inak obmedzený na určité regióny. Ak chcete sledovať televízne programy z iných krajín pomocou doplnku The TV App, VPN vám môže pomôcť získať prístup k týmto obsahom.
  3. Ochrana pred autorskými právami: Niektoré doplnky pre Kodi, vrátane tých pre živé televízne vysielanie, môžu obsahovať obsah, ktorý je chránený autorskými právami. Použitie VPN môže pomôcť minimalizovať riziko zaznamenania vašej aktivity a ochrániť vás pred právnymi problémami.

Je dôležité poznamenať, že použitie VPN je vo vašom právnom záujme a závisí od zákonov a pravidiel vo vašej krajine. Okrem toho nie všetky VPN služby sú rovnaké, takže je dôležité vybrať si dôveryhodnú a spoľahlivú VPN službu.

Pamätajte, že poskytovatelia služieb a autorské spoločnosti môžu mať rôzne postupy a politiky týkajúce sa sledovania a dodržiavania autorských práv. Dodržujte autorské práva a používajte legálny obsah, aby ste sa vyhli potenciálnym problémom.


Sprievodca krok za krokom pre inštaláciu doplnku The TV App

Pred inštaláciou doplnku TV App Kodi Addon je nevyhnutné pripraviť inštaláciu Kodi. Uistite sa, že je vaše zariadenie pripojené k internetu, pretože budete musieť stiahnuť a nainštalovať doplnok z online úložiska. Uistite sa tiež, že vaše nastavenia Kodi umožňujú inštaláciu z neznámych zdrojov, pretože je to potrebné na inštaláciu doplnkov tretích strán, ako je aj The TV App.

Krok 1: Povolenie neznámych zdrojov

Ak chcete povoliť inštalácie z neznámych zdrojov v aplikácii Kodi, prejdite do ponuky Nastavenia, kliknite na Systém a potom vyberte Doplnky. Odtiaľ prepnite možnosť Neznáme zdroje. Môže sa objaviť varovná správa, ale nebojte sa, inštalácia aplikácie TV Kodi Addon je bezpečná.

Ako povoliť neznáme zdroje:

V ľavom hornom rohu kliknite – ⚙️
1 – V ľavom hornom rohu kliknite – ⚙️
V novom okne kliknite – Systém
2 – V novom okne kliknite – Systém
kliknite – Neznáme zdroje
3 – V okne nastavenia systému v časti „Doplnky“ kliknite – Neznáme zdroje
UPOZORNENIE
4 – Prečítajte si UPOZORNENIE a ak s ním súhlasíte,kliknite – Áno
Vráťte sa späť do okna „Systém“
5 – Vráťte sa späť do okna „Systém“ alebo na domovskú obrazovku

Krok 2: Pridanie úložiska doplnku The TV App

Teraz, keď ste povolili možnosť Neznáme zdroje, musíte pridať úložisko v ktorom je TV App Kodi Addon. Tento doplnok je súčasťou viacerých repozitárov. Pre túto inštaláciu som vybral úložisko Glive. Repozitár obsahuje funkčný doplnok The TV App verzia 0.2. Ak chcete inštalovať postupujte podľa týchto krokov:

  1. Kliknutím na ikonu ozubeného kolieska sa vráťte do ponuky Nastavenia.
  2. V ponuke Nastavenia vyberte možnosť Správca súborov.
  3. Dvakrát kliknite na „Pridať zdroj“ a zobrazí sa okno.
  4. Kliknite na pole označené „Žiadne“ a zadajte nasledujúcu adresu URL:  https://mrgsi.github.io/glive/
  5. Pod poľom URL zadajte názov zdroja úložiska, napríklad „glive Repo“, a kliknite na „OK“”.

Krok 3: Inštalácia úložiska Glive

Teraz, keď ste pridali zdrojovu URL adresu úložiska Glive, je čas nainštalovať úložisko. Postupujte podľa týchto jednoduchých krokov:

  1. Vráťte sa na domovskú obrazovku Kodi a kliknite na „Doplnky“ z ľavého bočného panela.
  2. Vyberte možnosť Inštalovať zo súboru zip a zobrazí sa okno.
  3. Zo zoznamu dostupných zdrojov kliknite na “glive Repo” ( alebo na názov, ktorý ste vybrali v kroku 2 ).
  4. Vo vnútri priečinka úložiska vyhľadajte a kliknite na súbor zip s názvom „glive-addon.zip“.
  5. Počkajte chvíľku na dokončenie inštalácie Glive úložiska
G-Live Repo

Krok 4: Inštalácia doplnku The TV App

Ak mate nainštalovaný repozitár,inštalácia doplnkov je veľmi jednoduchá.

  1. Kliknite na nainštalovať s repozitára
  2. Vyhľadajte G-Live Repository
  3. Kliknite na video doplnky
  4. Kliknite na The TV App
  5. Dajte inštalovať

Ak ste postupovali presne podľa tohto návodu a neurobili ste žiadnu chybu,v pravom hornom rohu obrazovky sa zobrazí oznámenie,že doplnok bol nainštalovaný. Ak nastane počas inštalácie problem,skontrolujte URL adresu zdroja a inštaláciu opakujte.

Krok 5: Prístup a užívanie doplnku The TV App

Blahoželáme! Úspešne ste nainštalovali doplnok Duff You Kodi. Teraz je čas na prístup a užívanie si veľkého množstva obsahu, ktorý ponúka platforma The TV App. Postupujte podľa týchto záverečných krokov:

  1. Na domovskej obrazovke Kodi kliknite na „Doplnky“ z ľavého bočného panela.
  2. V ponuke Doplnky – Video doplnky nájdete The TV App Kodi Addon.
  3. Kliknutím na ňu spustíte doplnok. Preskúmajte rôzne TV kanály v doplnku a vyhľadajte preferovaný obsah.

Inštruktážne Video

Aby som vám uľahčil proces inštalácie doplnku,pripravil som tento video návod.

Všetky inštruktážne videá môžete sledovať na necenzúrovanej video-platforme postavenej na technológií blockchain.

Vychutnajte si tvorcov nezávislého obsahu.


4. Prehľad funkcií doplnku TV App

Živé televízne vysielanie

S TV App Kodi Addon môžete sledovať svoje obľúbené televízne kanály naživo a zabezpečiť, aby ste nikdy nezmeškali okamih vašich preferovaných relácií alebo športových udalostí.

Obsah zo zaznamu

Televízna aplikácia Kodi Addon ponúka okrem živého televízneho vysielania aj výber obsahu zo záznamu. Chyťte zmeškané športové udalosti a sledujte ich zo záznamu.

Prispôsobiteľné nastavenia a preferencie

Doplnok je veľmi jednoduchý a funguje perfektne hneď po inštalácií bez akýchkoľvek nastavení.

 TV App - Menu

Riešenie problémov s doplnkom The TV App

Doplnok sa nenačítava alebo padá

Je vaša obľúbená televízna relácia mimo dosahu, pretože doplnok sa nenačíta alebo neprestane padať? Neboj sa, nie si sám. Tento spoločný problém môže byť frustrujúci, ale našťastie existuje niekoľko trikov, ktoré môžete vyskúšať. Najprv sa uistite, že máte nainštalovanú najnovšiu verziu aplikácie The TV App Kodi Addon. Ak to nefunguje, skúste vymazať vyrovnávaciu pamäť a reštartujte Kodi. Vyrovnávaciu pamäť jednoducho vyčistíte pomocou doplnku EZ Maintenance +. Ak všetko ostatné zlyhá, obráťte sa na priateľských ľudí na podpornom fóre doplnku o pomoc.

Problémy s prehrávaním

Všetci sme tam boli – usadili sme sa na útulnú noc sledovania záťahov, aby sme ich privítali len problémami s tlmením alebo prehrávaním. Dobrou správou je, že existuje niekoľko vecí, ktoré môžete skúsiť vylepšiť svoj streamingový zážitok. Skontrolujte svoje pripojenie na internet, aby ste sa uistili, že je dostatočne stabilný a rýchly na streamovanie. Ak to nie je problém, skúste upraviť nastavenia prehrávania v aplikácii Kodi . A ak všetko ostatné zlyhá, zvážte oslovenie svojho poskytovateľa internetových služieb o pomoc alebo počkajte, kým sa problém vyrieši!

Problémy s aktualizáciou

Aktualizačný softvér sa niekedy môže cítiť ako riešenie rubikovej kocky so zaviazanými očami. Ak máte problémy s aktualizáciou aplikácie TV Kodi Addon, neprepadajte panike. Začnite kontrolou, či je v oficiálnom úložisku doplnkov Kodi k dispozícii nová verzia. Ak už máte najnovšiu verziu a stále sa stretávate s problémami, skúste odinštalovať a preinštalovať doplnok. Pamätajte, že ak máte pochybnosti, rýchle vyhľadávanie na Google alebo návšteva fóra podpory doplnku by mohli zachrániť váš pekný deň.


Často kladené otázky týkajúce sa doplnku The TV App

Je TV App Kodi Addon zadarmo?

Absolútne! Televízna aplikácia Kodi Addon sa dá používať zadarmo. Stačí zapnúť svoje dôveryhodné mediálne centrum Kodi, nainštalovať doplnok a ponoriť sa do sveta televíznych relácií bez toho, aby ste utratili cent.

Môžem používať doplnok TV App Kodi na viacerých zariadeniach?

Samozrejme! Televízna aplikácia Kodi Addon je kompatibilná s viacerými zariadeniami, takže si môžete vychutnať svoje obľúbené televízne programy na televízore, počítači, tablete alebo dokonca na starom flip telefóne, ak sa cítite nostalgicky.

Ako často sa aktualizuje TV App Kodi Addon?

Vývojári televíznej aplikácie Kodi Addon tvrdo pracujú na tom, aby ste mali čo najlepší streamingový zážitok. Aj keď sa frekvencia aktualizácií môže líšiť, snažia sa vydávať pravidelné aktualizácie na opravu chýb, pridávanie nových funkcií a zvyšovanie celkového výkonu.

Aké sú niektoré dôveryhodné a spoľahlivé VPN služby, ktoré by ste mi odporučili?

Existuje mnoho dôveryhodných a spoľahlivých VPN služieb na trhu. Tu je niekoľko populárnych a dobre hodnotených VPN služieb:
PureVPN je jednou z najuznávanejších VPN služieb. Ponúka širokú sieť serverov , silné šifrovanie, rýchle pripojenie a užívateľsky prívetivé rozhranie. Táto služba je známa pre svoje vynikajúce zabezpečenie a rýchlosť.
NordVPN je ďalšou obľúbenou voľbou. Má rozsiahlu sieť serverov po celom svete, dvojitú šifrovanie, funkcie ochrany súkromia a možnosti obchádzania geografických obmedzení. Táto služba tiež ponúka užívateľsky prívetivé rozhranie a rýchle pripojenie.
Surfshark je relatívne nová VPN služba, ktorá sa rýchlo získava popularitu. Ponúka bezlimitné pripojenie z viacerých zariadení, silné šifrovanie, rýchle pripojenie a schopnosť obísť geografické obmedzenia.


Záver a záverečné myšlienky .

The TV App Kodi Addon je fantastickým nástrojom pre všetkých závislých na televíznych programoch. Vďaka užívateľsky prívetivému rozhraniu, obrovskému výberu programov a pravidelným aktualizáciám je pre používateľov Kodi nevyhnutným doplnkom.

Na záver možno povedať, že TV App Kodi Addon ponúka fantastický spôsob, ako vylepšiť vaše skúsenosti s Kodi rozsiahlou zbierkou živých televíznych kanálov a obsahu na požiadanie. Dodržiavaním našej podrobnej inštalačnej príručky môžete tento doplnok ľahko nainštalovať a začať si užívať svoje obľúbené relácie a filmy.


4.7/5 - (26 hlasov)

Ak sa vám príspevok páči a je pre vás prínosom poprosím o zdieľanie,ďakujem.

Zdieľanie je spolupráca.

Ak sa vám tento článok páči, prosím, zdieľajte ho so svojimi priateľmi a známymi. Vaša podpora je pre mňa veľmi dôležitá a pomôže mi dosiahnuť väčšiu čitateľskú základňu. Ďakujem!

Index