TvTap-Live TV a športové prenosy zadarmo.


TvTap je fantastický doplnok (Addon),ktorý po nainštalovaní do KODI vám sprístupni živé televízne vysielanie a športové prenosy úplne zadarmo.


Teraz úplne nová verzia doplnku pre KODI 20 Nexus a Kodi 19 Matrix z úložiska Twistednutz. Pôvodné úložisko LooNatics Asylum Repository už neexistuje.

ADDONREPOSITORYURL ADRESA ZDROJA
TvTapTwistednutz https://twistednutz.xyz/repo
TvTapLooNatics Asylumhttps://techecoyote.github.io/Install_LooNatics

Doplnok TvTap bol upravený pre KODI z populárnej aplikácie TvTap pre platformu Android TV. Doplnok spoľahlivo funguje na všetkých hlavných operačných systémoch a to znamená, že ho môžete nainštalovať do akéhokoľvek zariadenia,ktoré podporuje KODI.

Okrem Android TV a Android boxov doplnok funguje aj v mobilných zariadeniach,počítačoch (Windows,Linux,Mac OS) a samozrejme aj v populárnych streamovacich zariadeniach FireStick – FireTV a v herných konzolách Nvidia Shield.

Ak používate novú verziu KODI 20 Nexus alebo KODI 19 Matrix prečítajte si aj článok: Sport HD prináša športové prenosy zadarmo.


TvTap – množstvo TV programov zadarmo.

Pomocou aplikácie KODI a doplnku TvTap môžete sledovať množstvo živých televíznych programov rozdelených do niekoľkých kategórii.

Televízne programy sú zoskupené do kategórii dokumenty,filmy,zábava,pre deti,hudba,správy a šport.

TvTap - Kategórie

187 športových programov.

Pre väčšinu používateľov doplnku TvTap bude pravdepodobne najzaujímavejšia kategória SPORTS. Táto kategória obsahuje až 187 športových programov z rôznych krajín sveta. Pomocou doplnku získate prístup k všetkým populárnym športovým kanálom z Európy,USA,stredného východu a ďalších regiónov.

TvTap-šport

Pomocou aplikácie KODI a doplnku TvTap budete sledovať futbal,hokej,box,tenis a ďalšie športové programy úplne zadarmo. Doplnok obsahuje populárne športové programy ako je Euro Sport,Sky Sport,Arena Sport,Sport Klub,Sky Bundesliga,Dazn,ESPN,NFL.NBA,NHL,RMC,TSN a veľa ďalších.


71 filmových programov.

Ak máte radi filmy rôznych žánrov a ovládate cudzí jazyk, určite využijete ponuku 71 filmových programov. Doplnok obsahuje populárne filmové programy ako je napríklad AMC,programy skupiny CINEMAX,HBO,Sky Cinema a ďalšie. Okrem skupiny programov US a UK , doplnok obsahuje aj DE,ES a IT mutácie filmových programov.

TvTap-Movie

41 dokumentárnych programov.

Doplnok TvTap obsahuje 41 prémiových dokumentárnych programov ako napríklad Animal Planet,skupina programov Discovery a ďalšie.

Dokumenty

Ako nainštalovať TvTap-Addon do KODI.

⚠️ NEOFICIÁLNY DOPLNOK TRETEJ STRANY ⚠️

Vylúčenie zodpovednosti – Tento článok slúži iba na študijné účely.

INŠTALÁCIA DOPLNKU NA VLASTNE RIZIKO!

Ak sa rozhodnete doplnok inštalovať,robíte tak na vlastnú zodpovednosť! Väčšina takýchto doplnkov sprístupňuje nelegálny obsah podliehajúci autorským právam alebo šíri škodlivý a nebezpečný MALVÉR.

Autor článku nespolupracuje z nadáciou KODI ani s vývojármi doplnkov. Nezodpovedá za použitie tohto doplnku. Rovnako nezodpovedá za obsah nájdený pomocou tohto doplnku. Stránka KODI-info nehostuje ani nevlastní žiadny obsah tohto doplnku.

Pri streamovaní videa alebo hudby MUSÍTE POUŽIVAŤ VPN,čo je jediný spôsob ako zabezpečiť používanie KODI a zároveň získať prístup k ďalšiemu obsahu.

Doplnok TvTap sa inštaluje rovnako ako iné doplnky tohto typu. Pretože je to neoficiálny doplnok,pred samotnou inštaláciou v nastaveniach KODI musíte povoliť inštaláciu doplnkov tretích strán a z neznámych zdrojov. Ak ste už skôr v minulosti pri inštalácií podobných doplnkov povolili inštaláciu z neznámych zdrojov,túto časť môžete vynechať a hneď pristúpiť k inštalácií doplnku TvTap.

A: Povoľte inštalovanie doplnkov tretích strán.

  1. Na hlavnom paneli KODI kliknite vľavo hore na ozubené koliesko
  2. V ďalšom kroku kliknite na Systém
  3. V nastaveniach v časti Doplnky kliknite na Neznáme zdroje
  4. Prečítajte si upozornenie a ak súhlasíte,kliknite na tlačítko Áno.
Upozornenie

Od tejto chvíle môžete do KODI inštalovať nielen oficiálne doplnky, ale aj doplnky zo zdrojov tretích strán.

B: Zapnite VPN.

Pretože budete inštalovať repozitár a doplnok tretej strany,pre vašu bezpečnosť a ochranu súkromia je potrebná spoľahlivá VPN.

Ak používate doplnky Kodi tretích strán, je čas, aby ste začali používať VPN pre Kodi, aby ste pri streamovaní zostali v bezpečí.

Neoficiálne doplnky tretích strán sprístupňujú zadarmo veľké množstvo obsahu. Tento obsah je ale vo väčšine prípadov ilegálny, a preto vás môže streamovanie dostať do nepríjemnosti – oznamenie DMCA.

Pred týmito nepríjemnosťami vás spoľahlivo ochráni kvalitná VPN,ktorá nesleduje klientov a nevedie žiadne denníky o použivani siete .

C: Pridajte URL adresu repozitára.

Doplnok TvTap KODI je možné nainštalovať z LooNatics Asylum repozitára Twistednutz repozitára.

Aby ste mohli nainštalovať Twistednutz úložisko,z ktorého potom budete inštalovať doplnky,najprv v správcovi súborov je potrebné zadať URL adresu zdroja – https://twistednutz.xyz/repo

Ešte pred týmto krokom je potrebné zapnúť VPN,pretože niektorí poskytovatelia pripojenia k internetu zámerne blokujú KODI repozitáre v snahe zabrániť inštalovanie doplnkov z ilegálnym obsahom.

Zapnite VPN klienta,pripojte sa na ľubovoľný VPN server, aby ste zmenili IP adresu a zašifrovali internetový prenos a pokračujte následovne:

  1. Na hlavnom paneli KODI kliknite vľavo hore na ozubené koliesko
  2. V ďalšom kroku kliknite na ikonku Správca súborov
  3. Kliknite na Pridať zdroj
  4. V okne pridať zdroj súborov kliknite na <Žiadne>
  5. Zadajte URL adresu https://techecoyote.github.io/Install_LooNatics https://twistednutz.xyz/repo a kliknite OK
  6. Zadajte názov zdroja Install_LooNatics Twistednutz a kliknite OK

Ak je všetko poriadku,zobrazí sa nový zdroj Install_LooNatics v správcovi súborov. Ak sa tak nestane,znamená to, že ste sa zmýlili pri zadávaní URL adresy,ISP blokuje repozitár a nemáte zapnutú VPN, alebo URL adresa už nie je platná,prípadne repozitár sa presťahoval na inú URL adresu. Skúste URL adresu zadať do prehliadača Firefox alebo Google Chrome a zistite či je funkčná.

D: Nainštalujte LooNatics Asylum Repository.

  1. Vráťte sa späť na panel Systém a kliknite na ikonku Doplnky
  2. V ďalšom kroku kliknite na Inštalovať doplnky zo zip archívu
  3. Vyhľadajte a kliknite na Install_LooNatics Twistednutz
  4. Kliknite na repository.Twistednutz-1.5.zip

V pravom hornom rohu sa zobrazí informácia o úspešnej inštalácií repozitára.

E: Nainštalujte TvTap a ďalšie doplnky.

  1. Znova sa vráťte späť na doplnky a kliknite na Nainštalovať z repozitára
  2. vyhľadajte a kliknite na LooNatics Asylum Repo Twisted Nutz Repo
  3. V ďalšom kroku kliknite na Video doplnky
  4. V zozname doplnkov kliknite na doplnok,ktory chcete nainštalovať- TvTap
  5. Vpravo dole kliknite na Inštalovať
  6. Vyberte najnovšiu verziu doplnku
  7. Povoľte inštaláciu prídavných doplnkov kliknutím na tlačítko OK

Ak všetko prebehlo v poriadku,v pravom hornom rohu sa vam zobrazí správa o úspešnej inštalácií doplnku TvTap.

TvTap Addon

Nainštalujte si aj ďalšie populárne doplnky z Twisted Nutz Repo.

Získajte prístup k väčšiemu obsahu a chráňte svoje súkromie.

Pripojte sa k internetu anonymne,schovajte svoju verejnú IP adresu a šifrujte prenášane údaje.

Pri streamovaní videa alebo hudby MUSÍTE POUŽIVAŤ VPN,čo je jediný spôsob ako získať prístup k ďalšiemu obsahu a zároveň zabezpečiť používanie KODI. Tu sú základné vlastnosti VPN:

Moja IP adresa

Informácie o vašom pripojení k internetu:

IP adresa:

Mesto:

Štát:

Operačný systém:

ISP:

Schovajte svoju IP adresu a chráňte dôležité údaje pri streamovaní obsahu a surfovaní po internete.

  • Získajte prístup k ďalšiemu obsahu – Väčšina doplnkov KODI sprístupňuje iba obsah na streamovanie z obmedzeného počtu krajín. Jediný spôsob ako obísť takéto geografické obmedzenia je zmena IP adresy pomocou služby VPN. Otvorte všetky doplnky KODI a streamujte všetok obsah knižnic pomocou VPN.
  • Vyhnite sa rizikám používania nelegálnych doplnkov – Množstvo doplnkov tretích strán sťahuje obsah z nelegálnych zdrojov,čo by vás mohlo dostať do právnych problémov. Okrem pirátského obsahu niektoré doplnky obsahujú nebezpečný malware. Ak chcete zabrániť ostatným v sledovaniu používajte VPN sieť,ktorá skryje všetko čo robíte v KODI a na internete. Pripojte sa na internet anonymne.
  • Zabraňte sledovaniu zo strany poskytovateľa pripojenia k internetu – Ak poskytovateľ internetových služieb uvidí že používate KODI,môže obmedziť vašu internetovú linku. Ak zisti že používate nelegálne doplnky môže vás upozorniť na porušenie autorských práv. Vyhnite sa týmto obmedzeniam šifrovaním prenášaných údajov pomocou VPN,aby nikto nemohol sledovať vaše online aktivity.

Existuje veľké množstvo VPN,no nie každá je vhodná pre KODI a stream ovanie. Potrebujete takú VPN,ktorá odblokuje akýkoľvek doplnok KODI a zároveň ochráni vaše digitálne súkromie.

Po otestovaní viacerých služieb VPN odporúčam najlepšiu NORD VPN,ktorá je lídrom na poli vývoja bezpečnostných aplikácií. Ako lacnejšiu alternativu odporúčam PURE VPN,ktorá nijak nezaostáva za prvou službou. Obidve služby VPN sú vhodné pre KODI,kladú veľký dôraz na súkromie používateľa a sú úplne legálnymi službami vo väčšine krajin sveta.

Vyskúšajte VPN bez rizika. Ak nebudete zo službou spokojný,môžete do 30 dní požiadať o vrátenie peňazí.

Video návod inštalácie doplnku TvTap.

Pre ešte jednoduchšie a ľahšie zvládnutie inštalácie,pripravil som pre vás toto inštruktážne video,ktoré ukazuje jednotlivé kroky inštalácie repozitára a doplnku.

Všetky inštruktážne videá môžete sledovať na necenzúrovanej video-platforme postavenej na technológií blockchain.

Vychutnajte si tvorcov nezávislého obsahu.


ℹ️Všimli ste si? Všetky inštruktážne videá som presťahoval z YouTube na bezpečnú platformu ODYSEE,ktorá je založená na technológií blockchain a tak zaisťuje,že videá nie je možné nikdy odstrániť. Ak ste fanúšikom mojich videí zaregistrujte sa na ODYSEE,aby vám už nič neuniklo.


Záver.

Doplnok TvTap je jeden z najlepších na streamovanie živého televízneho vysielania a športových podujatí. Repozitár Loonatics Asilum bol odstavený,no našťastie doplnok je možné stále nainštalovať z nového úložiska.

Ak sa vám článok páči,budem veľmi rád ak ho budete zdieľať ďalej-ďakujem.


4.5/5 - (26 hlasov)

Ak sa vám príspevok páči a je pre vás prínosom poprosím o zdieľanie,ďakujem.

Zdieľanie je spolupráca.

Ak sa vám tento článok páči, prosím, zdieľajte ho so svojimi priateľmi a známymi. Vaša podpora je pre mňa veľmi dôležitá a pomôže mi dosiahnuť väčšiu čitateľskú základňu. Ďakujem!

Index