Crackle – sledujte hollywoodske filmy zadarmo.


Crackle je legálna a bezplatná služba na streamovanie videa. Sledujte zadarmo hollywoodske filmy, televízne seriály a originály od Crackle na svojich obľúbených zariadeniach.

Vychutnajte si prémiový obsah z celej knižnice nových a ikonických hitov priamo v prehliadači alebo pomocou rôznych aplikácií či prostredníctvom doplnku v KODI.

Crackle

Ako streamovať obsah knižnice.

Obsah streamovacej služby Crackle môžete legálne a navždy zadarmo sledovať viacerými spôsobmi. Ako je to možné, že služba je prístupná úplne zadarmo?

Spoločnosť prevádzkujúca túto službu získava finančné prostriedky z reklamy. Registrovaný užívatelia uvidia podstatne menej reklám a získajú aj iné výhody.

Hlavnou výhodou je synchronizácia a tak môžu registrovaný užívatelia služby pokračovať sledovanie obsahu na akomkoľvek zariadení tam,kde predtým sledovanie prerušili na inom zariadení. ďalšou nemenej dôležitou výhodou sú titulky a možnosť blokovať obsah určený pre dospelých.

Využívať bezplatnú stemovaciu službu Crackle je možné aj bez registrácie,ktorá je úplne zadarmo a nevyžadujú sa pri nej žiadne doklady ani čísla platobných kariet.

Novinky

Jedinou nevýhodou Crackle je skutočnosť,že streamovacia služba nie je dostupná na celom svete. Knižnica filmov a televíznych relácií je oficiálne dostupná iba na územiach Spojených štátov amerických. Na základe licenčných zmlúv a dohôd bola služba prerušená na trhoch Latinskej Ameriky a Kanady. V Európe nebola nikdy oficiálne dostupná.

Aj keď služba je určená pre divákov z USA,neznamená to že Crackle je mimo vášho dosahu. Existuje niekoľko spôsobov ako sledovať obsah knižnice mimo územia Spojených štátov.

Práve preto čítajte pozorne ďalej a dozviete sa viac informácií o tom ako získať prístup k Crackle a iným podobným službám a webovým stránkam mimo územia Spojených štátov.

Sledovanie Crackle vo webovom prehliadači.

Obsah Crackle môžete sledovať priamo v prehliadači Internet Explorer,Google Chrome,Mozilla Firefox, a Safari na viacerých zariadeniach súčasne a úplne zadarmo ak akceptujete počas sledovania niekoľko reklám.

Ak sa nachádzate mimo územia Spojených štátov a navštívite webovú lokalitu streamovacej služby ,zobrazí sa vám okno,ktoré vás informuje o nedostupnosti služby vo vašom regióne.

Crackle - služba nedostupná vo vašom regióne.

Ak chcete úplne zadarmo sledovať filmy a televízne relácie a nenachádzate sa momentálne na území Spojených štátov,stačí ak si zmeníte IP adresu vášho zariadenia. Zmenu vašej IP adresy za IP adresu v USA vykonáte tak,že k internetu sa pripojíte cez proxy server alebo server VPN.

Odporúčam spoľahlivú a rýchlu službu Nord VPN alebo obľúbenú Pure VPN,ktorá na rozdiel od proxy šifruje prenášané údaje a tak nikto nezistí čo streamujete a aké stránky prehliadate.

Stačí sa zaregistrovať a po zaplatení poplatku stiahnuť aplikáciu. Po spustení VPN aplikácie na vašom zariadení si vyberiete ľubovoľnú IP adresu a môžete anonymne využívať internet.

Okrem VPN softvéru a aplikácií pre rôzne desktopové a mobilné zariadenia či sieťové smerovače existujú aj rozšírenia pre internetové prehliadače.

Ak si v zariadení alebo priamo v prehliadači aktivujete VPN a pripojíte sa k internetu pomocou VPN serveru v USA získate prístup k streamovacej službe. Ihneď po získaní americkej IP adresy môžete anonymne sledovať filmy + televízne relácie z knižnice Crackle a využívať aj iné služby a webstránky nedostupné na vašom území.

USA IP

Pred sledovaním obsahu je potrebné vypnúť Ad-blocker alebo iný podobný doplnok prehliadača na blokovanie reklám. Systém vás požiada okrem vypnutia doplnku na blokovanie reklám aj o inštaláciu doplnku Widevine

Widevine je patentovaná technológia správy digitálnych práv od spoločnosti Google, ktorú používajú webové prehliadače.


Aplikácie pre streamovanie obsahu Crackle.

Pre pohodlné streamovanie knižnice Crackle existujú takmer pre akékoľvek desktopové a mobilné zariadenie rôzne aplikácie. Tu je zoznam podporovaných platforiem:

  1. Android – mobilné telefóny a tablety – na stiahnutie v Google Play
  2. Android TV – Inteligentné televízory (napr:Sony,Philips ) a set-top boxy – Google Play
  3. Inteligentné televízory Samsung,LG a Vizio
  4. Amazon Fire TV
  5. Chromecast
  6. iOS ( iPhone,iPad)Set-top boxy Apple TV – Apple App Store
  7. Xbox One
  8. Playstation 4
  9. Roku Box

Ako nainštalovať Crackle Adoon na KODI.

Bezplatný doplnok Crackle na KODI ma knižnicu zaujímavých filmov,televíznych relácií a originálov,ktoré nikde inde nenájdete iba na tejto fantastickej streamovacej platforme.

Doplnok je súčasťou oficiálneho úložiska KODI,jednoducho sa inštaluje a nie je potrebné po inštalácií nič nastavovať ani sa nikde registrovať.

Potrebný čas: 2 minúty

Postup inštalácie doplnku Crackle je nasledujúci:

  1. Nainštalovať z repozitára

    Na hlavnej obrazovke v časti doplnky kliknite – Nainštalovať z repozitára

  2. Kodi Add-on repository

    Vyberte položku Kodi Add-on repository

  3. Video doplnky

    Kliknite na video doplnky

  4. Crackle

    Vyhľadajte doplnok Crackle

  5. Inštalovať

    Kliknite na tlačítko inštalovať

  6. Inštalácia prídavného doplnku

    Povoľte inštalovanie Input Stream Helper

  7. Hotovo

    V pravom hornom rohu sa zobrazí informácia o úspešnej inštalácií doplnku Crackle

Pre ešte jednoduchšiu inštaláciu,pripravil som pre vás inštruktážne video. Dokopy je na ODYSEE už 100 inštruktážnych video-návodov na inštaláciu rôznych KODI doplnkov.

Všetky inštruktážne videá môžete sledovať na necenzúrovanej video-platforme postavenej na technológií blockchain.

Vychutnajte si tvorcov nezávislého obsahu.

Ako ste si mohli vo videu všimnúť,k zahraničným filmom je možné v KODI zapnúť titulky.

Môžete si vybrať slovenské,české alebo akékoľvek iné titulky. Aby vám titulky v KODI fungovali pri streamovaní filmov a televíznych seriálov pomocou akéhokoľvek doplnku je potrebný ďalší doplnok.

Na titulky existuje viacero doplnkov. Nestačí iba doplnok nainštalovať, ale je potrebné aj nakonfigurovať KODI tak, aby sa zobrazovali vami preferované titulky.

Titulky v KODI je obšírna záležitosť a preto prečítajte si článok – OpenSubtitles org-zadarmo TITULKY na KODI.

Získajte prístup k väčšiemu obsahu a chráňte svoje súkromie.

Pripojte sa k internetu anonymne,schovajte svoju verejnú IP adresu a šifrujte prenášane údaje.

Pri streamovaní videa alebo hudby MUSÍTE POUŽIVAŤ VPN,čo je jediný spôsob ako získať prístup k ďalšiemu obsahu a zároveň zabezpečiť používanie KODI. Tu sú základné vlastnosti VPN:

Moja IP adresa

Informácie o vašom pripojení k internetu:

IP adresa:

Mesto:

Štát:

Operačný systém:

ISP:

Schovajte svoju IP adresu a chráňte dôležité údaje pri streamovaní obsahu a surfovaní po internete.

  • Získajte prístup k ďalšiemu obsahu – Väčšina doplnkov KODI sprístupňuje iba obsah na streamovanie z obmedzeného počtu krajín. Jediný spôsob ako obísť takéto geografické obmedzenia je zmena IP adresy pomocou služby VPN. Otvorte všetky doplnky KODI a streamujte všetok obsah knižnic pomocou VPN.
  • Vyhnite sa rizikám používania nelegálnych doplnkov – Množstvo doplnkov tretích strán sťahuje obsah z nelegálnych zdrojov,čo by vás mohlo dostať do právnych problémov. Okrem pirátského obsahu niektoré doplnky obsahujú nebezpečný malware. Ak chcete zabrániť ostatným v sledovaniu používajte VPN sieť,ktorá skryje všetko čo robíte v KODI a na internete. Pripojte sa na internet anonymne.
  • Zabraňte sledovaniu zo strany poskytovateľa pripojenia k internetu – Ak poskytovateľ internetových služieb uvidí že používate KODI,môže obmedziť vašu internetovú linku. Ak zisti že používate nelegálne doplnky môže vás upozorniť na porušenie autorských práv. Vyhnite sa týmto obmedzeniam šifrovaním prenášaných údajov pomocou VPN,aby nikto nemohol sledovať vaše online aktivity.

Existuje veľké množstvo VPN,no nie každá je vhodná pre KODI a stream ovanie. Potrebujete takú VPN,ktorá odblokuje akýkoľvek doplnok KODI a zároveň ochráni vaše digitálne súkromie.

Po otestovaní viacerých služieb VPN odporúčam najlepšiu NORD VPN,ktorá je lídrom na poli vývoja bezpečnostných aplikácií. Ako lacnejšiu alternativu odporúčam PURE VPN,ktorá nijak nezaostáva za prvou službou. Obidve služby VPN sú vhodné pre KODI,kladú veľký dôraz na súkromie používateľa a sú úplne legálnymi službami vo väčšine krajin sveta.

Vyskúšajte VPN bez rizika. Ak nebudete zo službou spokojný,môžete do 30 dní požiadať o vrátenie peňazí.


Záver.

Crackle je veľmi zaujímavá streamovacia služba,ktorá ponúka zadarmo k sledovaniu holiwoodske filmy,televízne relácie a originály,ktoré inde nenájdete.

Všetko čo potrebujete na prístup k Crackle, ale aj iným zahraničným streamovacím službám je spoľahlivá VPN. Streamujte a prehliadajte web bezpečne a anonymne s Pure VPN. Teraz v letnej akcii zo zľavou 82% a navyše budete službu využívať celé 3 mesiace úplne zadarmo. Použite promo kód: leto10 a získajte ďalšiu 10%-nu zľavu na Pure VPN.


4.8/5 - (39 hlasov)

Ak sa vám príspevok páči a je pre vás prínosom poprosím o zdieľanie,ďakujem.

Zdieľanie je spolupráca.

Ak sa vám tento článok páči, prosím, zdieľajte ho so svojimi priateľmi a známymi. Vaša podpora je pre mňa veľmi dôležitá a pomôže mi dosiahnuť väčšiu čitateľskú základňu. Ďakujem!

Index