OpenSubtitles org- TITULKY na KODI za 15 €/ROK.


OpenSubtitles org je jedna z najlepších online služieb,ktorá vám zobrazí titulky v sledovaných videách. Titulky v KODI vám určite prídu vhod pri sledovaní zahraničných filmov alebo televíznych seriálov. Titulky nájdu uplatnenie aj pri štúdiu cudzích jazykov.

Táto služba obsahuje titulky v širokej škále jazykov a takmer pre všetky filmy a televízne seriály, ktoré boli doteraz vídané filmovými štúdiami. Jednou z najlepších funkcií je zobrazenie hodnotenia titulkov ostatnými užívateľmi. Na výber máte takmer šesť a pol milióna cz/sk titulkov.

nastavenie titulkov

Doplnok OpenSubtitles org perfektne funguje na najnovšej verzii KODI 20 Nexus,KODI 19 Matrix ale aj na KODI 18 LEIA v ľubovoľných zariadeniach včetne Fire Stick,Nvidia Shield,Android,Windows PC,Linux,Mac a ďalšie.

Titulky Open Subtitles org fungujú v akomkoľvek doplnku na stream ovanie filmov a televíznych seriálov.

Titulky OpenSubtitle
Ukážka titulkov zo streamu pomocou doplnku CRACKLE.

Dôležité upozornenie: Niektoré doplnky KODI na streamovanie vyžadujú povolenie titulkov v nastaveniach doplnku, a preto ak vám titulky nefungujú,skontrolujte toto nastavenie.


Ako nainštalovať a nakonfigurovať titulky na KODI.

Prečítajte si nižšie podrobný návod,ako jednoducho nainštalovať doplnok OpenSubtitles org a nakonfigurovať preferovaný jazyk titulkov v nastaveniach KODI.

V súčasnosti OpenSubtitles.org beží na 10 serveroch, cez víkend na stránke je viac ako 40 000 aktívnych používateľov (väčšina požiadaviek pochádza z API, 1 000+ vyhľadávaní za sekundu…), 5 000 000 stiahnutí titulkov za deň a stránka sa spomalí. Tieto dary potrebujeme na zaplatenie účtov za hostingovú spoločnosť, nákup ďalších serverov a pokračovanie vo vývoji.

A: Registrácia na OpenSubtitles org

VIP členstvo získate registráciou na tejto stránke. Ak na registračnej stránke nie je žiadne tlačidlo na „prijatie zmluvných podmienok“, uistite sa, že ste vypli blokovanie reklám alebo použite iný prehliadač.

Staňte sa VIP členom a užívajte si stránku bez reklám. Prečítajte si viac o VIP členstve na blogu Open-subtitles-org. VIP členstvo stojí len 14,45 €  na 1 ROK. Ako VIP člen získate:

  • Prístup k zľavnenému API OpenSubtitles.org
  • Vaše VIP členstvo bude platné aj pre www.OpenSubtitles.com
  • Vôbec ŽIADNA reklama – žiadne popundery, žiadne bannery, žiadne skryté reklamy, žiadne reklamy s titulkami – len čistý obsah
  • Priame sťahovanie titulkov – žiadne inštalátory, žiadne rozšírenia, žiadne presmerovania, žiadne ponuky pred stiahnutím titulkov
  • Vyššie limity sťahovania – 1000 titulkov/24 hodín – užitočné pri používaní programov, ako sú mediálne centrá (ale žiadne zneužívanie!)
  • pekné logo pri VAŠEJ prezývke – podrobnosti o titulkoch, profile, …
    dobrý pocit z darovania prostriedkov na skvelý projekt 🙂

Podporte projekt

Okrem platby za VIP členstvo môžete nás obdarovať aj nejakou finančnou čiastkou na podporu projektu:

V súčasnosti OpenSubtitles.org beží na 10 serveroch, cez víkend na stránke je viac ako 40 000 aktívnych používateľov (väčšina požiadaviek pochádza z API, 1 000+ vyhľadávaní za sekundu…), 5 000 000 stiahnutí titulkov za deň a stránka sa spomalí. Tieto dary potrebujeme na zaplatenie účtov za hostingovú spoločnosť, nákup ďalších serverov a pokračovanie vo vývoji.

Získajte okamžité VIP: Jednoduchá a bezpečná platba cez FastSpring (15 USD) + DAŇ – platba kreditnou kartou atď…
Získajte okamžité VIP: BITCOIN, BTC LN, Monero (iba 10 EUR) – akceptujeme viac kryptomien, stačí nás kontaktovať pre viac informácií s vami preferovanou kryptomenou.
Darujte ľubovoľnú sumu anonymne (bez VIP): BITCOIN a iné kryptomeny

Ak chcete podporiť tento projekt, môžete sa stať VIP členom za poplatok 14.45€ ročne a tak získať titulky bez reklám a ďalšie výhody. Vip členstvo nie je podmienka, ale ale je to čisto na vašej dobrovoľnosti.

Opensubtitles org - registracia1
Opensubtitles org

Po registrácií nezabudnite potvrdiť overovaciu správu,ktorá príde na zadanú emailovú adresu. Prihlasovacie meno a heslo,ktoré ste zadali pri registrácií si niekam zapíšte,pretože tieto údaje budete neskôr potrebovať zadať v nastaveniach doplnku OpenSubtitles org.


B: Ako nainštalovať titulky na KODI.

Doplnok OpenSubtitles org nainštalujete podľa nižšie uvedených bodov:

Inštalácia doplnku OpenSubtitles org

Doplnok OpenSubtitles org je súčasťou oficiálneho repozitára KODI ale nájdete ho aj v iných repozitároch. Inštalácia je pomerne jednoduchá a pozostáva z týchto krokov:

Total cost: 0 USD

Duration

Total time: 10 minutes

  • Inštalácia doplnku OpenSubtitles org

    • 1. Po zapnutí zariadenia s KODI kliknite vľavo hore na ⚙️-ikonu nastavenia

    • 2. V ďalšom kroku kliknite na doplnky

    • 3. Kliknite na nainštalovať z repozitára

    • 4. Vyberte Kodi Add-on repository – oficiálny repozitár doplnkov KODI

    • 5. Kliknite na titulky.

    • 6. Vyberte OpenSubtitles org

    • 7. Kliknite na tlačidlo inštalovať

    • Doplnok OpenSubtitle je nainštalovaný.

      Inštalácia je hotová,o čom vás informuje správa v rohu obrazovky.

      Aby vám titulky fungovali je potrebné v nastaveniach zadať prihlasovacie údaje.

      Postupujte následovne:

    • 8. Kliknite na link OpenSubtitles org

    • 9. Kliknite na tlačidlo nastaviť

    • 10. Zadajte prihlasovacie údaje.

      Zadajte prihlasovacie meno a heslo,ktoré ste zvolili pri registrácií na stránke OpenSubtitle org a kliknite na tlačítko OK.

Skúška doplnku OpenSubtitles org

Anglické titulky.

Ak ste úspešne nainštalovali doplnok a v nastaveniach zadali prihlasovacie údaje,spusťte v KODI ľubovoľný film alebo televízny seriál. V prehrávači zapnite titulky. Pretože v nastaveniach KODI je nakonfigurovaný preferovaný anglický jazyk pre titulky,zobrazia sa vám iba anglické titulky. Jazyk titulkov môžete jednoducho zmeniť v nastaveniach prehrávača KODI.


C: Ako nakonfigurovať jazyk titulkov.

Ak ste si vyskúšali, že titulky fungujú,teraz môžete v nastaveniach KODI nakonfigurovať jazyk titulkov. Ak chcete nakonfigurovať jazyk titulkov postupujte následovne:

  1. Na hlavnom paneli kliknite vľavo hore na ⚙️-ikonu nastavenia.
  2. V ďalšom kroku kliknite na prehrávač.
  3. Zobrazí sa vám okno nastavenia prehrávača

  1. V nastaveniach prehrávača prejdite do časti jazyk.
  2. V časti titulky si zvoľte preferovaný jazyk pre titulky,ktorý bude uprednostňovaný pred ostatnými jazykmi.
  3. V časti prevziať služby vyberte zoznam jazykov pre titulky. Pôvodné anglické titulky môžete vypnúť a nakonfigurovať napríklad slovenské,české,maďarské,poľské alebo akékoľvek iné titulky.
  4. Nastavte predvolené služby titulkov pre filmy a TV seriály.
  5. Ak chcete zmeniť veľkosť,farbu,pozadie titulkov a ďalšie nastavenia,prepnite štandardné nastavenia na pokročilé alebo expertné.

OpenSubtitles org – Inštruktážne video.

Aby som vám uľahčil celý proces registrácie,inštalácie doplnku OpenSubtitles org a konfigurácie v nastaveniach KODI,pripravil som pre vás inštruktážne video. Príjemné sledovanie.

Všetky inštruktážne videá môžete sledovať na necenzúrovanej video-platforme postavenej na technológií blockchain.

Vychutnajte si tvorcov nezávislého obsahu.

Získajte prístup k väčšiemu obsahu a chráňte svoje súkromie.

Pripojte sa k internetu anonymne,schovajte svoju verejnú IP adresu a šifrujte prenášane údaje.

Pri streamovaní videa alebo hudby MUSÍTE POUŽIVAŤ VPN,čo je jediný spôsob ako získať prístup k ďalšiemu obsahu a zároveň zabezpečiť používanie KODI. Tu sú základné vlastnosti VPN:

Moja IP adresa

Informácie o vašom pripojení k internetu:

IP adresa:

Mesto:

Štát:

Operačný systém:

ISP:

Schovajte svoju IP adresu a chráňte dôležité údaje pri streamovaní obsahu a surfovaní po internete.

  • Získajte prístup k ďalšiemu obsahu – Väčšina doplnkov KODI sprístupňuje iba obsah na streamovanie z obmedzeného počtu krajín. Jediný spôsob ako obísť takéto geografické obmedzenia je zmena IP adresy pomocou služby VPN. Otvorte všetky doplnky KODI a streamujte všetok obsah knižnic pomocou VPN.
  • Vyhnite sa rizikám používania nelegálnych doplnkov – Množstvo doplnkov tretích strán sťahuje obsah z nelegálnych zdrojov,čo by vás mohlo dostať do právnych problémov. Okrem pirátského obsahu niektoré doplnky obsahujú nebezpečný malware. Ak chcete zabrániť ostatným v sledovaniu používajte VPN sieť,ktorá skryje všetko čo robíte v KODI a na internete. Pripojte sa na internet anonymne.
  • Zabraňte sledovaniu zo strany poskytovateľa pripojenia k internetu – Ak poskytovateľ internetových služieb uvidí že používate KODI,môže obmedziť vašu internetovú linku. Ak zisti že používate nelegálne doplnky môže vás upozorniť na porušenie autorských práv. Vyhnite sa týmto obmedzeniam šifrovaním prenášaných údajov pomocou VPN,aby nikto nemohol sledovať vaše online aktivity.

Existuje veľké množstvo VPN,no nie každá je vhodná pre KODI a stream ovanie. Potrebujete takú VPN,ktorá odblokuje akýkoľvek doplnok KODI a zároveň ochráni vaše digitálne súkromie.

Po otestovaní viacerých služieb VPN odporúčam najlepšiu NORD VPN,ktorá je lídrom na poli vývoja bezpečnostných aplikácií. Ako lacnejšiu alternativu odporúčam PURE VPN,ktorá nijak nezaostáva za prvou službou. Obidve služby VPN sú vhodné pre KODI,kladú veľký dôraz na súkromie používateľa a sú úplne legálnymi službami vo väčšine krajin sveta.

Vyskúšajte VPN bez rizika. Ak nebudete zo službou spokojný,môžete do 30 dní požiadať o vrátenie peňazí.


Odpovede na najčastejšie otázky.

Mam nainštalovaný doplnok OpenSubtitle org – Ako zapnem titulky?

Prečo sa mi nezobrazujú české ani slovenské titulky?

Titulky fungujú ale idú dopredu alebo meškajú,dá sa to synchronizovať?

Aké nastavenie titulkov použiť, aby sa bez problémov zobrazovali slovenské/české znaky?


Záver.

Ako som už v úvode zdôraznil,služba OpenSubtitles org je jedná z najlepších. Ďalšia služba, ktorú môžem odporučiť je OpenSubtitles com,ktorá spočiatku funguje aj bez registrácie. V minulosti populárna služba Titulky com už nie je zadarmo,okrem registrácie je potrebné zaplatiť za prémiový účet,ktorý je bez reklám a ďalších výhod.

Na KODI si môžete nainštalovať viac služieb na zobrazovanie titulkov a jednoducho medzi nimi prepínať. Ak nenájdete titulky vo vašom preferovanom jazyku v jednej službe,možno ich nájdete v inej službe.

Existuje ešte aj možnosť automatického zapnutia prvých vyhľadaných titulkov hneď po spustení prehrávania.

Titulky môžete aktivovať v akomkoľvek doplnku na streamovanie filmov a TV seriálov. Niektoré doplnky(napríklad TheCrew a ďalšie) vyžadujú zapnutie titulkov v nastaveniach doplnku.

Pozor! Streamovanie filmov a TV seriálov pomocou rôznych doplnkov v KODI môže byť vo vašej oblasti nezákonné a preto odporúčam vám použivať VPN sieť na zamaskovanie IP adresy a skrytie online aktivít.

Subtitles database - OpenSubtitles.org
4.7/5 - (62 hlasov)

Ak sa vám príspevok páči a je pre vás prínosom poprosím o zdieľanie,ďakujem.

Zdieľanie je spolupráca.

Ak sa vám tento článok páči, prosím, zdieľajte ho so svojimi priateľmi a známymi. Vaša podpora je pre mňa veľmi dôležitá a pomôže mi dosiahnuť väčšiu čitateľskú základňu. Ďakujem!

Index