The Crew – KODI Addon typu všetko v jednom.


The Crew je v súčastnosti jeden z najlepších doplnkov do KODI typu všetko v jednom. Neuveriteľne výkonný Addon vás prekvapí obrovskou kombináciou rôzneho obsahu. V ponuke doplnku sú zahrnuté filmy,televízne seriály,športy,IPTV,rozprávky a relácie pre deti,na jedno kliknutie,kino,komédia,fitness,jedlo a nápoje,rádio,nástroje na vyhľadávanie.

The Crew vám umožní sledovať okrem filmov a seriálov aj IPTV,veľa živých televíznych kanálov na celom svete. Doplnok obsahuje športové hry,NFL, NHL,NBA,MLB,FIFA,Tenis,Formule 1 a veľa ďalších športov.  The Crew je veľký balík rôznorodého obsahu,ktorý sa určite oplatí nainštalovať do KODI.

The Crew - Ilustračný obrázok

Doplnok The Crew perfektne funguje aj na najnovšej verzií KODI 19 MATRIX ale väčšina obsahu je blokovaná pre určité lokality a preto budete potrebovať dobrú VPN.

ADDONREPOSITORYURL ADRESA ZDROJA
The CrewThe Crew Repositoryhttps://team-crew.github.io

The Crew – 12 typov obsahu v jednom doplnku.

The Crew je úplne nový fantasticky doplnok typu všetko v jednom. Addon bol uvedený na trh 13.júla 2019 a po pol roku existencie môžeme skonštatovať že je to jeden z najlepších doplnkov tohoto druhu.

Prekvapí vás hlavne dobrá funkčnosť doplnku,množstvo obsahu rôzneho druhu a časté aktualizácie.

Už nebudete musieť inštalovať viacero doplnkov pre rôzny obsah,pretože veľa obsahu rôzneho druhu nájdete v doplnku The Crew.

The Crew - Menu

Základná ponuka doplnku je rozdelená na 12 typov obsahu,ku ktorým patria filmy,seriály,šport,IPTV,deti,jeden klik,CC kino,komédia,fitness,jedlo a rádio plus nástroje,nastavenie a vyhľadávanie. Poďme si jednotlivé sekcie doplnku predstaviť bližšie….


1.Movies – Filmy

Priečinok Movies obsahuje veľkú zbierku filmov včetne fotografii a popisov. U niektorých filmov je popis v slovenskom jazyku. Po spustení filmu sa zapnú vybrané titulky automaticky,ale titulky treba zapnúť v nastaveniach doplnku. Viac o nastavení titulkov sa dočítate na konci tohto článku.

Pre ľahšie vyhľadávanie filmov je priečinok Movies rozdelený do viacerých podpriečinkov. Ak napríklad chcete vyhľadávať filmy podľa žánru,rozkliknite podpriečinok Genres,podľa roku natáčania-priečinok Year,podľa herca-People. Nové filmy sú v podpriečinku New Movies a oskarové filmy nájdete v podpriečinku Oscar Winners.

Okrem toho priečínok Movies má aj podpriečinky My Movies,In Theaters,Trending,Most Popular,Disney+,Trakt Lists,IMDB Lists,24/7 Movies,Box Sets,Box Office,,International a Most Voted.

The Crew - Movies

Ak chcete vyhľadať konkrétny film podľa názvu alebo mena,môžete použiť nástroj na vyhľadávanie Search alebo Search People.

Po vybráni filmu vám doplnok The Crew vyhľadá niekoľko linkov na streamovanie filmu v rôznej kvalite obrazu,od 4K cez FULL HD,HD READY až po po SD. Ak niektorý link nefunguje,skúste iný.


2.TV Shows – TV seriály

Podobne ako filmy do podpriečinkov sú zaradené aj televízne seriály. V priečinku TV Shows sú aj podpriečinky na ľahké vyhľadanie nových seriálov a nových epizód. Ostatné je skoro totožné s priečinkom Movies a nechýbajú ani vyhľadávacie nástroje Search a Search People.


3.Sports – Športy

Doplnok do KODI The Crew vám sprístupni aj rôzne svetové športové podujatia či už naživo v LIVE vysielaní alebo zo záznamu. Ponuka je ozaj veľmi bohatá a určite uspokojí aj najnáročnejšieho diváka,fanúšika športu.

The Crew - Sport

Priečinok Sports obsahuje podkategórie rôznych športov -NFL,NHL,NBA,MLB,NCAAF,NCAAB,UFC/MMA,WWE,BOXING,FIFA,TENNIS,MOTO-GP,FORMULA1,PGA TOUR,LFL-LEGENS FOTBALL,MISC SPORTS,SPORTS REPLAYS. Stačí si vybrať a sledovať.


4.IPTV – Internetové televízia z celého sveta

Aj keď v doplnku The Crew je zatiaľ iba 5 IPTV služieb,ponuka je veľmi široká. Prostredníctvom IPTV môžete sledovať širokú ponuku televíznych programov rôznych žánrov z celého sveta.

Okrem voľných TV programov pomocou tohto doplnku získate prístup aj k prémiovým televíznym programom,preto pozor na legislatívu autorské práva. Sledovať a streamovať by sa malo iba to, čo máte zaplatené alebo patrí vám. Ilegálne sledovanie prémiového obsahu v niektorých krajinách sa považuje za trestný čin. Ak neviete o aký obsah sa jedná,odporúča sa pri stream ovani používať na ochranu dobrá sieť VPN.

Poďme si predstaviť jednotlivé IPTV služby podrobnejšie.

 Crew - IPTV

Swift Streams

IPTV Swift Streams obsahuje 39 položiek, v ktorých nesmie chýbať USA TV,UK TV,Canada TV,Germany TV,France TV,Italy TV ale aj Kids TV či Sports TV alebo Wildlife &Science a ďalšie.

Pomocou Swift Streams si pozriete nielen športové a spravodajské programy, ale aj detské programy a získate prístup aj k prémiovym programom,Cinemax, HBO,Discovery,Travel a veľa ďalších.

IPTV-ORG .

IPTV – ORG vám prináša hromadu živých televíznych programov zo 161 štátov sveta,medzi ktorými nechýbajú ani české a slovenské televízne programy.

V IPTV-ORG sú televízne programy radené podľa štátov a pre vás určite budú zaujímavé 25 české a 25 slovenské televízne programy.

Okrem rôznych programov z celého sveta aplikácia disponuje aj XXX programami pre dospelých. Tieto Adult TV programy sú určené iba pre dospelé osoby,staršie ako 18 rokov. Z tohto dôvodu sú tieto programy trošku skryté a nájdete ich pod položkou INTERNATIONAL.

IPTV – ORG je možné prepnúť na radenie TV programov podľa kategórii. Momentálne existuje 26 kategórii. Filmová kategória Movies obsahuje 128 TV programov,Music-243,News-330,Sport-181,Fashion-31,Kids-44 a ďalšie.

Fluxus TV

Fluxus TV je ďalšou IPTV,ktorá obsahuje 4 760 TV programov zo sveta.

Okrem toho ma Fluxus TV aj sekciu pre veriacich Fluxus-Faith. V tejto sekcii je 483 položiek rozdelených na jednotlivé vierovyznania ako je napríklad Catholicism,Judaism,Orthodoxy,Islam,Budhism a ďalšie.

Poslednou sekciou je Fluxus CCTV. Pomocou doplnku The Crew v sekcii Fluxus-CCTV môžete sledovať dianie pred 230 CCTV kamerami,umiestnenými hlavne na prestížnych univerzitách v USA, ale aj v ZOO,lesoparkoch,na križovatkách a podobne.

Stratus TV

Stratus TV ponúka 186 TV kanálov z USA,Arabské TV,Argentína TV,Brazília TV,Portugalska TV,Čílsku TV,Kolumbia TV,India TV,Pakistan TV a Španielsku TV.

Lodge TV

Lodge TV ponúka Anglické,Španielské a Arabské TV programy.


5.Kids – Rozprávky a detské programy

Nainštalujte si do KODI doplnok The Crew a o zábavu budú mať postarané aj vaše deti. Priečinok Kids obsahuje veľké množstvo video obsahu od rodinných filmov a seriálov pre deti cez animované až po 3D filmy. Samozrejmosťou je aj podpriečinok obsahujúci filmy Walt Disney,pesničky pre deti,relácie zamerané na učenie a veľa iného.


6.Na jeden klik

V priečinku 1.Click je niekoľko stoviek filmov z jednoduchým a rýchlym prístupom. Tieto filmy spustite jedným klíkom.


7.CC Collections

V priečinku CC Collections sú filmy zoradené do jednotlivých kolekcií. Nájdete tam napríklad komédie,akčné filmy,krimi,horor a ďalšie.


8.Stand Up Comedy

Priečinok pre milovníkov Comedy Central a interpretov Sarah Silverman,Amy Sehumer,Dane Cook,Georfe Lopez a ďalších.


9.Fitness

Ak ste sa rozhodli cvičiť a formovať si postavu,tento priečinok je práve pre vás. Nachádza sa tu obrovské množstvo video-obsahu cvikov pre každého.

Pomocou doplnku The Crew si pozriete videá a precvičíte fitness strečing či jogu. Video-tréningy sú rozdelené do štyroch kanálov.

Stretching – Strečing

Spolu 117 videí strečingových cvikov od jednoduchých na zahriatie až po tie zložitejšie na flexibilitu.

Targetted Workouts – Cielené cvičenia

Tu sú cielené cviky na kardio,chrbát,biceps a triceps.

Fitness Channels

Najväčšia zbierka fitness videí. Fitness Channels obsahuje 25 fitness kanálov a tak okrem Fitness Blender Channel, o ktorom som písal v minulom článku,môžete sledovať aj ďalšie.

Vyskúšajte napríklad BeFit Channel,Body Rock,Body Fit By Amy,Athlean-xx for Women,Femine Fitness,Gym Ra, Angie Fitness TV,Zuzka Light Channel,Sarah Fit alebo si zacvičte s Amandou Russel či Jenny Ford. Nainštalujte si doplnok The Crew a sledujte nekonečné množstvo fitness videí.

Pri niektorých cvikoch budete potrebovať rôzne náradie či náčinie na cvičenie ako napríklad podložku na cvičenie,gumu,fitness loptu,činku, či iné špeciálne náradie. Tieto pomôcky na cvičenie si kúpite na Slovensku napríklad v e-shope In Sport Line. Ak chcete ušetriť ,poobzerajte sa po týchto veciach v internetovom obchode Aliexpress.com

Yoga Channels

Yoga Channels je rozdelený do 10 kategórií,kde nájdete napríklad kategóriu Kino Yoga,Fightmaster Yoga,Sarah Beth Yoga,Tara Stiles Yoga,Yoga With Tim a ďalšie.


10.Food&Brews – Jedlo a nápoje

V tejto skupine sú zahrnuté videá,ktoré akokoľvek súvisia s potravinami a potravinovou sieťou. Ďalej je tu kanál o varení,TOP 50 najlepších reštaurácii na svete za rok 2019 a veľa ďalšieho obsahu.

Najedli sme sa do sýtosti,ideme na pivo. Pozrite si videá na tému pivo. Uvidíte tu všetko čo súvisí s pivom od varenia po jeho konzumáciu,od histórie po súčasnosť.


11. Rádio

Pomocou doplnku The Crew môžete počúvať aj rádio. Zo širokej ponuky žánrov a viac ako tisíc internetových rádií z celého sveta si určite vyberie každý to svoje.


12.Additional Addons

Ide o dodatočné doplnky na prehrávanie prevažne 4K obsahu. Pretože 4K filmy majú až 4 krát väčší dátový tok ako HD,sú stream ovane pomocou špeciálnych serverov. K tomuto účelu existuje najznámejšia služba Real-Debrid.

Real-Debrid je neobmedzený downloader, ktorý vám umožní rýchlo sťahovať súbory hostené na internete alebo ich okamžite streamovať do inovatívneho webového prehrávača alebo do KODI.

Real-Debrid je platená služba,kde ceny začínajú od 3€ za používanie po dobu 15 dní.

Bez registrácie na Real-Debrid môžete si v časti Additional Addons pozrieť Trailery k filmom.


Ako nainštalovať doplnok The Crew do KODI.

Inštalácia doplnku The Crew je podobná ako inštalácia iných doplnkov tretích strán a z neznámych zdrojov. Práve preto, že ide o doplnok tretej strany,je potrebné pred samotnou inštaláciou repozitára a doplnku povoliť inštaláciu z neznámych zdrojov v nastaveniach KODI.

Po povolení inštalovať z neznámych zdrojov pridáte do systému URL adresu repozitára,nainštalujete repozitár a v poslednom kroku nainštalujete doplnok The Crew.

Získajte prístup k väčšiemu obsahu a chráňte svoje súkromie.

Pripojte sa k internetu anonymne,schovajte svoju verejnú IP adresu a šifrujte prenášane údaje.

Pri streamovaní videa alebo hudby MUSÍTE POUŽIVAŤ VPN,čo je jediný spôsob ako získať prístup k ďalšiemu obsahu a zároveň zabezpečiť používanie KODI. Tu sú základné vlastnosti VPN:

Moja IP adresa

Informácie o vašom pripojení k internetu:

IP adresa:

Mesto:

Štát:

Operačný systém:

ISP:

Schovajte svoju IP adresu a chráňte dôležité údaje pri streamovaní obsahu a surfovaní po internete.

  • Získajte prístup k ďalšiemu obsahu – Väčšina doplnkov KODI sprístupňuje iba obsah na streamovanie z obmedzeného počtu krajín. Jediný spôsob ako obísť takéto geografické obmedzenia je zmena IP adresy pomocou služby VPN. Otvorte všetky doplnky KODI a streamujte všetok obsah knižnic pomocou VPN.
  • Vyhnite sa rizikám používania nelegálnych doplnkov – Množstvo doplnkov tretích strán sťahuje obsah z nelegálnych zdrojov,čo by vás mohlo dostať do právnych problémov. Okrem pirátského obsahu niektoré doplnky obsahujú nebezpečný malware. Ak chcete zabrániť ostatným v sledovaniu používajte VPN sieť,ktorá skryje všetko čo robíte v KODI a na internete. Pripojte sa na internet anonymne.
  • Zabraňte sledovaniu zo strany poskytovateľa pripojenia k internetu – Ak poskytovateľ internetových služieb uvidí že používate KODI,môže obmedziť vašu internetovú linku. Ak zisti že používate nelegálne doplnky môže vás upozorniť na porušenie autorských práv. Vyhnite sa týmto obmedzeniam šifrovaním prenášaných údajov pomocou VPN,aby nikto nemohol sledovať vaše online aktivity.

Existuje veľké množstvo VPN,no nie každá je vhodná pre KODI a stream ovanie. Potrebujete takú VPN,ktorá odblokuje akýkoľvek doplnok KODI a zároveň ochráni vaše digitálne súkromie.

Po otestovaní viacerých služieb VPN odporúčam najlepšiu NORD VPN,ktorá je lídrom na poli vývoja bezpečnostných aplikácií. Ako lacnejšiu alternativu odporúčam PURE VPN,ktorá nijak nezaostáva za prvou službou. Obidve služby VPN sú vhodné pre KODI,kladú veľký dôraz na súkromie používateľa a sú úplne legálnymi službami vo väčšine krajin sveta.

Vyskúšajte VPN bez rizika. Ak nebudete zo službou spokojný,môžete do 30 dní požiadať o vrátenie peňazí.


A. Povolenie inštalovať doplnky z neznámych zdrojov.

Keď ste sa rozhodli nainštalovať doplnok The Crew do KODI,v prvom kroku musíte v nastaveniach KODI povoliť inštalovanie doplnkov z neznámych zdrojov. Po zapnutí KODI pokračujte podľa týchto krokov:

  1. Kliknite na ikonku ozubeného kolieska,symbol nastavení v ľavej hornej časti obrazovky
  2. Na ďalšej obrazovke kliknite na položku Systém
  3. V novom okne prejdite kurzorom na Doplnky a kliknite na položku Neznáme zdroje
  4. V ďalšom okne si prečítajte Upozornenie a ak s ním súhlasíte kliknite na položku Áno

Poznámka: Ak nesúhlasíte,kliknite na nie a skončíte inštalovať repozitáre a doplnky z neznámych zdrojov. Takto budete obmedzený iba na inštalovanie doplnkov z oficiálneho repoztára KODI.

Dôležité upozornenie.

Ak v nastaveniach KODI povolíte inštaláciu doplnkov tretích strán a z neznámych zdrojov,vystavujete sa rôznym online rizikám,o čom vás hneď aj informuje bezpečnostné upozornenie v aplikácii KODI.

Upozornenie

Pretože je KODI otvorený systém okrem overených a bezpečných doplnkov existujú aj doplnky, ktoré sú menej bezpečné a môžu obsahovať malver alebo iný nebezpečný kód. Obsah šírený prostredníctvom takýchto doplnkov môže ale nemusí byť ilegálny,teda taký, ktorý porušuje práva autorov diela.

Kvôli vyššie uvedeným dôvodom online bezpečnosti sa odporúča vždy pred streamovanim a počas používania doplnkov z neznámych zdrojov pripájať sa na internet pomocou anonymnej služby VPN.

Pre KODI existuje viacero VPN služieb,ktoré ochránia nielen vaše súkromie ale aj všetky vaše zariadenia pripojené k internetu a nielen tie v ktorých používate KODI, ale komplet všetky.

VPN klienta alebo aplikáciu jednoducho nainštalujete do zariadenia,vyberiete si VPN server a prípojite sa k internetu bezpečne a anonymne. Pomocou VPN odblokujete všetky doplnky KODI a všetke prenášané údaje budú šifrované a anonymizované. Dokonca budete mať aj anonymnú IP adresu.

Ivacy VPN - Banner
Pure VPN - Banner

Pre KODI vám odporúčam použiť Pure VPN alebo Ivacy VPN . Jedna sa o platené služby ale do online bezpečnosti sa určite investovať oplatí. Okrem toho zakúpením služby VPN nepriamo podporite tento web,ktorý je súčasťou Affiliate projektu.


B. Pridanie URL adresy repozitára The Crew.

Ak ste v nastaveniach KODI povolili inštalovať doplnky z neznámych zdrojov a súhlasili ste s podmienkami teraz treba do systému pridať URL adresu repozitára. Postupujte podľa týchto krokov:

  1. Vráťte sa na obrazovku z nastaveniami a kliknite na položku Správca súborov
  2. Na ďalšej obrazovke kliknite na položku Pridať zdroj
  3. Na karte Pridať zdroj súborov kliknite na položku <Žiadne>
  4. Na karte Zadajte cesty alebo vyhľadajte umiestnenia médii zadajte URL adresu repozitára https://team-crew.github.io a kliknite na tlačítko OK
  5. Na ďalšej karte do kolonky napíšte názov zdroja médii The Crew a kliknite na tlačítko OK

Zobrazí sa vám The Crew zdroj,vráťte sa o krok späť na stránku nastavenia a pokračujte inštaláciou repozitára.


C. Inštalácia repozitára The Crew.

  1. Na karte Nastavenia kliknite na položku Doplnky
  2. Na ďalšej karte kliknite na položku Inštalovať doplnky zo zip archívu
  3. Zrolujte smerom dole a kliknite na položku The Crew
  4. Kliknite na repository.thecrew.0.2.8.zip

V pravom hornom rohu obrazovky sa vam zobrazí oznam o úspešnej inštalácii repozitára.


D. Inštalácia doplnku The Crew

  1. Na karte prehliadač doplnkov kliknite na položku Nainštalovať z repozitára
  2. Rolovaním vyhľadajte a kliknite na položku THE CREW REPO
  3. Na ďalšej karte kliknite na Video doplnky
  4. Vyhľadajte a kliknite na doplnok The Crew
  5. Na novej karte kliknite na tlačítko Inštalovať
  6. Potvrdte inštaláciu prídavných doplnkov kliknutím na tlačítko OK

V pravom hornom rohu obrazovky sa vám zobrazí oznam o úspešnej inštalácii doplnku The Crew.

Doplnok The Crew je nainštalovaný a nájdete ho v položke Video doplnky.

Pre uľahčenie inštalácie a lepšie pochopenie úkonov som pre vás pripravil tento video-návod.

Všetky inštruktážne videá môžete sledovať na necenzúrovanej video-platforme postavenej na technológií blockchain.

Vychutnajte si tvorcov nezávislého obsahu.

Pretože YouTube zablokoval môj video-kanál,všetky videa boli presunuté na novú bezpečnú platformu ODYSEE. Prihláste sa na odber môjho kanála aby ste boli vždy informovaný o najnovšom video-obsahu a sledujte necenzurovaný obsah.


Nastavenie doplnku The Crew.

Doplnok The Crew funguje hneď po inštalácií perfektne. Aj keď ma doplnok neskutočne veľa možnosti prispôsobenia podľa vlastných predstav,zvyčajne nič nastavovať netreba.

Ak sa v KODI nastaveniach vyznáte lepšie,môžete vyskúšať rôzne nastavenia ale najprv musíte v KODI prepnúť na pokročilé alebo expertné nastavenia systému.

V nastaveniach doplnku The Crew po kliknutí na ikonu TOOLS môžete napríklad vypínať alebo zapínať jednotlivých poskytovateľov obsahu,autorizovať TRAKT,nastaviť RESOLVE URL,vymazať históriu vyhľadávania,vymazať cache,nastaviť titulky a veľa iného. Predpokladám, že najdôležitejšou časťou pre vás budú titulky, a preto toto nastavenie popíšem podrobnejšie.

Nastavenie titulkov v doplnku The Crew

Aby vám počas prehrávania filmov ,seriálov a iného obsahu fungovali aj titulky musíte ich zapnúť a nastaviť jazyk titulkov. Titulky zapnete a nastavíte podľa týchto krokov:

  1. V doplnku The Crew kliknite na ikonku TOOL
  2. V ďalšom okne kliknite na SETTINGS: Subtitles
  3. Zrolujte smerom dole a kliknite na položku Titulky
  4. Kliknite na položku Povoliť titulky
  5. Kliknite na položku Primárny jazyk,rolujte a vyberte jazyk ktorému najviac rozumiete.
  6. Kliknite na položku Sekundárny jazyk a vyberte náhradný jazyk,ktorý bude použitý vtedy,ak nebude dostupný primárny jazyk.
  7. Uložte nastavenia kliknutím na tlačítko OK

Záver

Ako už bolo v úvode spomenuté,doplnok The Crev je jeden z najlepších doplnkov. Je to vysoko výkonný Addon obsahujúci veľmi veľa obsahu, a preto sa ho oplatí vyskúšať,budete veľmi prekvapení.

Na záver poďakovanie tvorcom takéhoto skvelého doplnku do KODI. Za zdieľanie článku ďakujem.


4.6/5 - (62 hlasov)

Ak sa vám príspevok páči a je pre vás prínosom poprosím o zdieľanie,ďakujem.

Zdieľanie je spolupráca.

Ak sa vám tento článok páči, prosím, zdieľajte ho so svojimi priateľmi a známymi. Vaša podpora je pre mňa veľmi dôležitá a pomôže mi dosiahnuť väčšiu čitateľskú základňu. Ďakujem!

Index