Bombuj – ako nainštalovať doplnok do KODI


🪦 TENTO DOPLNOK UŽ NEFUNGUJE PRETOŽE ZDROJ BOL ODSTRÁNENÝ 🪦

ℹ️ Projekt BOMBUJ už skončil! Ak chcete sledovať tisícky filmov a televíznych seriálov nainštalujte si do KODI doplnok Sosáč alebo Fastshare. Filmy a seriály môžete sledovať aj priamo v prehliadači na stránke sosac.tv


Čo je BOMBUJ.

Čo je “bombuj”? Predpokladám, že ste už niekedy v minulosti navštívili webstránky online filmy bombuj. Na týchto stránkach okrem tisícov online filmov nájdete aj seriály. Problém je v tom,že keď si chcete nejaký film, či seriál pozrieť,musíte najprv odkliknúť nejakých 5 až 6 reklám a až potom sa vám požadovaný film, či seriál spustí. Je to preto,že reklamou je zaplatený multimediálny obsah,ktorý pozeráte zadarmo. Ak sa na stránke zaregistrujete,dostanete menej reklám a iné výhody.


Inštalujeme doplnok bombuj do KODI

⚠️ NEOFICIÁLNY DOPLNOK TRETEJ STRANY ⚠️

Vylúčenie zodpovednosti – Tento článok slúži iba na študijné účely.

INŠTALÁCIA DOPLNKU NA VLASTNE RIZIKO!

Ak sa rozhodnete doplnok inštalovať,robíte tak na vlastnú zodpovednosť! Väčšina takýchto doplnkov sprístupňuje nelegálny obsah podliehajúci autorským právam alebo šíri škodlivý a nebezpečný MALVÉR.

Autor článku nespolupracuje z nadáciou KODI ani s vývojármi doplnkov. Nezodpovedá za použitie tohto doplnku. Rovnako nezodpovedá za obsah nájdený pomocou tohto doplnku. Stránka KODI-info nehostuje ani nevlastní žiadny obsah tohto doplnku.

Pri streamovaní videa alebo hudby MUSÍTE POUŽIVAŤ VPN,čo je jediný spôsob ako zabezpečiť používanie KODI a zároveň získať prístup k ďalšiemu obsahu.

Možno ste nevedeli,ale bombuj zo všetkými filmami a seriálmi je možné vďaka doplnku nainštalovať priamo do multimediálneho prehrávača KODI.

KODI je jeden z najlepších multimediálnych prehrávačov ktorý pracuje na rôznych zariadeniach pod rôznymi operačnými systémami.

Kodi rovnako dobre funguje v televízoroch z Androidom od Sony a Philips ako aj v TV boxoch,v počítačoch a mobilných zariadeniach.

V minulom článku ” Ako Nainštalovať CZ/SK Doplnky Do KODI. ” ste si mohli prečítať návod ako nainštalovať CZ/SK doplnky z CZ/SK repozitára,ktorý je súčasťou repozitára FUSION.

CZ/SK repozitár neobsahuje doplnok BOMBUJ a inštalácia tohto doplnku je trošku odlišná,preto som napísal tento podrobný návod,čítajte pozorne ďalej.

Pretože vám chcem ukázať aj druhý postup ako je možné nainštalovať doplnky do KODI,rozhodol som sa pre stiahnutie zip súborov do zariadenia a následnú inštaláciu doplnkov zo zip archívu. Tentokrát nebudeme do KODI pridávať URL adresu repozitára ale zip súbor stiahneme priamo do zariadenia s KODI.

Bombuj

Aby vám prehrávanie filmov a seriálov BOMBUJ perfektne fungovalo,okrem samotného doplnku bombuj budete potrebovať aj doplnok ” Resolveurl

Cela inštalácia bude pozostávať s týchto krokov:

  1. Stiahnutie zip súboru” Resolveurl” z repozitára Github alebo servera Ulož.to
  2. Stiahnutie zip súboru “ Plugin.video.bombuj.filmyseraly-master.zip “z repoztára Github alebo servera Ulož.to
  3. Inštalácia doplnku Resolveurl
  4. Inštalácia doplnku Bombuj
  5. Spárovanie IP adresy

Po týchto 5-tich krokoch si môžete vybrať akýkoľvek film alebo seriál a hneď sledovať,nezobrazujú sa vám žiadne reklamy – paráda. Ako BOMBUJ funguje si pozrite v prvom videu.

Všetky inštruktážne videá môžete sledovať na necenzúrovanej video-platforme postavenej na technológií blockchain.

Vychutnajte si tvorcov nezávislého obsahu.


Inštalácia RESOLVEURL a BOMBUJ

Ak ste si do svojho zariadenia z nainštalovaným softvérom KODI (Android Box,počítač,televízor) stahli zip súbory Resolveurl a Plugin.video.bombuj môžete začať inštalovať doplnky.

Najprv si nainštalujete Resolveurl a potom doplnok Bombuj.

Inštalácia doplnku RESOLVEURL

  1. Po zapnutí zariadenia na hlavnom paneli KODI kliknite na Doplnky
  2. V novom okne kliknite na BOX-symbol rozbalenej krabice
  3. V ďalšom kroku kliknite na Inštalovať doplnky zo zip archívu

Ak ešte nemáte povolenú inštaláciu z neznalých zdrojov,otvori sa vám okno zo správou Zakázané,tak ako je to na obrázku.

Aby ste mohli pokračovať v inštalácii kliknite na Nastavenia a v novom okne v časti Doplnky kliknite na Neznáme zdroje,.

Po tomto kroku sa vám objaví takéto upozornenie ako dole na obrázku.

Upozornenie

Ak v treťom kroku po kliknutí na ” Inštalovať doplnky zo zip archívu” sa vám nezobrazí upozornenie znamená, že už máte v nastaveniach povolené inštalovať z neznámych zdrojov a môžete pokračovať v inštalácii.

Aby boli vaše osobné údaje v bezpečí a vaša identita zamaskovaná,je potrebné pripojiť sa na internet cez šifrovaný VPN tunel.

Po pripojení k VPN zdoláte aj geo-blokaciu a spustite si všetky doplnky,a to aj tie,ktoré sú vo vašej krajine zakázané.

Už nikdy namiesto filmu sa vám nezobrazí takýto oznam,ktorý informuje, že tento stream nie je k dispozícii vo vašej krajine.

Ak sa rozhodnete pre službu PURE VPN,zaregistrujte sa na stránke PURE VPN a nainštalujte si aplikáciu.

Pure VPN si môžete nainštalovať aj priamo do KODI podľa návodu: PureVPN Addon – Ako Nainštalovať Doplnok Do KODI

Ak ste sa rozhodli, že službu VPN budete používať,môžete smelo pokračovať v inštalácii repozitárov z neznámych zdrojov a doplnkov tretích strán.

V inštalácií pokračujte znova kliknutím na Inštalovať doplnky zo zip archívu,tak ako ste to urobili v predchádzajúcom kroku.

Pretože už máte v nastaveniach povolené inštalovať z neznámych zdrojov,žiadne upozornenie sa nezobrazí a v inštalácii postupujte následovne:

  1. Kliknite na Domovský priečinok a potom na stiahnuté. ( Poznámka: Tak to je v počítači z operačným systémom LINUX,v iných systémoch a zariadeniach sa to môže líšiť. Preto vyhľadajte priečinok,kam ste zip súbory uložili – napríklad Download a podobne.)
  2. Vyhľadajte a kliknite na Script.module.resolveurl-5.0.24.zip

Doplnok RESOLVEURL už máte nainštalovaný,nič už netreba nastavovať iba nainštalovať doplnok Bombuj.


Inštalácia doplnku Bombuj.

Bombuj

Inštalácia doplnku Bombuj je na vlas podobná tej predchádzajúcej,iba s tým rozdielom, že v poslednom kroku vyhľadáte a kliknete na Plugin.video.bombuj.filmyseraly-master.zip

  1. Inštalovať doplnky zo zip archívu
  2. vyhľadať priečinok kde je zip súbor uložený
  3. Vyhľadať a kliknúť na Plugin.video.bombuj.filmyseraly-master.zip

Doplnok Bombuj máte nainštalovaný,nájdete ho medzi video doplnkami,kliknite naň,vyberte si film a hurá do sledovania.

Pre lepšie pochopenie inštalácie,pripravil som pre vás toto inštruktážne video.

Všetky inštruktážne videá môžete sledovať na necenzúrovanej video-platforme postavenej na technológií blockchain.

Vychutnajte si tvorcov nezávislého obsahu.


Autorizácia stramu.

Ak sa vám počas prehrávania zobrazí takéto okno,je potrebné navštíviť web-stránku OPENLOAD,zaškrtnúť políčko-Nie som robot,zrolovať nižšie a kliknúť na pár. Otvorí sa vám nové okno z reklamou,zatvorte ho a uvidíte výsledok párovania.

Ak je úspešný,môžete ísť do KODI a sledovať filmy ďalšie štyri hodiny. Po tomto čase proces párovania opakujte.

Získajte prístup k väčšiemu obsahu a chráňte svoje súkromie.

Pripojte sa k internetu anonymne,schovajte svoju verejnú IP adresu a šifrujte prenášane údaje.

Pri streamovaní videa alebo hudby MUSÍTE POUŽIVAŤ VPN,čo je jediný spôsob ako získať prístup k ďalšiemu obsahu a zároveň zabezpečiť používanie KODI. Tu sú základné vlastnosti VPN:

Moja IP adresa

Informácie o vašom pripojení k internetu:

IP adresa:

Mesto:

Štát:

Operačný systém:

ISP:

Schovajte svoju IP adresu a chráňte dôležité údaje pri streamovaní obsahu a surfovaní po internete.

  • Získajte prístup k ďalšiemu obsahu – Väčšina doplnkov KODI sprístupňuje iba obsah na streamovanie z obmedzeného počtu krajín. Jediný spôsob ako obísť takéto geografické obmedzenia je zmena IP adresy pomocou služby VPN. Otvorte všetky doplnky KODI a streamujte všetok obsah knižnic pomocou VPN.
  • Vyhnite sa rizikám používania nelegálnych doplnkov – Množstvo doplnkov tretích strán sťahuje obsah z nelegálnych zdrojov,čo by vás mohlo dostať do právnych problémov. Okrem pirátského obsahu niektoré doplnky obsahujú nebezpečný malware. Ak chcete zabrániť ostatným v sledovaniu používajte VPN sieť,ktorá skryje všetko čo robíte v KODI a na internete. Pripojte sa na internet anonymne.
  • Zabraňte sledovaniu zo strany poskytovateľa pripojenia k internetu – Ak poskytovateľ internetových služieb uvidí že používate KODI,môže obmedziť vašu internetovú linku. Ak zisti že používate nelegálne doplnky môže vás upozorniť na porušenie autorských práv. Vyhnite sa týmto obmedzeniam šifrovaním prenášaných údajov pomocou VPN,aby nikto nemohol sledovať vaše online aktivity.

Existuje veľké množstvo VPN,no nie každá je vhodná pre KODI a stream ovanie. Potrebujete takú VPN,ktorá odblokuje akýkoľvek doplnok KODI a zároveň ochráni vaše digitálne súkromie.

Po otestovaní viacerých služieb VPN odporúčam najlepšiu NORD VPN,ktorá je lídrom na poli vývoja bezpečnostných aplikácií. Ako lacnejšiu alternativu odporúčam PURE VPN,ktorá nijak nezaostáva za prvou službou. Obidve služby VPN sú vhodné pre KODI,kladú veľký dôraz na súkromie používateľa a sú úplne legálnymi službami vo väčšine krajin sveta.

Vyskúšajte VPN bez rizika. Ak nebudete zo službou spokojný,môžete do 30 dní požiadať o vrátenie peňazí.



4.3/5 - (23 hlasov)

Ak sa vám príspevok páči a je pre vás prínosom poprosím o zdieľanie,ďakujem.

Zdieľanie je spolupráca.

Ak sa vám tento článok páči, prosím, zdieľajte ho so svojimi priateľmi a známymi. Vaša podpora je pre mňa veľmi dôležitá a pomôže mi dosiahnuť väčšiu čitateľskú základňu. Ďakujem!

Index