M3U playlist zadarmo-vlastny zoznam tv programov pre kodi


Nainštalovali ste si do KODI doplnok PVR IPTV Simple Client prípadne Playlist Loader a teraz potrebujete na sledovanie IPTV zohnať M3U playlist.

Prečítajte si jednoduchý návod ,ako si vytvoriť vlastný FREE IPTV M3U playlist výberom obľúbených televíznych programov zo širokej ponuky viac ako 8 000 programov z celého sveta.

Zrieknutie sa zodpovednosti.

Tento článok slúži iba na študijné účely.


Čo je to M3U playlist.

M3U playlist je súbor obsahujúci URL adresy streamov televíznych alebo rozhlasových programov vysielaných cez internet. Playlist vám poskytne prevádzkovateľ IPTV služieb. Niektorí poskytovatelia IPTV nemajú povolenie na vysielanie cez internet a tak svoje služby šíria ilegálne. Rovnako aj playlist voľne stiahnutý z internetu je ilegálna kópia.

Rozmnožovanie a šírenie kópií playlistov je zakázané.

Ak neviete s istotou či Playlist je stopercentne legálny na používanie,v takýchto prípadoch sa odporúča pri sledovaní IPTV pripojiť sa k internetu anonymne. Anonymitu a šifrovanie vam zabezpečí sieť VPN. Používanie siete VPN pri streamovaní odporúčajú aj niektorí poskytovatelia IPTV služieb.

Ak sťahujete playlisty z internetu,robíte tak na vlastnú zodpovednosť !!!

Playlisty vo formáte M3U sú bežné textové súbory,obsahujuce zoznam URL adries streamov. Pre IPTV sa vo väčšine prípadou používa takzvaná rozšírená verzia M3U. M3U playlist v rozšírenej verzii obsahuje okrem URL adries streamu aj URL loga TV programu,prípadne adresu EPG dát.

 Tieto súbory sú označené hlavičkou #EXTM3U na prvom riadku. Každý televízny program je tvorený popisujúcim riadkom # EXTINF:v tvare <tvg-id>,<tvg-name>,<tvg-language>,<tvg-logo>,<group-title>,<URL streamu> a zakončený je koncovkou .m3u8

Príklad rozšíreného M3U playlistu: Tento M3U playlist obsahuje TV programy-jednotka,dvojka a TA3.

M3U Playlist

Skadiaľ získať M3U playlist.

Na internete môžete zohnať M3U playlist z viacerých zdrojov:

A: Legálny poskytovatelia IPTV služieb zo slovenska alebo Čiech.

Ak nechcete nič riskovať a všetko chcete dosiahnuť legálnou cestou,M3U playlist si vyžiadajte od svojho poskytovateľa IPTV služieb. Ak žiadneho poskytovateľa zatiaľ nemáte,môžete vyskúšať napríklad Skylink Live TV,Sledovanie TV,Lepšia TV,Zapni TV,Antik Smart TV Box a ďalšie uplne legálne IPTV služby.

B: Poskytovatelia IPTV služieb zo zahraničia.

Na internete si môžete objednať aj rôzne zahraničné IPTV služby ako je napríklad Comstar a ďalšie,ktoré vám sprístupnia okolo 10 000 programov z celého sveta. V M3U playliste okrem svetových televíznych programov sú zahrnuté aj slovenské a české TV programy a nechýbajú tam ani také programy ako je skupina programov Filmbox,HBO či XXX.

Podobný M3U playlist môžete zadarmo vyskúšať alebo kúpiť aj v známom čínskom internetovom obchode Aliexpress.com



U niektorých zahraničných IPTV služieb nie je vždy jasné či ide o legálnu službu. Aj keď sa môže na prvý pohľad zdať, že ide o legálnu službu,poskytovateľ nemusí mať povolenie na vysielanie cez internet a službu šíry ilegálne. Pre ochranu súkromia a vlastnej bezpečnosti sa pri sledovaní televíznych programov z týchto zdrojov všeobecne odporúča použivanie služieb VPN.

Viac o týchto službách sa dočítate v článku ” M3U playlist – tieto 5 sa oplatí vyskúšať zadarmo.

C: Zadarmo M3U playlisty voľne stiahnuté z internetu.

Pozor! Sťahovanie a používanie FREE M3U playlistov z internetu sa považuje za protiprávnu činnosť.

Stačí zadať do vyhľadávača Google kľúčové slovo M3U playlist alebo sk-cz m3u playlist a vyhľadávač vám ponúkne množstvo zdrojov. Väčšinou ide o M3U playlisty,ktoré fungujú iba 24 hodín,prípadne niekoľko dní. Ak viete dobre hľadať,nájdete aj playlisty zadarmo, ktoré fungujú aj niekoľko týždňov či mesiacov. Nechcem nikoho lákať na ilegálnu činnosť iba chcem podotknúť, že aj taká možnosť existuje.


Ako vytvoriť vlastný M3U playlist.

Často sa stáva, že po určitom čase prestanú fungovať niektoré programy obsiahnuté v playliste, a preto ich chcete odstrániť alebo nahradiť. Niekedy potrebujete iba preusporiadať poradie programov. Ak máte viac playlistov,môžete ich spojiť dokopy a vytvoriť tak jeden väčší M3U playlist. Niekto zase nepotrebuje mať v playliste tisícky programov z celého sveta, ale napríklad iba slovenské a české TV programy, poprípade športové, hudobné,fashion,erotické a podobne. V takomto prípade si vytvoríte vlastný M3U playlist.

Ak použijete k vytváraniu vlastného IPTV M3U playlistu FREE zdroje z internetu,bez kvalitnej služby VPN to radšej ani neskúšajte. VPN zamaskuje vašu skutočnú IP adresu a takto vás chráni pred sledovaním. Zmenou IP adresy odomknete obsah,ktorý je vo vašej krajine blokovaný.


Viac ako 8000 TV programov z celého sveta úplne zadarmo.

Autor článku nemá žiadnu spojitosť zo stránkami na ktoré odkazuje. Nezodpovedá za použivanie M3U Playlistov získaných na takýchto stránkach.

ℹ️ IPTV M3U Playlist zadarmo si môžete vygenerovať a stiahnuť zo stránky: https://iptvcat.net

M3U playlist z viac ako 8000 TV programami z celého sveta je podobný tým čo ponúka napríklad už spomínaná služba Comstar TV alebo IPTV Farm. Tento M3U playlist sice neobsahuje Filmbox a HBO, ale aj tak je si z čoho vyberať a tak si vytvoriť vlastný M3U playlist.

Podľa nižšie opísaného návodu si môžete vytvoriť vlastný IPTV M3U playlist, ktorý bude zahŕňať programy,ktoré si samy vyberiete. Váš playlist môže obsahovať iba slovenské programy alebo aj české poprípade športové,hudobné,erotické alebo podľa štátov či žánrov, ktoré si samy vyberiete.

  1. Navštívte webovú stránku https://github.com/iptv-org/iptv
  2. Na stránke zrolujte smerom dole a v časti ” Playlists by country” vyhľadajte Slovakia,
  3. Skopírujte URL adresu do prehliadača playlist uložte do počítača.

Poznámka: Jednotlivé URL adresy môžete aj priamo zadať do KODI-PVR IPTV Simple,VLC či iného playera,ktorý dokáže prehrávať súbory M3U.

  1. Týmto spôsobom uložte aj Czech Republic či iné štáty,ktoré chcete pridať do vlastného IPTV FREE M3U Playlistu. To isté platí aj pre kategóriu” Playlists by language” alebo “Playlists by category“.
  2. Postupne každý stiahnutý playlist otvorte najprv vo VLC playeri a následne v ľubovoľnom textovom editore.
  1. V textovom editore zmažete menej kvalitné SD streamy a tie, ktoré sa viackrát opakujú.
  2. Vystrihnutím a prilepením zoradte programy podľa vlastného vkusu.
  3. Podľa bodu 6 a 7 postupne upravíte všetke stiahnuté playlisty.
  4. Nakoniec spojite všetky upravené plajlisty do jedného súbru,ktorý ľubovoľne pomenujete a pridáte mu koncovku .m3u
  5. Váš vlastný IPTV M3U playlist je hotový. Teraz môžete IPTV sledovať na počítači alebo ho môžete preniesť pomocou USB kľuča do Android Boxu či televízora. Ideálne je mať playlist uložený na sieťovom disku,ku ktorému majú prístup všetky zariadenia v sieti.

Aby ste vedeli,čo sa vysiela na jednotlivých kanáloch,nezabudnite si v KODI nastaviť URL adresu zdroja EPG dát. Škoda, že programový sprievodca funguje iba pri českých programoch.

Je to predsa projekt zadarmo a to čo ponúka je ohromujúce. Nakoniec chcem sa poďakovať tvorcom projektu iptv-org.

 Pozrite si video-návod “Ako vytvoriť vlastný zoznam TV programov pre KODI alebo VLC Player.”

Všetky inštruktážne videá môžete sledovať na necenzúrovanej video-platforme postavenej na technológií blockchain.

Vychutnajte si tvorcov nezávislého obsahu.

Pretože YouTube zablokoval môj video-kanál,všetky videa boli presunuté na novú bezpečnú platformu ODYSEE. Prihláste sa na odber môjho kanála aby ste boli vždy informovaný o najnovšom video-obsahu a sledujte necenzurovaný obsah.

Získajte prístup k väčšiemu obsahu a chráňte svoje súkromie.

Pripojte sa k internetu anonymne,schovajte svoju verejnú IP adresu a šifrujte prenášane údaje.

Pri streamovaní videa alebo hudby MUSÍTE POUŽIVAŤ VPN,čo je jediný spôsob ako získať prístup k ďalšiemu obsahu a zároveň zabezpečiť používanie KODI. Tu sú základné vlastnosti VPN:

Moja IP adresa

Informácie o vašom pripojení k internetu:

IP adresa:

Mesto:

Štát:

Operačný systém:

ISP:

Schovajte svoju IP adresu a chráňte dôležité údaje pri streamovaní obsahu a surfovaní po internete.

  • Získajte prístup k ďalšiemu obsahu – Väčšina doplnkov KODI sprístupňuje iba obsah na streamovanie z obmedzeného počtu krajín. Jediný spôsob ako obísť takéto geografické obmedzenia je zmena IP adresy pomocou služby VPN. Otvorte všetky doplnky KODI a streamujte všetok obsah knižnic pomocou VPN.
  • Vyhnite sa rizikám používania nelegálnych doplnkov – Množstvo doplnkov tretích strán sťahuje obsah z nelegálnych zdrojov,čo by vás mohlo dostať do právnych problémov. Okrem pirátského obsahu niektoré doplnky obsahujú nebezpečný malware. Ak chcete zabrániť ostatným v sledovaniu používajte VPN sieť,ktorá skryje všetko čo robíte v KODI a na internete. Pripojte sa na internet anonymne.
  • Zabraňte sledovaniu zo strany poskytovateľa pripojenia k internetu – Ak poskytovateľ internetových služieb uvidí že používate KODI,môže obmedziť vašu internetovú linku. Ak zisti že používate nelegálne doplnky môže vás upozorniť na porušenie autorských práv. Vyhnite sa týmto obmedzeniam šifrovaním prenášaných údajov pomocou VPN,aby nikto nemohol sledovať vaše online aktivity.

Existuje veľké množstvo VPN,no nie každá je vhodná pre KODI a stream ovanie. Potrebujete takú VPN,ktorá odblokuje akýkoľvek doplnok KODI a zároveň ochráni vaše digitálne súkromie.

Po otestovaní viacerých služieb VPN odporúčam najlepšiu NORD VPN,ktorá je lídrom na poli vývoja bezpečnostných aplikácií. Ako lacnejšiu alternativu odporúčam PURE VPN,ktorá nijak nezaostáva za prvou službou. Obidve služby VPN sú vhodné pre KODI,kladú veľký dôraz na súkromie používateľa a sú úplne legálnymi službami vo väčšine krajin sveta.

Vyskúšajte VPN bez rizika. Ak nebudete zo službou spokojný,môžete do 30 dní požiadať o vrátenie peňazí.


4.3/5 - (36 hlasov)

Ak sa vám príspevok páči a je pre vás prínosom poprosím o zdieľanie,ďakujem.

Zdieľanie je spolupráca.

Ak sa vám tento článok páči, prosím, zdieľajte ho so svojimi priateľmi a známymi. Vaša podpora je pre mňa veľmi dôležitá a pomôže mi dosiahnuť väčšiu čitateľskú základňu. Ďakujem!

Index