IPTV Merge KODI Addon pre zlúčenie viacerých playlistov.


IPTV Merge je programový doplnok KODI,nástroj na zlúčenie viacerých M3U playlistov+XMLTV a IPTV doplnkov do jedného súboru pre Addon PVR IPTV Simple Client.

IPTV Merge funguje z akoukoľvek službou IPTV,pokiaľ máte prístup k URL adrese poskytovateľa služby, alebo máte M3U playlist uložený v zariadení s KODI.

Tento fantastický IPTV doplnok od SlyGuy funguje veľmi dobre na KODI 19 Matrix.

IPTV Merge

Ako spolupracuje IPTV Merge s IPTV Simple.

Ak používate doplnok PVR IPTV Simple Client na sledovanie Live TV,určite ste sa už zaoberali možnosťou zlúčenia viacerých M3U playlistov do jedného súboru. Okrem úprav M3U súboru v textovom editore existuje aj možnosť zlúčenia viacerých playlistov pomocou doplnku KODI.

IPTV Merge je o niečo lepší ako Playlist Loader,pretože výborne spolupracuje z PVR IPTV Simple klientom a funguje na KODI 19 Matrix. Ako zdroj je možné použiť okrem M3U playlistu aj podporovaný IPTV doplnok.

Ak zvolíte ako zdroj playlistu Add-on,IPTV Merge prehľadá všetky doplnky v KODI,či sa v ich zložke nenachádza súbor ( .iptv_ merge). Ak je takýto súbor nájdený,objaví sa príslušný doplnok v ponuke pridania play-listu.

IPTV Merge zlučuje okrem M3U play-listov aj EPG dáta,ktoré sú potrebné na zobrazenie informácií o vysielaných programoch a log televíznych programov. Všetky zlúčené súbory a dáta sú následne posielané na zobrazenie do PVR IPTV Simple klienta.


Ako aktivovať doplnok PVR IPTV Simple Client.

Doplnok PVR IPTV Simple Client je potrebný na prehrávanie živých televíznych programov v aplikácií KODI. Ak zatiaľ tento doplnok nepoužívate,nájdete ho v priečinku moje doplnky – PVR klienti. Doplnok je potrebné aktivovať podľa tohto návodu:

  1. Na hlavnom panely KODI kliknite na doplnky
  2. V ďalšom kroku kliknite na moje doplnky
  3. Kliknite na PVR klienti
  4. Vyhľadajte a kliknite na PVR IPTV Simple Client
  5. V poslednom kroku kliknite na aktivovať

Pre lepšie pochopenie som pre vás pripravil inštruktážne video.

Všetky inštruktážne videá môžete sledovať na necenzúrovanej video-platforme postavenej na technológií blockchain.

Vychutnajte si tvorcov nezávislého obsahu.

LBRY-ODYSEE
Necenzurovaný obsah môžete sledovať priamo na stránke ODYSEE alebo v LBRY aplikáciach pre desktop a mobilné platformy.

Po aktivácií doplnku PVR IPTV Simple Client vráťte sa na domovskú obrazovku dvojitým kliknutím na klávesu Esc alebo použite tlačítko späť na diaľkovom ovládači.

Nastavenie umiestnenia súboru play-listu a EPG dát.

Doplnok PVR IPTV Simple Client prehráva živé televízne programy z M3U playlistu. Súbor playlist.m3u môže byť uložený lokálne priamo v zariadení alebo vzdialene na internete.

Na domovskej stránke KODI kliknite na doplnkymoje doplnkyPVR klientiPVR IPTV Simple Client Nastaviť.

PVR IPTV Simple Client - Nastavenia.

V časti “Hlavné” vyberte umiestnenie playlistu (Lokálna sieť alebo internet) a zadajte cestu k playlistu alebo URL adresu, ak sa jedná o playlist umiestnený na internete.

Ak máte k playlistu aj EPG dáta vo formáte XMLTV nastavte umiestnenie a cestu v časti “Televízny program” aby vám v doplnku fungoval aj elektronicky programový sprievodca.

Podobne si môžete nastaviť aj logá televíznych staníc.

Ak je funkčný váš M3U playlist a všetko ste správne nastavili,reštartujte aplikáciu KODI,pohodlne sa usaďte a môžete začať sledovať vaše obľúbené televízne stanice.

IPTV+EPG

Ak chcete pomocou doplnku PVR IPTV Simple Client sledovať televízne programy z viac ako jedného M3U playlistu alebo aj z iných IPTV doplnkov,nainštalujte si IPTV Merge.


Ako nainštalovať doplnok IPTV Merge.

⚠️ NEOFICIÁLNY DOPLNOK TRETEJ STRANY ⚠️

Vylúčenie zodpovednosti – Tento článok slúži iba na študijné účely.

INŠTALÁCIA DOPLNKU NA VLASTNE RIZIKO!

Ak sa rozhodnete doplnok inštalovať,robíte tak na vlastnú zodpovednosť! Väčšina takýchto doplnkov sprístupňuje nelegálny obsah podliehajúci autorským právam alebo šíri škodlivý a nebezpečný MALVÉR.

Autor článku nespolupracuje z nadáciou KODI ani s vývojármi doplnkov. Nezodpovedá za použitie tohto doplnku. Rovnako nezodpovedá za obsah nájdený pomocou tohto doplnku. Stránka KODI-info nehostuje ani nevlastní žiadny obsah tohto doplnku.

Pri streamovaní videa alebo hudby MUSÍTE POUŽIVAŤ VPN,čo je jediný spôsob ako zabezpečiť používanie KODI a zároveň získať prístup k ďalšiemu obsahu.

Doplnok IPTV Merge je súčasťou repozitára SlyGuy.

ADDONREPOSITORYURL ADRESA ZDROJA
IPTV MERGESlyGuy Repohttps://k.slyguy.xyz

V prvom rade je potrebné nainštalovať repozitár. V tomto sprievodcovi uvidíte ako nainštalovať Slyguy repository a následne doplnok IPTV Merge. Pozrite si video.

Všetky inštruktážne videá môžete sledovať na necenzúrovanej video-platforme postavenej na technológií blockchain.

Vychutnajte si tvorcov nezávislého obsahu.


IPTV Merge podporované doplnky.

Okrem klasických M3U playlistov IPTV Merge zlučuje aj playlisty z podporovaných IPTV doplnkov. Ak chcete sledovať živé IPTV programy z celého sveta úplne zadarmo,nainštalujte si tieto tri podporované FREE IPTV doplnky z repozitára SlyGuy:

  1. Pluto TV – 1000 FREE TV programov s EPG.
  2. Samsung TV Plus – 995 FREE TV programov.
  3. Plex Live – 200 FREE TV programov.

Všetky inštruktážne videá môžete sledovať na necenzúrovanej video-platforme postavenej na technológií blockchain.

Vychutnajte si tvorcov nezávislého obsahu.


Spustenie a nastavenie IPTV Merge.

Hneď po prvom spustení doplnku IPTV Merge je potrebné v nastaveniach kliknúť na “Setup IPTV Simple Client” a následne potvrdiť odosielanie zlúčených playlistov a EPG dát do doplnku PVR IPTV Simple Client.

Druhým krokom je pridanie M3U playlistov a EPG dát vo formáte XMLTV. Spolu k týmto playlistom môžete pridať aj podporované IPTV doplnky.

V ďalšom kroku môžete manažovať televízne a rádio kanály.

V poslednom kroku spustite zlúčenie M3U playlistov a EPG dát kliknutím na Run Merge. Chvíľku počkajte na dokončenie procesu,ktorý je zobrazený v pravom hornom rohu obrazovky.

Po dokončení procesu zlučovania sa vráťte späť na hlavnú obrazovku KODI kliknutím na klávesu Esc alebo tlačítko späť na diaľkovom ovládači. Teraz spustite PVR IPTV Simple Client kliknutím na TV – Kanály a môžete sledovať všetky zlúčené TV+R programy.

Pre lepšie pochopenie zlučovania playlistov si pozrite inštruktážne video.

Všetky inštruktážne videá môžete sledovať na necenzúrovanej video-platforme postavenej na technológií blockchain.

Vychutnajte si tvorcov nezávislého obsahu.


Kde zohnať M3U playlist.

Pretože podporované IPTV doplnky opísané vyššie neobsahujú slovenské ani české televízne programy,budete musieť zohnať funkčný M3U Playlist a prípadne aj XMLTV pre podporu EPG.

Predplatné IPTV

Ak máte predplatenú IPTV službu,tieto údaje vyžiadajte od poskytovateľa vašej IPTV. Pre ostatných môžem ponúknuť napríklad IPTV Comstar TV,ktorá okrem veľkého množstva svetových televízii ponúka aj 138 TV programov pre českých a slovenských divákov. Podobný M3U playlist je niekedy aj v ponuke internetového obchodu ALIEXPRESS.COM

Zadarmo IPTV

Existuje niekoľko zdrojov,kde je možne získať M3U playlist pre IPTV úplne zadarmo.

Najväčším projektom tohto druhu bol asi IPTV-ORG. Tento projekt v súčasnosti už nefunguje!

ŠTÁTPočet programovURL adresa M3U zdroja
Slovensko48https://iptv-org.github.io/iptv/countries/sk.m3u
Česko40https://iptv-org.github.io/iptv/countries/cz.m3u
Ukraina114https://iptv-org.github.io/iptv/countries/ua.m3u
Šport173https://iptv-org.github.io/iptv/categories/sports.m3u

URL adresa zdroja EPG dát v tvare XMLTV pre 529 programov CZ/SK : https://iptv-org.github.io/epg/guides/cz/m.tv.sms.cz.epg.xml

Ďalšie zdroje pre IPTV zadarmo.

Existuje aj mnoho ďalších stránok na internete,ktoré ponúkajú IPTV zadarmo. Celý M3U playlist si môžete ľahko vygenerovať podľa vlastných požiadaviek na stránke https://iptvcat.com.

Denne aktualizované M3U playlisty nájdete na stránke https://www.iptvm3ulist.com/playlist-links

Poznámka: M3U playlist môžete prehrať aj priamo v online v IPTV prehrávači na stránke https://onlineiptvplayer.com

POZOR! Autor tohto článku nezodpovedá za funkčnosť a legálnosť M3U playlistov na ktoré odkazuje v tomto článku. Ak sa rozhodnete použivať tieto M3U playlisty,robíte tak na vlastnú zodpovednosť.

Získajte prístup k väčšiemu obsahu a chráňte svoje súkromie.

Pripojte sa k internetu anonymne,schovajte svoju verejnú IP adresu a šifrujte prenášane údaje.

Pri streamovaní videa alebo hudby MUSÍTE POUŽIVAŤ VPN,čo je jediný spôsob ako získať prístup k ďalšiemu obsahu a zároveň zabezpečiť používanie KODI. Tu sú základné vlastnosti VPN:

Moja IP adresa

Informácie o vašom pripojení k internetu:

IP adresa:

Mesto:

Štát:

Operačný systém:

ISP:

Schovajte svoju IP adresu a chráňte dôležité údaje pri streamovaní obsahu a surfovaní po internete.

  • Získajte prístup k ďalšiemu obsahu – Väčšina doplnkov KODI sprístupňuje iba obsah na streamovanie z obmedzeného počtu krajín. Jediný spôsob ako obísť takéto geografické obmedzenia je zmena IP adresy pomocou služby VPN. Otvorte všetky doplnky KODI a streamujte všetok obsah knižnic pomocou VPN.
  • Vyhnite sa rizikám používania nelegálnych doplnkov – Množstvo doplnkov tretích strán sťahuje obsah z nelegálnych zdrojov,čo by vás mohlo dostať do právnych problémov. Okrem pirátského obsahu niektoré doplnky obsahujú nebezpečný malware. Ak chcete zabrániť ostatným v sledovaniu používajte VPN sieť,ktorá skryje všetko čo robíte v KODI a na internete. Pripojte sa na internet anonymne.
  • Zabraňte sledovaniu zo strany poskytovateľa pripojenia k internetu – Ak poskytovateľ internetových služieb uvidí že používate KODI,môže obmedziť vašu internetovú linku. Ak zisti že používate nelegálne doplnky môže vás upozorniť na porušenie autorských práv. Vyhnite sa týmto obmedzeniam šifrovaním prenášaných údajov pomocou VPN,aby nikto nemohol sledovať vaše online aktivity.

Existuje veľké množstvo VPN,no nie každá je vhodná pre KODI a stream ovanie. Potrebujete takú VPN,ktorá odblokuje akýkoľvek doplnok KODI a zároveň ochráni vaše digitálne súkromie.

Po otestovaní viacerých služieb VPN odporúčam najlepšiu NORD VPN,ktorá je lídrom na poli vývoja bezpečnostných aplikácií. Ako lacnejšiu alternativu odporúčam PURE VPN,ktorá nijak nezaostáva za prvou službou. Obidve služby VPN sú vhodné pre KODI,kladú veľký dôraz na súkromie používateľa a sú úplne legálnymi službami vo väčšine krajin sveta.

Vyskúšajte VPN bez rizika. Ak nebudete zo službou spokojný,môžete do 30 dní požiadať o vrátenie peňazí.


Záver.

Doplnok IPTV Merge je veľmi spoľahlivý a je lepší ako Playlist Loader,pretože okrem M3U playlistov a EPG dát je možné pridať do PVR IPTV Simple Clienta aj programy z podporovaných doplnkov. Inštalácia a nastavenie doplnku je veľmi jednoduchá podľa inštruktážnych videí.

Pretože video-platforma YouTube cenzuruje obsah,všetky videá boli presunuté na novú bezpečnú decentralizovanú web 3.0 sieť LBRY pre digitálny obsah.

Pridajte sa zadarmo aj vy prostredníctvom stránky ODYSEE.COM k sieti LBRY, aby ste mali úplný prístup k nezcenzurovanému obsahu a možnosti komentovať prípadne tvoriť vlastný obsah. Môžete si tiež stiahnuť desktopovú alebo mobilnú aplikáciu pre rezné platformy.


4.5/5 - (13 hlasov)

Ak sa vám príspevok páči a je pre vás prínosom poprosím o zdieľanie,ďakujem.

Zdieľanie je spolupráca.

Ak sa vám tento článok páči, prosím, zdieľajte ho so svojimi priateľmi a známymi. Vaša podpora je pre mňa veľmi dôležitá a pomôže mi dosiahnuť väčšiu čitateľskú základňu. Ďakujem!

Index