LooNatics Asylum Repo – Najviac IPTV doplnkov pre KODI.


🪦 TENTO DOPLNOK UŽ NEFUNGUJE PRETOŽE ZDROJ BOL ODSTRÁNENÝ 🪦

LooNatics Asylum Repo bolo natrvalo odstavené z internetovej stránky github.io a preto zdrojová URL adresa https://techecoyote.github.io/Install_LooNatics  už nie je funkčná. To však neznamená že všetky doplnky opísané nižšie v tomto článku už nefungujú. Niektoré z nich najdete v iných repozitároch.

LooNatics Asylum Repo je úložisko doplnkov KODI,ktoré obsahuje najviac IPTV doplnkov určených na streamovanie Live TV a nekonečnú zábavu. Sledujte úplne zadarmo tisíce živých televíznych programov z celého sveta alebo využite prémiové doplnky v aplikácií KODI.

LooNatics Asilum Repo

Celý LooNatics Asilum repozitár obsahuje 56 skvelých video doplnkov. V článku predstavujem 7 bezplatných a 3 prémiové IPTV doplnky,ktoré sa oplatí vyskúšať.

Okrem toho v repozitári je programový doplnok IPTV MERGE od SlyGuy,ktorý slúži na zlúčenie viacerých M3U play-listov a EPG dát do jedného súboru, ktorý je možné jednoducho integrovať do doplnku PVR IPTV Simple Client.

UPOZORNENIE!!! Úložisko LooNatics Asylum Repo bolo z neznámych dôvodov odstránené. Preto vám odporúčam inštalovať náhradné G-Live Repo,v ktorom sú bezplatné IPTV doplnky.


LooNatics Asylum Repo – IPTV zadarmo.

Z úložiska LooNatics odporúčam vyskúšať 7 video doplnkov pomocou ktorých môžete sledovať hromadu IPTV programov z celého sveta úplne zadarmo. Tieto doplnky nevyžadujú žiadnu registráciu ani predplatné a fungujú celkom zadarmo hneď po inštalácií.


LiveNet Kodi Addon

ACME LiveNet je jeden z najlepších FREE IPTV zdrojov na internete,ktorý obsahuje veľké množstvo televíznych kanálov z celého sveta. Pre dobrú orientáciu sú živé televízne kanály zatriedené do týchto 9 hlavných kategórií:

  1. Šport – 137 živých športových programov
  2. Zábava – 221 televíznych programov
  3. Správy – 129 televíznych programov
  4. Varenie – 9 televíznych programov
  5. Hudba – 32 televíznych programov
  6. Deti – 48 televíznych programov pre deti a mládež
  7. Náboženstvo – 30 televíznych programov
  8. Filmy – 88 televíznych programov
  9. Dokumenty – 41 televíznych programov

V doplnku LiveNet si môžete prepínať kanály podľa záujmov alebo geografickej polohy. V závislosti od vášho internetového pripojenia si môžete vybrať SD alebo HD kvalitu obrazu.


Swift Kodi Addon

ACME Swift je ďalším skvelým IPTV doplnkom pre Kodi,ktorý zadarmo sprístupňuje množstvo živých televíznych programov z celého sveta. V súčastnosti je tento doplnok jeden z najobľúbenejších na živý stream televíznych programov. Sekcie IPT zahŕňajú USA-TV,Australia-TV,Canada-TV,UK-TV,Germany-TV,France TV,Poland TV a mnoho ďalších.

Okrem Live TV ma doplnok na spestrenie ponuky aj sekcie filmy a televízne seriály.


Tv N Sports Kodi Addon

ACME Tv N Sports je nový video doplnok pre športových fanúšikov na sledovanie živých športov a záznamov z rôznych športových podujatí. Sekcia živé športy prináša širokú škálu rôznych zdrojov. Každý zdroj obsahuje zoznam živých a naplánovaných športových udalosti.

Okrem športu má doplnok aj zložky Live TV a 24/7,kde sú zaradené živé TV hlavne z USA.


TvTap Kodi Addon

ACME TvTap je úplne iná verzia známeho doplnku TvTap. S touto novou verziou je možné streamovať živé televízne vysielanie z celého sveta. Televízne kanály sú zaradené do kategórií dokumenty, zábava,varenie,deti,filmy,hudba,správy a šport.

Viac podrobných informácií čítajte v článku TvTap-Live TV a športové prenosy zadarmo.


LooNatics – FREE IPTV od SlyGuy

Ak si nainštalujete LooNatics Repository môžete inštalovať aj IPTV doplnky od SlyGuy. V prípade výskytu neočakávaného problému môžete SlyGuy repozitár nainštalovať aj samostatne zo zdroja: https://k.slyguy.xyz

Pluto TV – Zadarmo IPTV od SlyGuy.

Pluto TV od SlyGuy je neoficiálny doplnok KODI,ktorý obsahuje 1000 FREE TV programov s EPG. Doplnok sprístupňuje úplne zadarmo 336 živých TV programov z USA,113 z Mexika,66 z Brazílie,133 z Veľkej Británie,115 z Nemecka,84 z Francúzska,100 zo Španielska a veľa ďalších.

Nastavenie doplnku Pluto TV

Doplnok Pluto TV ponúka viacero streamov o rôznej kvalite videa. Ak nechcete aby sa vám zobrazovalo okno zoznam stremov,nastavte si kvalitu streamu podľa rýchlosti vášho internetu. Ak máte dostatočne rýchly internet,v nastaveniach doplnku v časti Playback Kvality zmeňte Ask na Best. Od tejto chvíle sa budú všetky streamy automaticky prehrávať v najväčšej kvalite.

Takúto možnosť nastavenia kvality obrazu ponúkajú aj ďalšie doplnky z repozitára LooNatics-SlyGuy.

Pluto TV Kodi Addon je podporovaným doplnkom IPTV MERGE,ktorý slúži na zlúčenie viacerých M3U play-listov a EPG dát do jedného súboru. Súbor viacerých M3U play-listov a EPG dát je možné jednoducho integrovať do doplnku PVR IPTV Simple Client.


Samsung TV PlusZadarmo IPTV od SlyGuy.

Samsung TV Plus sprístupňuje úplne zadarmo 995 televíznych programov prevažne z USA,Anglicka,Nemecka,Rakúska,Švajčiarska, ale i s Kórei,Indie a ďalších štátov.

Podobne ako predchadzajúci doplnok podporuje IPTV MERGE na zlučenie viacerých M3U a EPG.


Plex Live – Zadarmo IPTV od SlyGuy.

Plex Live je ďalším podporovaným doplnkom IPTV MERGE, systému zlučovania viacerých M3U play-listov a EPG dát. Doplnok obsahuje viac ako 200 IPTV prevažne z USA,Kanady,Brazílie a i.


LooNatics Asylum Repo -Prémiové IPTV doplnky.

LooNatics (SlyGuy) okrem IPTV zadarmo obsahuje aj veľké množstvo prémiových doplnkov. Z tých najobľúbenejších môžete vyskúšať napríklad HBO MAX,HULU,DISNEY PLUS a ďalšie.

Keďže sa jedná o prémiové doplnky,na sledovanie IPTV sa najprv musíte registrovať a objednať si predplatné. Na spustenie doplnku je potrebné zadať prihlasovacie údaje.


Príprava KODI pred inštaláciou repozitára.

Táto časť je všeobecná a platí pri inštalácií akéhokoľvek repozitára tretej strany.

Pred samotnou inštaláciou repozitára tretej strany je potrebné najprv v nastaveniach Kodi povoliť inštalovanie doplnkov z neznámych zdrojov a následne zabezpečiť pripojenie k internetu. Ak už používate viaceré doplnky od tretích strán a v nastaveniach máte zapnuté neznáme zdroje,túto časť vynechajte a prejdite rovno na inštaláciu repozitára.

Povolenie inštalovať doplnky tretích strán.

Pretože LooNatics je repo tretej strany,je potrebné najprv povoliť inštalovanie doplnkov z neznámych zdrojov v nastaveniach Kodi. Pre zachovanie bezpečnosti ma Kodi v predvolenom nastavení zakázané inštalovanie doplnkov od tretích strán. Toto nastavenie je potrebné zmeniť.

Zapnite KODI a urobte tieto 5 jednoduché kroky podľa obrázkového návodu:

V ľavom hornom rohu kliknite – ⚙️
1 – V ľavom hornom rohu kliknite – ⚙️
V novom okne kliknite – Systém
2 – V novom okne kliknite – Systém
kliknite – Neznáme zdroje
3 – V okne nastavenia systému v časti „Doplnky“ kliknite – Neznáme zdroje
UPOZORNENIE
4 – Prečítajte si UPOZORNENIE a ak s ním súhlasíte,kliknite – Áno
Vráťte sa späť do okna „Systém“
5 – Vráťte sa späť do okna „Systém“ alebo na domovskú obrazovku

Zabezpečenie súkromia a anonymity.

Povolením inštalácie doplnkov tretích strán zároveň dávate prístup týmto doplnkom k vašim osobným údajom uložených na vašom zariadení.

Pretože softvér Kodi je otvorený systém a doplnky môže programovať ktokoľvek a nie vždy s čistým úmyslom,ľahko môže dôjsť k odcudzeniu a zneužitiu týchto dôležitých dát. Našťastie existuje spôsob ako tomu zabrániť. Pred použitím doplnkov tretích strán a z neznámych zdrojov sa vždy striktne odporúča pripojiť zariadenie k VPN serveru pomocou klientskej aplikácie. Po aktivácií platenej služby si stiahnete VPN aplikáciu do akéhokoľvek zariadenia.

⚠️Používanie kvalitnej VPN s aplikáciou Kodi sa vždy odporúča na ochranu súkromia,bezpečnosti a anonymity.

VPN je šifrovací nástroj, ktory chráni vaše súkromie a identitu online. Zabraní špehovaniu vašich online aktivít. VPN sprístupni geograficky blokovaný obsah a odomkne všetky webové stránky,aplikácie a doplnky Kodi pre rýchle anonymné streamovanie.

Existujú desiatky VPN služieb, ale iba niektoré sú vhodné pre Kodi. Je potrebné si vybrať dôveryhodnú službu,ktorá nezaznamenáva žiadne údaje,je bezpečná a zároveň rýchla.

Práve preto vám odporúčam najobľúbenejšiu zo super cenou Pure VPN alebo tiež môžete vyskúšať Ivacy ,Surfshark VPN,poprípade lídra na trhu Nord VPN.

UPOZORNENIE: Inštalácia a používanie doplnkov tretích strán a VPN softvéru je čisto na vašom rozhodnutí. Webstránky Kodi-Info sú informačného charakteru,nemajú žiadnu spojitosť s aplikáciou KODI ani s vyvojarmi doplnkov a preto nemôžu niesť žiadnu zodpovednosť v prípade straty vašich osobných údajov,porušenia autorských práv alebo pri poškodení systému.


Ako nainštalovať LooNatics Asylum Repo .

⚠️ NEOFICIÁLNY DOPLNOK TRETEJ STRANY ⚠️

Vylúčenie zodpovednosti – Tento článok slúži iba na študijné účely.

INŠTALÁCIA DOPLNKU NA VLASTNE RIZIKO!

Ak sa rozhodnete doplnok inštalovať,robíte tak na vlastnú zodpovednosť! Väčšina takýchto doplnkov sprístupňuje nelegálny obsah podliehajúci autorským právam alebo šíri škodlivý a nebezpečný MALVÉR.

Autor článku nespolupracuje z nadáciou KODI ani s vývojármi doplnkov. Nezodpovedá za použitie tohto doplnku. Rovnako nezodpovedá za obsah nájdený pomocou tohto doplnku. Stránka KODI-info nehostuje ani nevlastní žiadny obsah tohto doplnku.

Pri streamovaní videa alebo hudby MUSÍTE POUŽIVAŤ VPN,čo je jediný spôsob ako zabezpečiť používanie KODI a zároveň získať prístup k ďalšiemu obsahu.

Potrebný čas: 5 minút

Aby ste mohli inštalovať bezplatné alebo prémiové IPTV doplnky a sledovať LiveTV,najprv je potrebné nainštalovať LooNatics Asylum Repo ,s ktorého potom nainštalujete IPTV doplnky. Postupujte následovne:

  1. Otvorte aplikáciu KODI

    Otvorte aplikáciu KODI kliknutím na ikonu aplikácie.Otvorte aplikáciu KODI

  2. Nastavenie – ⚙️ (A: Pridanie zdroja)

    Na domovskej obrazovke v ľavom hornom rohu kliknite na ozubené koliesko – ⚙️ .Nastavenie

  3. Správca súborov (A: Pridanie zdroja)

    V novom okne kliknite na – Správca súborov.Správca súborov

  4. pridať zdroj (A: Pridanie zdroja)

    V okne správca súborov dvakrát kliknite na – Pridať zdroj.Pridať zdroj

  5. <Žiadne> (A: Pridanie zdroja)

    Na karte pridať zdroj súborov kliknite na <Žiadne>žiadne

  6. Zadajte URL adresu (A: Pridanie zdroja)

    Zadajte URL adresu https://techecoyote.github.io/Install_LooNatics a kliknite na OKZadajte URL adresu 

  7. Zadajte názov zdroja (A: Pridanie zdroja)

    Zadajte názov – Install_LooNatics a kliknite OKZadajte názov - Install_LooNatics a kliknite OK

  8. Zdrojová adresa pridaná.

    Práve ste pridali URL adresu zdroja Install_LooNaticsPráve ste pridali URL adresu zdroja Install_LooNatics

  9. Vráťte sa späť do okna „Systém“

    Kliknite na klávesu Esc alebo tlačítko späť na diaľkovom ovládači.Vráťte sa späť do okna "Systém"

  10. Inštalácia úložiska – Install_LooNatics (B: Inštalácia úložiska)

    V okne Systém kliknite na Doplnky.V okne Systém kliknite na Doplnky.

  11. Inštalovať doplnky zo zip archívu (B: Inštalácia úložiska)

    V okne prehliadač doplnkov kliknite – Inštalovať doplnky zo zip archívu.Inštalovať doplnky zo zip archívu 

  12. Upozornenie! (B: Inštalácia úložiska)

    Prečítajte si upozornenie a kliknite –Áno (Iba od verzie Kodi 19 Matrix)Upozornenie

  13. Install_LooNatics (B: Inštalácia úložiska)

    Na karte inštalovať doplnky zo zip archívu vyhľadajte a kliknite –Install_LooNaticsInstall_LooNatics

  14. Repository.loonaticsasylum-21.11.12.zip (B: Inštalácia úložiska)

    Na ďalšej karte kliknite-repository.loonaticsasylum-21.11.12.zipRepository.loonaticsasylum-21.11.12.zip

  15. LooNatics Asylum repozitár je nainštalovaný.

    Oznámenie o úspešnej inštalácií repozitára LooNatics_AsylumOznámenie o úspešnej inštalácií repozitára LooNatics_Asylum


Ako nainštalovať IPTV doplnky.

Ak ste úspešne nainštalovali LooNatics Asylum Repo,inštalácia doplnkov z tohto úložiska je veľmi jednoduchá. Postupujte podľa týchto krokov.

Nainštalovať z repozitára
LooNatics Asylum Repo
Video doplnky
Doplnky
LiveNet
Inštalovať
Doplnok úspešne nainštalovaný

Video návod na inštaláciu LooNatics Asylum Repo a doplnkov.

Na uľahčenie inštalácie LooNatics Asylum Repo som pre vás pripravil inštruktážne video.

Všetky inštruktážne videá môžete sledovať na necenzúrovanej video-platforme postavenej na technológií blockchain.

Vychutnajte si tvorcov nezávislého obsahu.

ℹ️ Všimli ste si? Všetky inštruktážne videá som presťahoval z YouTube na bezpečnú platformu ODYSEE,ktorá je založená na technológií blockchain a tak zaisťuje,že videá nie je možné nikdy odstrániť. Ak ste fanúšikom mojich videí zaregistrujte sa,aby vám už nič neuniklo a aby ste mohli lajkovať a komentovať prípadne podporiť videá.

Získajte prístup k väčšiemu obsahu a chráňte svoje súkromie.

Pripojte sa k internetu anonymne,schovajte svoju verejnú IP adresu a šifrujte prenášane údaje.

Pri streamovaní videa alebo hudby MUSÍTE POUŽIVAŤ VPN,čo je jediný spôsob ako získať prístup k ďalšiemu obsahu a zároveň zabezpečiť používanie KODI. Tu sú základné vlastnosti VPN:

Moja IP adresa

Informácie o vašom pripojení k internetu:

IP adresa:

Mesto:

Štát:

Operačný systém:

ISP:

Schovajte svoju IP adresu a chráňte dôležité údaje pri streamovaní obsahu a surfovaní po internete.

  • Získajte prístup k ďalšiemu obsahu – Väčšina doplnkov KODI sprístupňuje iba obsah na streamovanie z obmedzeného počtu krajín. Jediný spôsob ako obísť takéto geografické obmedzenia je zmena IP adresy pomocou služby VPN. Otvorte všetky doplnky KODI a streamujte všetok obsah knižnic pomocou VPN.
  • Vyhnite sa rizikám používania nelegálnych doplnkov – Množstvo doplnkov tretích strán sťahuje obsah z nelegálnych zdrojov,čo by vás mohlo dostať do právnych problémov. Okrem pirátského obsahu niektoré doplnky obsahujú nebezpečný malware. Ak chcete zabrániť ostatným v sledovaniu používajte VPN sieť,ktorá skryje všetko čo robíte v KODI a na internete. Pripojte sa na internet anonymne.
  • Zabraňte sledovaniu zo strany poskytovateľa pripojenia k internetu – Ak poskytovateľ internetových služieb uvidí že používate KODI,môže obmedziť vašu internetovú linku. Ak zisti že používate nelegálne doplnky môže vás upozorniť na porušenie autorských práv. Vyhnite sa týmto obmedzeniam šifrovaním prenášaných údajov pomocou VPN,aby nikto nemohol sledovať vaše online aktivity.

Existuje veľké množstvo VPN,no nie každá je vhodná pre KODI a stream ovanie. Potrebujete takú VPN,ktorá odblokuje akýkoľvek doplnok KODI a zároveň ochráni vaše digitálne súkromie.

Po otestovaní viacerých služieb VPN odporúčam najlepšiu NORD VPN,ktorá je lídrom na poli vývoja bezpečnostných aplikácií. Ako lacnejšiu alternativu odporúčam PURE VPN,ktorá nijak nezaostáva za prvou službou. Obidve služby VPN sú vhodné pre KODI,kladú veľký dôraz na súkromie používateľa a sú úplne legálnymi službami vo väčšine krajin sveta.

Vyskúšajte VPN bez rizika. Ak nebudete zo službou spokojný,môžete do 30 dní požiadať o vrátenie peňazí.


Záver.

LooNatics Asylum Repo obsahuje veľké množstvo skvelých IPTV doplnkov pre nekonečnú zábavu. Verím, že inštaláciu ľahko zvládnete a doplnky si zamilujete.

Ako som už vyššie v článku prezentoval,okrem IPTV repozitár obsahuje aj skvelý programový doplnok IPTV MERGE,o ktorom napíšem podrobnejší článok niekedy nabudúce.


4.7/5 - (3 hlasov)

Ak sa vám príspevok páči a je pre vás prínosom poprosím o zdieľanie,ďakujem.

Zdieľanie je spolupráca.

Ak sa vám tento článok páči, prosím, zdieľajte ho so svojimi priateľmi a známymi. Vaša podpora je pre mňa veľmi dôležitá a pomôže mi dosiahnuť väčšiu čitateľskú základňu. Ďakujem!

Index