Formule 1 – Streamovanie zadarmo a prémiové možnosti.


Formule1 je popredné podujatie v motoristickom športe, ktoré svojimi vysokorýchlostnými pretekmi a špičkovou technológiou uchváti milióny fanúšikov na celom svete. V roku 2024 sa krajina sledovania Formuly 1 výrazne zmenila a fanúšikom ponúka množstvo možností prístupu k živému vysielaniu pretekov. Od bezplatných platforiem na streamovanie až po prémiové služby, spôsob, akým sledujeme Formule 1, nebol nikdy rozmanitejší.

Pripravte sa na zážitky z adrenalínovej pumpy závodov Formuly 1 ako nikdy predtým. Či už ste fanúšikom tvrdým na smrť alebo príležitostným nadšencom, vzrušenie z pozorovania týchto vysokorýchlostných strojov, ktoré roztrhávajú trať, je nepopierateľné. A najlepšia časť? Teraz môžete streamovať preteky Formuly 1 zadarmo s možnosťou upgrade na prémiové služby pre ešte lepší a pohlcujúcejší zážitok.

Tento článok skúma rôzne možnosti sledovania Formuly 1 v roku 2024, porovnáva bezplatné aj platené možnosti, zdôrazňuje najnovšie trendy v online streamovaní a poskytuje cenné tipy na maximalizáciu zážitku zo sledovania.

Formule 1

Kalendár konania naj prestížnejších pretekov Formule 1 na rok 2024.

PRETEKYDÁTUMVEĽKÁ CENALOKÁCIA
12. marecVeľká cena BahrajnuSakhir
29. marecVeľká cena Saudskej ArábieDžidda
324. marecVeľká cena AustrálieMelbourne
47. aprílVeľká cena AustrálieSuzuka
521. aprílVeľká cena ČínyŠanghaj
65. májVeľká cena MiamiMiami
719. májVeľká cena Emilia-RomagnaImola
826. májVeľká cena MonakaMonte Carlo
99. júnVeľká cena KanadyMontreal
1023. júnVeľká cena ŠpanielskaMontmeló
1130. júnVeľká cena RakúskaSpielberg
127. júlVeľká cena BritánieSilverstone
1321. júlVeľká cena MaďarskaMogyoród
1428. júlVeľká cena BelgickaStavelot
1525. augustVeľká cena HolandskaZandvoort
161. septemberVeľká cena TalianskaMonza
1715. septemberVeľká cena AzerbajdžanuBaku
1822. septemberVeľká cena SingapuruSingapur
1920. októberVeľká cena USAAustin
2027. októberVeľká cena MexikaMexico City
213. novemberVeľká cena BrazílieSão Paulo
2223. novemberVeľká cena Las VegasLas Vegas
231. decemberVeľká cena KataruLusail
248. decemberVeľká cena Abú DhabíAbú Dhabí

Ako na Kodi sledovať Formule 1 zadarmo.

Pokiaľ ide o chytenie všetkých akcií Formuly 1 bez porušenia banky, možnosti bezplatného streamovania sú meničom hry. Doplnky Kodi ale aj webové stránky ponúkajú živé prúdy pretekov, kvalifikačných stretnutí a zákulisia bez akýchkoľvek nákladov. Rozlúčte sa s drahými káblovými predplatnými a pozdravte neobmedzený prístup do sveta Formuly 1 priamo na dosah ruky.


Formule 1 – oficiálny doplnok od spoločnosti Kodi.

Ste fanúšikom Formuly 1 a hľadáte dokonalý zážitok zo sledovania? Nehľadajte nič iné ako oficiálny doplnok Kodi pre Formulu 1.

Formule 1 Kodi Addon

S doplnkom Formula 1 Kodi máte prístup k živým pretekom, záznamom, najdôležitejším momentom a ďalším na jednom pohodlnom mieste. Rozlúčte sa s hľadaním na viacerých streamovacích platformách, aby ste našli požadovaný obsah – doplnok Formuly 1 má všetko, čo potrebujete, na jednom mieste.

Doplnok Formuly 1 nielenže ponúka jednoduchý prístup ku všetkému najnovšiemu obsahu, ale poskytuje aj bezproblémový zážitok zo sledovania. Vďaka vysokokvalitným streamom a minimálnemu ukladaniu do vyrovnávacej pamäte si môžete bez prerušenia vychutnať vzrušenie z pretekov Formuly 1.

Či už ste zarytým fanúšikom alebo len chcete dobehnúť najnovšie preteky, doplnok Formula 1 Kodi je dokonalým riešením pre všetky vaše pretekárske potreby. Tak načo čakať? Stiahnite si oficiálny doplnok Formuly 1 pre Kodi ešte dnes a posuňte svoj zážitok zo sledovania na vyššiu úroveň.

Ako nainštalovať doplnok Formule 1 z oficiálneho úložiska Kodi.

Ak chcete nainštalovať doplnok Formule 1 z oficiálneho úložiska Kodi, postupujte podľa nasledujúcich krokov:

  1. Otvorte aplikáciu Kodi na zariadení, na ktorom chcete nainštalovať doplnok.
  2. Prejdite do ponuky “Doplnky” v hlavnom menu Kodi.
  3. Kliknite na “Stiahnuť” (ikonu sťahovania doplnkov ) vľavo dole.
  4. Vyberte “Video doplnky”
  5. Nájdite a kliknite na “Formula 1” alebo “F1TV” (oficiálny doplnok Formule 1).
  6. Kliknite na tlačidlo “Inštalovať” a počkajte, kým sa doplnok nainštaluje.

Aka je jednoduchá inštalácia oficiálneho doplnku Formule 1 si pozrite nižšie na obrázkoch.

Prejdite do ponuky "Doplnky" v hlavnom menu Kodi.
Kliknite na "Stiahnuť" (ikonu sťahovania doplnkov ) vľavo dole.
Vyberte "Video doplnky"
Nájdite a kliknite na "Formula 1" alebo "F1TV" (oficiálny doplnok Formule 1).
Kliknite na tlačidlo "Inštalovať" a počkajte, kým sa doplnok nainštaluje.
Hotovo - Doplnok bol nainštalovaný.

Po dokončení inštalácie sa vráťte späť do hlavného menu Kodi. Doplnok Formule 1 by mal byť teraz viditeľný v sekcii “Doplnky” alebo “Video doplnky”.

Kliknite na ikonu doplnku Formule 1 a postupujte podľa pokynov na obrazovke,vyhľadajte si svoj obľúbený obsah a sledujte.

Po úspešnej inštalácii by ste mali mať prístup k doplnku Formule 1 z oficiálneho úložiska Kodi, kde budete môcť sledovať niektoré živé prenosy, záznamy pretekov a ďalšie obsahy súvisiace s Formulou 1.


Formule 1 – neoficiálne Kodi doplnky tretích strán .

Kodi je populárny multimediálny prehrávač a správca obsahu, ktorý umožňuje používateľom streamovať filmy, hudbu, televízne relácie a ďalší obsah vo svojom domácom médiu. Avšak, okrem oficiálnych doplnkov a doplnkových modulov od tvorcov Kodi, existujú aj neoficiálne Kodi doplnky tretích strán, ktoré môžu priniesť ešte viac obsahu a funkcionalít do vašej Kodi aplikácie.

Ale čo sú vlastne neoficiálne Kodi doplnky tretích strán? Sú to doplnky, ktoré neboli schválené alebo overené hlavným tímom Kodi a často obsahujú obsah, ktorý môže byť kontroverzný alebo nelegálny. Napriek tomu sú neoficiálne Kodi doplnky veľmi populárne medzi niektorými používateľmi, ktorí chcú prístup k obsahu, ktorý nie je dostupný cez oficiálne zdroje.

Prečo by ste mal investovať čas a úsilie do používania neoficiálnych Kodi doplnkov tretích strán? Jedným z hlavných dôvodov je rozmanitosť obsahu. Neoficiálne doplnky často ponúkajú prístup k širokému spektru filmov, televíznych relácií a hudby, ktoré nie sú k dispozícii na oficiálnych kanáloch. Ďalším dôvodom môže byť aj jednoduchšie prispôsobenie a rozšírenie funkcií vašej Kodi aplikácie podľa vašich preferencií.

Je však dôležité mať na pamäti, že používanie neoficiálnych Kodi doplnkov tretích strán prináša so sebou určité riziká. Obsah týchto doplnkov nemusí byť vždy legálny a môže byť chránený autorskými právami. Preto odporúčame používanie neoficiálnych doplnkov s obezriatosťou a dodržiavaním všetkých autorských práv a licenčných podmienok.

Ak ste pripravení preskúmať svet neoficiálnych Kodi doplnkov tretích strán, nezabudnite sa informovať o potenciálnych rizikách a zabezpečiť si prístup k spoľahlivým zdrojom obsahu. A nezabudnite sa tiež pridržiavať zásady zodpovedného používania a dodržiavať autorské práva pri streamovaní obsahu cez Kodi. Nakoniec, užite si rozmanitosť obsahu a nové funkcionality, ktoré môžu neoficiálne Kodi doplnky tretích strán priniesť do vášho mediálneho zážitku.

Potrebujem pri streamovaní z neoficiálnych zdrojov použivať VPN?

V dnešnej digitálnej dobe sa streamovanie stalo preferovanou metódou konzumácie médií. Či už sledujete svoje obľúbené televízne programy, filmy alebo dokonca živé športové podujatia, platformy ako Kodi ponúkajú širokú škálu obsahu na dosah ruky. Mnohí používatelia si však neuvedomujú, že ich online aktivity nemusia byť také súkromné, ako si myslia.

Jednou z najväčších obáv, pokiaľ ide o streamovanie na Kodi, je súkromie a bezpečnosť. Bez náležitej ochrany môže váš poskytovateľ internetových služieb (ISP) presne vidieť, čo robíte online, vrátane obsahu, ktorý streamujete. To môže viesť nielen k obavám o súkromie, ale aj k možným právnym problémom, najmä ak pristupujete k materiálu chránenému autorskými právami.

Tu prichádza na scénu virtuálna privátna sieť (VPN). Sieť VPN šifruje vaše internetové pripojenie, vďaka čomu takmer nikto, vrátane vášho ISP, nemôže vidieť, čo robíte online. Keď používate VPN pri streamovaní na Kodi, vaše aktivity sa stanú úplne anonymnými, čo vám dáva pokoj, že vaše súkromie je chránené.

VPN

Ale to nie je jediný dôvod, prečo potrebujete VPN na streamovanie na Kodi. Mnoho streamovacích služieb má zavedené geografické obmedzenia, čo znamená, že možno nebudete mať prístup k určitému obsahu, ak sa nachádzate v konkrétnom regióne. Pomocou siete VPN môžete tieto obmedzenia obísť pripojením k serveru v inej krajine, čo vám umožní prístup k obsahu, ktorý nemusí byť dostupný vo vašej oblasti.

Okrem vylepšenia vášho súkromia a obchádzania geografických obmedzení môže VPN tiež zlepšiť vaše streamovanie na Kodi. Pripojením k serveru, ktorý je bližšie k obsahu, ku ktorému sa pokúšate pristupovať, môžete znížiť ukladanie do vyrovnávacej pamäte a zvýšiť rýchlosť streamovania, čím zaistíte plynulejší zážitok zo sledovania.

Ak ste teda vášnivým streamerom na Kodi, investícia do spoľahlivej VPN je nevyhnutná. Nielenže ochráni vaše súkromie a bezpečnosť, ale tiež vám poskytne slobodu prístupu k obsahu z celého sveta bez akýchkoľvek obmedzení. Nečakajte, kým bude príliš neskoro – uistite sa, že máte spoľahlivú VPN pred ďalšou reláciou streamovania na Kodi.


Sledujte zadarmo Formule 1 naživo pomocou doplnku Sport HD.

Milujete sledovanie pretekov Formuly 1, ale nenávidíte prácu s drahými káblovými balíkmi alebo nespoľahlivými streamovacími službami? Nehľadajte nič iné ako neoficiálny doplnok Kodi Sport HD. Tento praktický nástroj vám umožní sledovať preteky Formuly 1 naživo a vo vysokom rozlíšení bez problémov s tradičnými televíznymi odbermi.

So Sport HD môžete zachytiť všetku akciu z pohodlia vášho domova alebo na cestách. Či už ste zarytým fanúšikom, ktorý sleduje každé preteky, alebo sa len občas naladíte, tento doplnok vás pokryje. Rozlúčte sa s oneskorenými prúdmi a nekvalitným videom – Sport HD poskytuje krištáľovo čisté zábery všetkých srdcervúcich momentov na trati.

Sport HD ponúka nielen živé prenosy pretekov Formuly 1, ale poskytuje aj prístup k širokej škále ďalších športových podujatí. Od futbalu cez basketbal až po tenis môžete mať prehľad o všetkých svojich obľúbených tímoch a športovcoch len niekoľkými kliknutiami. Najlepšia časť? Všetko je to úplne zadarmo.

Tak načo čakať? Rozlúčte sa s drahými káblovými účtami a pozdravte svet neobmedzenej športovej zábavy so Sport HD na Kodi. Nainštalujte si doplnok Šport HD ešte dnes. Vezmite si popcorn, usaďte sa a pripravte sa zažiť vzrušenie z Formuly 1 ako nikdy predtým. Príjemné streamovanie!

Sport HD Kodi Addon

Sledujte zadarmo Formule 1 naživo pomocou doplnku Torque Lite.

Ste fanúšikom Formuly 1, ktorý sa nevie nabažiť napínavých pretekov, ale je pre vás ťažké získať živé vysielanie na tradičných kanáloch? Nehľadajte nič iné ako doplnok Torque Lite Kodi, váš lístok na streamovanie pretekov Formuly 1 naživo a v HD kvalite!

S Torque Lite sa už nemusíte báť, že prídete o intenzívnu akciu pretekov Formuly 1. Tento doplnok poskytuje jednoduchý prístup k živým prenosom všetkých pretekov, kvalifikácií a tréningov, čo vám umožní zostať v obraze o vašich obľúbených tímoch a jazdcoch.

Jednou z najlepších funkcií Torque Lite je jeho užívateľsky prívetivé rozhranie, ktoré uľahčuje navigáciu a nájdenie pretekov, ktoré chcete sledovať. Jednoducho si nainštalujte doplnok do svojho zariadenia Kodi, vyhľadajte závod, ktorý vás zaujíma, a začnite streamovať iba niekoľkými kliknutiami.

Torque Lite vám poskytuje nielen prístup k živým prenosom pretekov Formuly 1, ale ponúka aj funkcie, ako sú záznamy z pretekov, najdôležitejšie momenty a hĺbková analýza, takže sa môžete ponoriť do sveta Formuly 1 a nikdy nezmeškáte žiadny okamih. akcie.

Tak načo čakať? Rozlúčte sa s vynechaním pretekov Formuly 1 a začnite používať doplnok Torque Lite Kodi ešte dnes. Vďaka svojmu ľahko použiteľnému rozhraniu, prístupu k živým prenosom a ďalším funkciám je dokonalým riešením pre každého nadšenca Formuly 1.

Nenechajte si ujsť vzrušenie z pretekov Formuly 1 – nainštalujte si Torque Lite teraz a začnite sledovať naživo!

Torque Lite Kodi Addon

Sledujte zadarmo preteky Formule 1 naživo pomocou doplnku Gratis.

Ste zarytým fanúšikom Formuly 1, ktorý nedokáže vynechať ani jeden závod? Chcete sledovať akciu naživo a vo vysokom rozlíšení bez toho, aby ste museli platiť za drahé káblové balíčky? Nehľadajte nič iné ako neoficiálny doplnok Kodi Gratis.

S Gratis môžete streamovať všetky preteky Formuly 1 naživo a zadarmo. Tento doplnok sťahuje živé prenosy z rôznych zdrojov na webe, čo vám umožňuje zachytiť každý vzrušujúci moment pretekov. A najlepšia časť? Použitie je úplne zadarmo.

Ak chcete začať sledovať Formulu 1 s Gratis, jednoducho si stiahnite a nainštalujte doplnok do svojho zariadenia Kodi. Odtiaľ si môžete prechádzať dostupné streamy a vybrať si ten, ktorý vám najlepšie vyhovuje. Či už uprednostňujete sledovanie v angličtine, španielčine alebo inom jazyku, Gratis má pre vás stream.

A hoci Gratis nie je oficiálnym doplnkom, stále je spoľahlivou a obľúbenou voľbou pre fanúšikov Formuly 1, ktorí chcú sledovať preteky naživo. Len sa uistite, že používate VPN na ochranu vášho súkromia a bezpečnosti počas streamovania.

Prečo teda platiť za drahé káblové balíčky alebo sa uspokojiť s nekvalitnými streamami, keď môžete sledovať preteky Formuly 1 naživo a vo vysokom rozlíšení s Gratis? Nainštalujte si Gratis doplnok ešte dnes a už nikdy nezmeškáte žiadnu akciu.

Gratis Kodi Addon

Kde a ako na webe sledovať preteky Formule 1 online zadarmo.

Ste fanúšikom Formuly 1 a hľadáte spôsoby, ako sledovať preteky online bez toho, aby ste museli inštalovať akékoľvek aplikácie alebo doplnky na vaše zariadenie? Áno,aj taká možnosť existuje. Čítajte pozorne ďalej,aby ste sa dozvedeli ako a kde sledovať preteky Formuly 1 zadarmo na webe.

Jedným z najlepších spôsobov, ako zadarmo sledovať preteky Formuly 1, je streamovanie webových stránok, ktoré ponúkajú živé prenosy z pretekov úplne zadarmo. Pretože tieto free streamy sú zo zahraničia neprístupné ak nenachádzate sa na území odkiaľ je stream vysielaný,budete potrebovať na odblokovanie kvalitnú VPN.

Ako zadarmo sledovať online preteky Formule 1 zo zahraničia.

Po prieskume viacerých zahraničných webových stránok som zistil že v Luxembursku a v ďalších krajinách je možné úplne zadarmo sledovať naživo preteky Formule 1! Z licenčných dôvodov a distribučných prav je k živým streamom zo zahraničia prístup obmedzený a blokovaný. Ak chcete získať prístup k obsahu s geografickým obmedzením,postupujte podľa týchto krokov:

  1. Získajte prémiovú VPN: Po otestovaní viacerých služieb VPN vám môžem odporučiť NordVPN,PureVPN alebo Surfshark.
  2. Stiahnite a nainštalujte VPN softvér na svoje zariadenie:Existujú aplikácie pre rôzne zariadenia a operačné systémy.
  3. Otvorte aplikáciu VPN a prihláste sa: Použite svoje prihlasovacie údaje,ktoré ste vytvorili pri registrácií.
  4. Vyberte VPN server v krajine s ktorej sa vysiela živý stream: V našom prípade vyberte server v Luxembursku.
  5. Otvorte prehliadač a navštívte webovú stránku streamu: V našom prípade Live stream RTL Zwee Luxemburg a začnite sledovať živé vysielanie s pretekov Formule 1.
RTL ZWEE

Podobne môžete streamovať zadarmo živé vysielanie aj z iných krajín,príklad nájdete nižšie v tabuľke.

KRAJINAONLINE BROADCASTSTREAMING
LuxemburskoRTL ZweeŽivé pokrytie všetkých pretekov F1
RakúskoServus TVŽivé pokrytie niektorých pretekov F1
RakúskoORFVäčší na živých pretekov a náhrad F1
AlbánskoEuronewsObmedzené živé streamy F1

Ďalšie možnosti streamovania pretekov Formule 1 zadarmo.

Webové stránky ako Reddit, Twitch a Stream2Watch majú často živé prenosy pretekov Formuly 1, ktoré si môžu diváci vychutnať bez akýchkoľvek nákladov. Je však dôležité poznamenať, že kvalita týchto streamov sa môže líšiť, preto je najlepšie mať plán zálohovania pre prípad, že by sa vyskytli nejaké problémy.

Ďalšou možnosťou je využiť služby VPN na prístup k bezplatným priamym prenosom pretekov Formuly 1 z iných krajín. Po pripojení k serveru v krajine, kde sa preteky vysielajú zadarmo, môžete sledovať preteky naživo bez toho, aby ste museli platiť za predplatné. Majte na pamäti, že táto metóda nemusí byť vždy spoľahlivá, pretože niektoré streamovacie služby môžu detekovať a blokovať používateľov VPN.

Prípadne sa môžete pozrieť aj na platformy sociálnych médií ako Facebook, YouTube a Twitter, kde nájdete živé prenosy pretekov Formuly 1. Mnoho fanúšikov streamuje preteky na svojich vlastných kanáloch, čo umožňuje ostatným sledovať ich zadarmo. Len nezabudnite hľadať spoľahlivé zdroje, aby ste sa vyhli akýmkoľvek potenciálnym rizikám.

Na záver, existuje niekoľko spôsobov, ako sledovať preteky Formuly 1 online zadarmo. Či už prostredníctvom streamovacích webových stránok, služieb VPN alebo platforiem sociálnych médií, fanúšikovia majú k dispozícii množstvo možností, ako si užiť preteky bez toho, aby minuli cent. Tak si vezmite pukance, sadnite si a vychutnajte si vzrušenie z pretekov Formuly 1 bez toho, aby ste zruinovali banku. Príjemné sledovanie!


Ponorte sa do sledovania pretekov Formule 1 s prémiovými možnosťami.

Pre tých, ktorí chcú posunúť svoje zážitky zo sledovania Formuly 1 na ďalšiu úroveň, poskytujú prémiové možnosti exkluzívne výhody a funkcie. Od streamovania bez reklám až po prístup k palubným kamerám a hĺbkovú analýzu, upgrade na prémiové predplatné odomkne poklad s obsahom, ktorý uspokojí aj tých najnáročnejších fanúšikov.

Všetci fanúšikovia Formuly 1 vedia, že sledovanie pretekov nie je len záležitosťou sedenia pred televízorom a občasným odskočením do krčmy na zápasovú atmosféru. Ak chcete naozaj zažiť tú adrenalínovú atmosféru a emócie, ktoré sú spojené s najrýchlejším športom na svete, mali by ste sa pozrieť na prémiové možnosti sledovania pretekov Formule 1.

Nie je nič lepšie, než stráviť deň na okruhu v rámci VIP programu, kde sa môžete stretnúť so známymi jazdcami a tímovými šéfmi, ochutnať luxusné jedlá a nápoje a sledovať preteky zo špeciálnych pozícií s najlepším výhľadom na trať. Ak ste však skôr z domáceho typu, existujú aj možnosti sledovania pretekov Formule 1 z pohodlia vášho obľúbeného gauča s rôznymi prémiovými streamovacími službami.

Nemusíte byť milionári, aby ste si mohli dovoliť prémiové možnosti sledovania pretekov Formule 1. Existuje mnoho spôsobov, ako si zabezpečiť tú najlepšiu zábavu a zážitok z tohto vzrušujúceho športu. Stačí sa poriadne informovať a vybrať si tú správnu možnosť, ktorá bude pre vás najvhodnejšia.

Takže čo na to povieme? Pripravte sa na adrenalínovú jazdu, ponorte sa do sledovania pretekov Formule 1 s prémiovými možnosťami a nechajte sa unášať rýchlosťou, emóciami a adrenalínom, ktoré sú s ním spojené. Buďte súčasťou tejto fascinujúcej svetovej udalosti a zažite niečo skutočne jedinečné. Patríte medzi fanúšikov Formuly 1? Tak neváhajte a vyberte si tú najlepšiu možnosť sledovania pretekov, ktorá vám ponúka ten najlepší zážitok. Jednou z možnosti je prémiová medzinárodná F1 TV Pro.


Možnosti sledovania pretekov Formule 1 na Slovensku a v Českej republike.

Slovenský a český televízny trh sa rozširuje o 2 nové prémiové športové televízie Nova 5 a Nova 6, na ktorých sa má vysielať aj živé preteky Formule 1, avšak do ponuky ich zatiaľ zaradil iba Skylink, Telekom, Orange, UPC a Digi Slovakia,ostatný operátory zatiaľ váhajú. Predplatitelia streamovacej služby VOYO na Slovensku sa môžu tešiť na štart novej sezóny naj prestížnejšej motoristickej súťaže Formula 1.


1. VC BAHRAJNU

ČASŤDÁTUMČASVYSIELA
1. tréning29. 2.12:30 – 13:30Nova Sport 5
2. tréning29. 2.16:00 – 17:00Nova Sport 5
3. tréning1. 3.13:30 – 14:30Nova Sport 5
Kvalifikácia1. 3.17:00Nova Sport 5
Preteky2. 3.16:00Nova Sport 5
1. VC BAHRAJNUDátum a čas konania pretekov F1 v marci 2024

2. VC SAUDSKEJ ARÁBIE

ČASŤDÁTUMČASVYSIELA
1. tréning7. 3.14:30 – 15:30Nova Sport 5
2. tréning7. 3.18:00 – 19:00Nova Sport 5
3. tréning8. 3.14:30 – 15:30Nova Sport 5
Kvalifikácia8. 3.18:00Nova Sport 5
Preteky9. 3.18:00Nova Sport 5
2. VC SAUDSKEJ ARÁBIEDátum a čas konania pretekov F 1 v marci 2024

3. VC AUSTRÁLIE

ČASŤDÁTUMČASVYSIELA
1. tréning22. 3.02:30 – 03:30Nova Sport 5
2. tréning22. 3.06:00 – 07:00Nova Sport 5
3. tréning23. 3.02:30 – 03:30Nova Sport 5
Kvalifikácia23. 3.06:00Nova Sport 5
Preteky24. 3.05:00Nova Sport 5
3. VC AUSTRÁLIEDátum a čas konania pretekov F 1 v marci 2024

Všetko podstatné a najnovšie spravy zo sveta Formule 1 v slovenskom a českom jazyku sa dozviete na stránke https://f1online.sk


Záver – To najlepšie z oboch svetov.

Či už sa rozhodnete držať sa bezplatného streamovania alebo sa rozhodnete pre prémiový upgrade, jedna vec je istá, že závod – Formuly 1 nebol nikdy prístupnejší. Takže si vezmite svoje obľúbené občerstvenie, usadte sa na svojej pohodlnej stoličke a pripravte sa na svedectvo o chvíľach zastavenia srdca, predbiehajúcich čeľuste, a povrchové úpravy, ktoré robia z Formuly 1 vrchol motoristického športu.

Ste pripravení vylepšiť svoje motory a ponoriť sa do sveta pretekov Formuly 1? S bezplatnými možnosťami streamovania a prémiovými službami, ktoré máte k dispozícii, je vzrušenie z trate vzdialené len jedno kliknutie. Pripnite sa, pevne držte a pripravte sa na celoživotnú jazdu. Formule 1 čaká – ste pripravení prijať výzvu?


4.8/5 - (20 hlasov)

Ak sa vám príspevok páči a je pre vás prínosom poprosím o zdieľanie,ďakujem.

Zdieľanie je spolupráca.

Ak sa vám tento článok páči, prosím, zdieľajte ho so svojimi priateľmi a známymi. Vaša podpora je pre mňa veľmi dôležitá a pomôže mi dosiahnuť väčšiu čitateľskú základňu. Ďakujem!

Index