Ivacy VPN – Finančne nenáročná sieť ocenená za rýchlosť a kvalitu.


Ivacy VPN recenzia.

Autor recenzie: Milan Tulenko

Ivacy VPN-Logo
Komerčnú službu Ivacy VPN prevádzkuje singapurská spoločnosť,ktorá sa stala členom americkej národnej aliancie pre kybernetickú bezpečnosť. Za dlhu dobu svojho pôsobenia od roku 2007 prešla sieť rôznymi inováciami,za čo získala množstvo ocenení.
Podporované rôzne zariadenia a všetky hlavné operačne systémy
Množstvo skvelých funkcií
Odblokuje Netflix,Amazon Prime,HBO,Hulu,ESPN a ďalšie
Šifrované cloudové úložisko a správca hesiel zadarmo
3 500 serverov,20 v Českej republike ale Ivacy nemá ani jeden server na Slovensku
TCP,UDP,L2TP a IKEV protokol. Chýba moderny a najrýchlejší protokol WireGuard

ZHRNUTIE:

Ivacy VPN ma najnižšie cenové ponuky a k tomu šifrované úložisko o kapacite
2 TB +správca hesiel úplne zadarmo. 30 dňová záruka vrátenia peňazí.

4.4

AKTUALIZÁCIA: Odstránenie fyzických serverov v Indii.

Ivacy VPN v Indii už nebude poskytovať fyzické servery. Rozhodnutie spoločnosti prichádza po nedávnych príkazoch vydaných indickou vládnou agentúrou pre kybernetickú bezpečnosť CERT-In, ktoré od poskytovateľov služieb VPN vyžadujú, aby zhromažďovali a uchovávali údaje o používateľoch až päť rokov.

Od svojho vzniku Ivacy VPN obhajuje súkromie a slobodu internetu pre svojich používateľov a dodržiavanie týchto nových príkazov nie je v súlade s víziou spoločnosti. Preto Ivacy VPN urobila veľmi jednoduché rozhodnutie odstrániť všetky svoje fyzické servery v Indii.


Používatelia sa však stále budú môcť pripojiť a získať indické adresy IP pomocou virtuálnych serverov umiestnených v Singapure. Inžiniersky tím Ivaci VPN uistil, že pokiaľ ide o používateľskú skúsenosť, rozdiel bude minimálny. Aplikácie na všetkých platformách boli aktualizované a používatelia, ktorí sa chcú pripojiť k indickým IP adresám, tak budú môcť urobiť prostredníctvom virtuálnych serverov.


S týmto posunom v zákonoch o uchovávaní údajov spoločnosť upravila infraštruktúru tak, aby čo najlepšie chránila súkromie a bezpečnosť používateľov. Tieto zmeny nadobudli účinnosť 25. júna 2022.


Funkcie a prednosti siete Ivacy VPN.

Okrem už spomínanej prijateľnej ceny ma sieť Ivacy VPN ma aj ďalšie prednosti:

  1. Ochrana pred malvérom – ochrana vašich zariadení pred škodlivým softvérom.
  2. 256-bitové šifrovanie vás ochráni pred hackermi,snoopermi a inou internetovou kriminalitou.
  3. Pokročilé VPN protokoly Open VPN, IPsec a IKEV
  4. Súkromie na internete a ochrana pred špehovaním zo strany ISP alebo úradov.
  5. Odstránenie cenzúry a odblokovanie celosvetového internetu.
  6. Neobmedzený stream zo serverov  Netflix, Hulu,Amazon Prime, ESPN, HBO, Disney+ a ďalšie.
  7. Podpora P2P a neobmedzené torrenty bez ukladania záznamov.
  8. Neobmedzená šírka pásma a vysoké rýchlosti pri sťahovaní súborov.
  9. Bezpečné hranie online hier a ochrana pred útokmi DDoS.
  10. Viac ako 3 500 serverov rozmiestnených po celom svete.
  11. Inteligentné pripájanie a automaticky vyber najrýchlejšieho servera.
  12. Ivacy Kill Switch – ochrana pred unikom IP adresy,zabránenie netesnosti DNS, IP a WebRTC
  13. Split Tunneling – možnosť uprednostniť aplikácie, ktoré potrebujú zabezpečenie.
  14. Dedi kované IP adresy – okrem dynamických IP adries možnosť vyhradenej IP adresy.
  15. Port Forwarding – možnosť presmerovania NAT firewall pri sťahovaní torrentov.
  16. Podpora až 5 zariadení pripojených k sieti VPN súčasne v rovnakom čase.
  17. Klientske aplikácie pre všetky základné operačné systémy.
  18. Vyhradená aplikácia pre KODI – XBMC Media Player.
  19. Žiadne protokoly-politika nulových záznamov.
  20. Vynikajúca spoľahlivosť pripojenia.

Výhody a nevýhody Ivacy VPN

  • Bezpečnosť a súkromie online
  • Odblokovanie streamovacích služieb
  • Najvýhodnejšie cenové ponuky
  • Chýba protokol WireGuard
  • Chýba VPN server na Slovensku
  • Nič

Chráňte až 10 zariadení súčasne v jednom čase.

Na jeden účet Ivacy VPN môžete pripojiť až 10 zariadení a tak chrániť nie len seba ale aj celú rodinu.



Najrýchlejšia sieť VPN v rokoch 2019 – 2023.

Ak ste sa rozhodli zabezpečiť si vaše zariadenia pripojené k internetu a hľadáte výhodné riešenie ochrany súkromia a chcete obísť internetovú cenzúru vyskúšajte Ivaci VPN. Nenechajte sa zmiasť veľmi prijateľnou nízkou cenou.

Neznamená totiž ,že lacná služba je aj menej kvalitná. Práve naopak,Ivacy VPN bola v roku 2019 ocenená hlavnou cenou za rýchlosť a dvomi vedľajšími cenami za kvalitu.

Sieť Ivacy VPN je obľúbená aj medzi užívateľmi čo naznačujú recenzie a hodnotenia služby na stránke Trustpilot.com Zo 645 recenzentov až 88% označilo sieť najlepším hodnotením – Excellent.

Ivacy VPN - Review

5-ročný plán so zľavou až 90% .

Využite tuto skvelú príležitosť a objednajte si Ivaci VPN ešte dnes. Mimoriadna zľava. Ak si objednáte VPN službu na 5 rokov,ušetrite až 88% nákladov. Služba Ivacy VPN odblokuje programy BBC iPlayer, Disney +, Hulu a 7 hlavných regiónov Netflix vrátane USA, FR, JP, UK, Aus, De & Ca.

Nič neriskujete. Ivaci, spoločnosť sídliaca v Singapure dáva všetkým užívateľom možnosť požiadať do 30 dní o vrátenie peňazí,ak zo službou nebudete z akéhokoľvek dôvodu stopercentne spokojný.


Ivacy VPN odblokuje 7 hlavných regiónov spoločnosti Netflix vrátane USA, Francúzska, Japonska, Veľkej Británie, Austrálie, Nemecka a Kanady. Ivacy VPN odblokuje disney +

Straming

Ivacy bezpečnostné doplnky.

Spoločnosť ivacy vám k službe VPN ponúka aj ďalšie bezpečnostné doplnky:

Presmerovanie portov

Port Forwarding alebo presmerovanie portov je užitočná funkcia vďaka ktorej získate bezpečný prístup k svojim zariadeniam pomocou NAT Firewall + Port Forwarding. Brána NAT Firewall je priamo umiestnená na serveroch Ivacy,ktorá blokuje nevyžiadanú prichádzajúcu komunikáciu a zlé pakety.

Pomocou funkcie Port Forwarding ochránite všetky svoje zariadenia pripojené na internet pred škodlivým softvérom a pred útokmi Hackerov.

Bezpečnostný doplnok presmerovanie portov vás vyjde iba na 1 dolár mesačne.

Vyhradené IP

Kúpte si vlastnú súkromnú IP adresu a vyhnite sa zdieľaným IP adresám,ktoré často blokujú mnohé online služby na streamovanie videa.

Pomocou vyhradenej IP adresy si zabezpečíte online bankovníctvo,pretože k vášmu účtu sa nedostane nikto iba vy pomocou vašej jedinečnej súkromnej IP adresy.

Hlavný rozdiel medzi zdieľanou a vyhradenou IP adresou je ten,že zdieľanú IP adresu používajú viacerí užívatelia siete a vyhradenú statickú IP adresu používa iba jeden užívateľ.

Za vašu jedinečnú súkromnú IP adresu zaplatíte 1,99 USD za mesiac.


Ivacy pre všetke vaše zariadenia pripojené k internetu.

Ivaci VPN podporuje všetky bežné operačné systémy a zariadenia pripojené k internetu. Na jeden účet môžu byť v rovnakom čase súčasne chránené až 5 zariadenia pripojené na internet. Jedným účtom chránite nielen seba, ale aj svojich blízkych. Stačí do každého zariadenia nainštalovať VPN klientsku aplikáciu a o súkromie a online bezpečnosť máte postarané.

Teraz stačí iba sa prihlásiť do služby a pripojiť k VPN serveru. Na pripojenie máte k dispozícii viac ako 1 000 serverov z viac ako 100 miest z celého sveta. Ak sa neviete rozhodnúť ku ktorému serveru sa pripojiť,nechajte to na aplikáciu,ktorá vás vždy prípojí k najrýchlejšiemu serveru,ktorý je spravidla najbližšie a je najmenej zaťažený.

Aplikácia vyberie a nastaví najlepšie pripojenie aj v prípade sťahovaní torrentov a veľkých objemov dát.

Na svoje si prídu milovníci streamingu. Pomocou aplikácie Ivacy VPN sa ľahko pripojíte k takým svetovým streamingovym službám ako je napríklad Netflix, Hulu,Amazon Prime, ESPN, HBO, Disney+ a ďalšie.

Pomocou aplikácie Ivacy zdoláte internetovú cenzúru a otvoríte všetky blokované stránky či aplikácie.


Ivacy pre Windows

Ivacy pre Windows

Pretože Windows je najrozšírenejším operačným systémom na svete je aj najzraniteľnejší. Internetom sa šíria rôzne online hrozby,ktoré niekedy nezachytí ani spoľahlivý antivírový softvér. V takomto prípade prichádza na pomoc sieť VPN. Okrem zabezpečenia anonymity a šifrovania Ivacy VPN chráni vaše zariadenia z operačným systémom Windows pred škodlivým softvérom-malvérom.

Pre operačný systém Windows Ivacy vyvinula špeciálnu klientsku aplikáciu,ktorá je jednoduchá a intuitívna na ovládanie. Tato aplikácia zabezpečuje maximálne súkromie na jedno kliknutie.

Klientska aplikácia Ivacy najlepšie funguje na operačných systémoch Windows 10,8 a 7.


Ivacy pre Mac

Na svoje si prídu aj majitelia počítačov a notebookov značky Macintosh od veľmi známej americkej spoločnosti Apple. Pre operačný systém macOS pripravila Ivacy klientskú aplikáciu,ktorá je na vlas podobná aplikácii pre počítače Windows.


Ivacy pre iPhone a iPad

Zabezpečte všetky svoje mobilné zariadenia z operačným systémom iOS. Nainštalujte si do svojho iPhone alebo iPadu šikovnú aplikáciu od Ivacy a zažite slobodný internet nielen doma, ale aj na cestách.


Ivacy pre Android

Ivacy pre Android

Operačný systém Android od Google používajú mobilné telefóny,tablety ale aj televízory a TV boxy na streamovanie video obsahu z internetu. Pretože operačný systém Android je najrozšírenejší systém pre mobilné zariadenia,nesmie chýbať ani Ivacy aplikácia na zabezpečenie týchto zariadení.

Mobilné zariadenia často používame na verejných nezabezpečených sietiach,kde je vysoké riziko úniku osobných údajov a iných dôležitých dát. VPN ochranu by ste mali vždy použiť ak sa k takýmtoFREE Fi-Fi pripájate,hackery monitorujú verejné WiFi siete a čakajú na vhodnú príležitosť.

Nainštalujte si Ivacy VPN aplikáciu z Google Play pre mobilné zariadenia alebo pre televízor z OS android alebo Android TV Box.


Ivacy pre Linux

Aj keď je operačný systém Linux najbezpečnejší a v mnohých prípadoch nepotrebuje ani antivírový program bez dobrej VPN sa predsa nezaobíde, ak vám ide o súkromie na internete.

Aplikácia Ivacy VPN pre Linux vytvára šifrovaný tunel k webovým stránkam,čim vám poskytuje väčšiu bezpečnosť a chráni vás pred online hrozbami.

Aplikácia podporuje 64 a 32 bitové počítače systému Linux Mint,Debian,Ubuntu,Fedora,CentOS a Arch Linux. Ak máte iné distro,jednoducho nakonfigurujete VPN pripojenie manuálne.


Ivacy pre hernú konzolu

Hráči sieťových video-hier sú často blokovaný alebo obmedzovaný a presne toto rieši Ivacy VPN. Ak sa pripojíte na internet pomocou siete Ivacy VPN nielenže získate anonymitu, ale si zahrajete aj hry,ktoré sú vo vašom regióne blokované. Pomocou VPN znížite latenciu,zastavíte útoky DDoS a zablokujete hackerov. Ochránite svoju hernú konzolu pred škodlivým softvérom.

Ivacy dobre spolupracuje z hernými konzolami Xbox One,Xbox 360 od spoločnosti Microsoft a z konzolami Sony PlayStation PS3 a Sony PlayStation PS4.


Ivacy pre KODI

KODI je multimediálna softvérová aplikácia,ktorá rovnako dobre funguje na rôznych zariadeniach a operačných systémoch. Slúži hlavne na sledovanie živého televízneho vysielania,na stream ovanie filmov,seriálov, ale aj na prezeranie obrázkov,sledovanie počasia a počúvanie hudby.

KODI k svojej činnosti potrebuje zásuvné moduly takzvané addony-doplnky. Existujú dva tipy doplnkov pre KODI a to oficiálne od spoločnosti KODI a neoficiálne. Z veľkou obľubou si užívatelia inštalujú doplnky z neoficiálnych zdrojov,pretože tieto doplnky sprístupňujú podstatne väčšie množstvo video-obsahu- Live TV z celého sveta,najnovšie filmy a seriály.

Či už použijete oficiálne alebo neoficiálne doplnky KODI,väčšina obsahu je blokovaná na základe geo-lokácie. Doplnky sprístupňujú obsah iba pre vybrané regióny. Pomocou Ivacy VPN tieto obmedzenia ľahko zdoláte a budete môcť odblokovať všetky doplnky v KODI.

U neoficiálnych doplnkov vzniká problém pri stream ovani,pretože tieto doplnky šíria aj audiovizuálny obsah bez príslušných povolení a tak steam ovanie z takýchto zdrojov porušuje autorské práva. V niektorých štátoch je stream ovanie z takýchto zdrojov trestným činom!

Práve z tohto dôvodu vždy pri stream ovani alebo sťahovaní obsahu z neznámych a neoficiálnych zdrojov sa odporúča vždy pripájať k internetu anonymne pomocou serverov VPN.

Najlepšiu ochranu súkromia a 265 bitové šifrovanie pri surfovaní a stream ovani či sťahovaní súborov vám zabezpečí Ivacy VPN,stačí sa zaregistrovať a stiahnuť klientsku aplikáciu pre vaše zariadenia.

Pomocou Ivacy sa vyhnete sledovaniu, ochránite vaše zariadenia pred Spyware a zdoláte internetovú cenzúru. Otvorite všetky doplnky KODI a dostanete sa na zablokované stránky a webové aplikácie.

Ak používate v televízore alebo TV-boxe či v PC aplikáciu KODI,najprv aktivujte klientsku aplikáciu Ivacy VPN,pripojte sa na VPN server a až potom spustite KODI.

Ivacy pre zariadenia Raspberry Pi

Ak na streamovanie video-obsahu používate Raspberry Pi,klientsku aplikáciu Ivacy VPN si môžete nainštalovať priamo do KODI. Doplnok Ivacy VPN zatiaľ nemá podporu Python3 na KODI 19 Matrix a preto funguje iba na starších verziách KODI 18 Leia.

Ivacy VPN - KODI Addon
ADDONREPOSITORYURL ADRESA ZDROJA
Ivacy VPNIvacyhttps://www.ivacy.com/kodi-addon/

Pre užívateľov KODI v zariadeniach Raspberry Pi (Open ELEC) existuje Ivacy Addon. Nainštalujete ho jednoducho pridaním URL adresy zdroja http://www.ivacy.com/kodi-addon/ a pokračujete obvyklým spôsobom. Po nainštalovaní doplnku zadáte prihlasovacie údaje a pripojíte sa na VPN server.

Ivacy VPN - Prihlasenie

Ivacy pre Amazon Fire TV Stick

Pomocou aplikácie Downloader si KODI nainštalujete aj na Amazon Fire TV Stick a Ivaci VPN použijete na odblokovanie celosvetového video obsahu.

Ivacy pre smerovač – Router.

Ivacy VPN je možné aktivovať aj v smerovači a takto chrániť celú sieť a zariadenia,do ktorých sa nedá nainštalovať VPN-klientska aplikácia. Ivacy bude fungovať iba v takzvaných DD-WRT routeroch,ktoré podporujú VPN siete.


Odpovede na najčastejšie otázky.

Môžem na jeden účet pripojiť viac zariadení?

Áno,na jeden účet môžete pripojiť až 10 zariadení pod rovnakými prihlasovacími údajmi.

Chráni VPN aj hlasovú komunikáciu pred odposluchom keď telefonujem cez Skype?

Je Ivacy rýchla VPN?


Sprievodca nastavením a technická podpora.

Na stránkach Ivacy VPN sú vysokokvalitne spracované návody na inštaláciu aplikácií pre rôzne zariadenia a odporúčam pozrieť videonávody a prečítať si aj FAQ,odpovede na najčastejšie otázky uživateľov siete.

Ak budete mať akékoľvek problémy obrádte sa na technickú podporu,ktorá vam ochotne poradí 24 hodín denne a 7 dní v týždni na Live chate alebo vygenerujte lístok a nahláste problém.

Odblokujte si BBC iPlayer, Disney +, Amazon Prime, Hulu a 7 hlavných oblastí Netflix vrátane USA, FR, JP, UK, Aus, De & Ca. Vychutnajte si bezproblémové stream ovanie kedykoľvek a odkiaľkoľvek.


4.6/5 - (35 hlasov)

Ak sa vám príspevok páči a je pre vás prínosom poprosím o zdieľanie,ďakujem.

Zdieľanie je spolupráca.

Ak sa vám tento článok páči, prosím, zdieľajte ho so svojimi priateľmi a známymi. Vaša podpora je pre mňa veľmi dôležitá a pomôže mi dosiahnuť väčšiu čitateľskú základňu. Ďakujem!

Index