KODI-Ako sledovať filmy zadarmo.


Filmy zadarmo môžete sledovať,ak si do multimediálneho centra KODI nainštalujete potrebné doplnky-Addony.

Okrem doplnkov na sledovanie filmov budete potrebovať aj spoľahlivú VPN.

Neviete ako nainštalovať VPN do KODI? Prečítajte si článok „ PureVPN Addon – Ako Nainštalovať Doplnok Do KODI „

 

POZOR!!!

Informácie uvedené v článku slúžia iba na študijné účely a autor článku nenesie žiadnu zodpovednosť za prípadné zneužitie čitateľmi. 

Nefunguje vám SOSAČ ??? Prečítajte si článok”Hurá už mi Sosač funguje. “

Tento článok nadväzuje na predchádzajúce tri články o multimediálnom centre KODI.
Ak ste ich ešte nečítali, prosím prečítajte si aj prvý článok z tejto série “Ako sledovať TV zadarmo “,potom druhý” Ako sledovať TV zadarmo-KODI” a tretí ” KODI-Ako nainštalovať Playlist Loader”.
Pretože KODI je multiplatformový softvér, môžete ho inštalovať aj do ľubovoľného počítača alebo Notebooku z operačným systémom Windows,Linux alebo Mac OSX a na ďalšie iné zariadenia.

KODI – Ako sledovať filmy,seriály a videá úplne zadarmo.

Pozor aktualizácia!!!

Momentálne už nie je možne sledovať filmy a seriály uplne zadarmo ale za prijateľný nízky poplatok,pretože prevádzkovateľ sledovanie spoplatnil. 

Ak chcete využívať SOSAČ a sledovať tisíce filmov a seriálov,najprv sa musíte zaregistrovať na stránke Streamuj.tv 

Potom si vyberiete na aké dlhé obdobie si chcete službu zaplatiť. Na výber mate od 1 do 365 dni.

Zaplatiť môžete platobnou kartou,SMS spravou,prevodom z účtu,cez PayPal,InterKassa alebo virtuálnou menou Bitcoin. Najrýchlejšia a najlepšia možnosť je SMS alebo platobnou kartou. Prevod z účtu trvá deň-dva,preto v takomto prípade musíte čakať. Ak už mate zaplatený PREMIUM,nič vám už nebráni vo využívaní služieb.

V minulých článkoch o multimediálnom centre KODI som písal ako nainštalovať a nastaviť PVR IPTV  Simple Clienta a Playlist Loadera na sledovanie online televíznych programov a rádií, ktoré sú práve vysielané v reálnom čase.
 
V tomto článku vam opíšem ako nainštalovať a sprevádzkovať rôzne slovenské a české doplnky do KODI, na to aby ste mohli si vybrať z veľmi veľkého množstva filmov alebo seriálov a sledovať ich kedy sami chcete a bez otravných reklám a prerušovania.
 
KODI-Ako sledovať filmy zadarmo
 

Návod ako nainštalovať repozitár KODI CZ/SK

Ak chcete inštalovať slovenské a české doplnky do KODI opäť musíte si najprv nainštalovať repozitár KODI CZ/SK. Postupujete takisto ako je podrobne opísané v minulom článku  ,kde je vysvetlený postup ako pridať URL adresu repozitára doplnkov do KODI.
V spomínanom článku bolo podrobne vysvetlené ako pridať a nainštalovať repozitár SuperRepo.
Preto nebudem to tu znova opisovať, lebo je to identické,len namiesto SuperRepo si nový repozitár pomenujete CZ/SK repozitár a zadáte túto URL adresu:
 https://github.com/kodi-czsk/repository
Po pridaní zdroja URL adresy na repozitár si ho jednoducho nainštalujete zo zip archívu, ako je podrobne vysvetlené pri inštalácii “SuperRepo”. Po kliknutí na “Inštalovať zo zip archívu” vyberte KODI CZ/SK,potom kliknite na najnovšiu verziu a na OK.
Týmto krokom sa repozitár Slovenských a Českých doplnkov pridá do KODI a vy si potom z tohto repozitára nainštalujete aky chcete doplnok alebo najlepšie všetky funkčne a môžete spustiť zadarmo akýkoľvek film,seriál alebo video bez prerušovania otravnými reklamami.
Napríklad iba jeden a to podľa mňa najlepší doplnok ktorý si nainštalujete z CZ/SK repozitára sa vola SOSAČ a obsahuje niekoľko 1000 filmov a seriálov poukladaných pekne podľa abecedy. Takže je sa na čo pozerať.
Ako nainštalovať CZ/SK repozitár a inštalácia doplnku SOSAČ 
je dobre a zrozumiteľne vysvetlené aj v článku na tomto fóre o multimediálnom centre KODI,ale pozor.je tam zastarala URL adresa,preto použite tuto:
  https://github.com/kodi-czsk/repository
Druhá možnosť ako nainštalovať KODI-cz/sk repozitár doplnkov je stiahnuť si ho zo stránky v zip formáte do počítača,Notebooku alebo iného zariadenia, v ktorom máte nainštalované KODI.
Pozor! Stiahnuté zip súbory nikdy nerozbaľujte, ale priamo ich nainštalujte v zip formáte do KODI.
Po stiahnutí zip súboru do počítača alebo Notebooku spusťte KODI,kliknite na “System“,”Doplnky“,”Inštalovať doplnky zo zip archívu“,”Domovský priečinok“,”Stiahnuté” a ”

Čo obsahuje CZ/SK repozitár doplnkov do KODI.

Repozitár CZ/SK doplnkov do KODI momentálne obsahuje okolo 45 doplnkov,ktoré si môžete nainštalovať a bezplatne používať.

Niektoré doplnky sú už zastaralé a nefungujú, ale väčšina z nich sú aktualizované a perfektne fungujú.
 
Vďaka doplnkom tretích strán budete môcť sledovať videá a veľké množstvo filmov,seriálov dabovaných do češtiny alebo slovenčiny.
 
Najlepším doplnkom, ktorý si môžete nainštalovať z CZ/SK repozitára je SOSAČ a obsahuje tisíce filmov a seriálových titulov radených podľa abecedy.
Jednoducho si podľa abecedy vyberiete zo zoznamu film, alebo seriál,kliknete a pozeráte úplne zadarmo a neotravujú vás pri pozeraní žiadne reklamy.  

Ak vam nestačí abecedný zoznám filmov a serialov,vytvorte si knižnice z filmami a seriálmi z ktoreych si môžete vyberať nie len podľa abecedy ale aj napríklad podľa žánru,herca,režiséra,roku natáčania a podobne.

Knižnica okrem toho bude obsahovať aj popis filmu,fotografiu alebo postér,hodnotenie od divákov,ukážku-trajler a podobne.
Návod ako vytvoriť knižnicu čítajte tu.

Z ďalších doplnkov, ktoré si môžete nainštalovať z CZ/SK repozitára ešte spomeniem slovenské doplnky ako napríklad Markíza.sk,Joj.sk,RTVS.sk,TA3.com,TV SME.sk a české doplnky iVysiláni,Prima play,Pohadkar a podobne,ktoré vám sprístupnia televízne archívy a vy si môžete pozrieť relácie, ktoré boli vysielané aj niekoľko rokov pozadu.
 
Kompletný zoznam doplnkov CZ/SK repozitára si pozrite na tejto stránke.
Zatiaľ boli spomenuté iba doplnky pre videá,no existujú aj iné doplnky,napríklad na pridanie titulkov k zahraničným filmom, ktoré nie sú dabované,sledovanie filmov zo sťahovacích serverov a to okamžite bez sťahovania,pozeranie videí napríklad z YouTube a podobných serverov,prezeranie fotografií a obrázkov,počúvanie hudby,predpoveď počasia,hranie hier,zistenie rýchlosti pripojenia do internetu,navýšenia CASE,zálohovanie systému KODI a veľa iných doplnkov, ale o tom niečo až niekedy nabudúce.
Ak sa vám zdá článok zaujímavý,prosím zdieľajte ho ďalej. Ďakujem
3.5/5 - (15 hlasov)

Ak sa vám príspevok páči a je pre vás prínosom poprosím o zdieľanie,ďakujem.

Zdieľanie je spolupráca.

Ak sa vám tento článok páči, prosím, zdieľajte ho so svojimi priateľmi a známymi. Vaša podpora je pre mňa veľmi dôležitá a pomôže mi dosiahnuť väčšiu čitateľskú základňu. Ďakujem!

Index