Spríjemníte si Vianoce s Xmas Fido doplnkom pre KODI.


Xmas Fido je fantastický video doplnok pre KODI,ktorý poskytuje bohatý obsah súvisiaci s Vianocami. Spríjemníte si najkrajšie sviatky roka sledovaním vianočných filmov,vianočných rozprávok a vianočných televíznych špecialít. Vypočujte si vianočné melódie,albumy,koncerty,rádio či príjemné magické zvuky plameňa z krbu.

Xmas Fido perfektne funguje na všetkých zariadeniach s KODI 19 Matrix. Podobne ako aj v iných doplnkoch KODI je časť obsahu neprístupný v jednotlivých regiónoch, a preto budete potrebovať na odblokovanie kvalitnú VPN.


Ako nainštalovať Xmas Fido na KODI 19.

Video doplnok Xmas Fido je uložený v repozitári s rovnomenným názvom Fido. V tomto repozitári je aj doplnok tipu všetko v jednom Fido K.19,ktorý prináša ešte viac online zábavy včetne obsahu pre dospelých.

⚠️ NEOFICIÁLNY DOPLNOK TRETEJ STRANY ⚠️

Vylúčenie zodpovednosti – Tento článok slúži iba na študijné účely.

INŠTALÁCIA DOPLNKU NA VLASTNE RIZIKO!

Ak sa rozhodnete doplnok inštalovať,robíte tak na vlastnú zodpovednosť! Väčšina takýchto doplnkov sprístupňuje nelegálny obsah podliehajúci autorským právam alebo šíri škodlivý a nebezpečný MALVÉR.

Autor článku nespolupracuje z nadáciou KODI ani s vývojármi doplnkov. Nezodpovedá za použitie tohto doplnku. Rovnako nezodpovedá za obsah nájdený pomocou tohto doplnku. Stránka KODI-info nehostuje ani nevlastní žiadny obsah tohto doplnku.

Pri streamovaní videa alebo hudby MUSÍTE POUŽIVAŤ VPN,čo je jediný spôsob ako zabezpečiť používanie KODI a zároveň získať prístup k ďalšiemu obsahu.

ℹ️V tomto článku som zvolil klasickú formu inštalácie doplnkov včetne úložiska. Samozrejme je možná inštalácia aj iným spôsobom. Celý repozitár alebo iba samotné doplnky môžete sťahovať zo zdroja https://fantazyrepo.uk

Fido Repository

Z vyššie uvedeného vyplýva,že najprv je potrebné nainštalovať úložisko doplnkov Fido Repository a následne doplnok. Inštalácia doplnku teda pozostáva z týchto troch krokov:

  1. Pridanie URL adresy zdroja
  2. Inštalácia úložiska Fido Repository
  3. Inštalácia doplnku Xmas Fido

1. Pridanie URL adresy zdroja.

Pred samotnou inštaláciou je potrebné v správcovy súborov pridať URL adresu zdroja. Fido Repository ma URL adresu https://fantazyrepo.uk/repo – túto adresu pridajte do KODI nasledujúcim spôsobom:

  1. Na hlavnom paneli KODI kliknete vľavo hore na nastavenie – ⚙️.
  2. Kliknite na správcu súborov – 📁.
  3. Dvojklik na pridať zdroj.
  4. Kliknite na <žiadne>
  5. Do okienka napíšte URL adresu –https://fantazyrepo.uk/repo a kliknite na tlačidlo OK.
  6. Potvrdte názov úložiska Fido Repository.
  7. URL adresa pridaná.
  8. Vráťte sa späť do okna “Systém“,aby ste mohli nainštalovať Fido úložisko doplnkov.

2. Inštalácia úložiska Fido Repository.

Pretože Xmas Fido je doplnkom tretej strany,pred samotnou inštaláciou je potrebné v nastaveniach aplikácie KODI povoliť inštalovanie doplnkov z neznámych zdrojov. Ak tak ste ešte neurobili,budete nato vyzvaný počas inštalácie úložiska doplnkov Fido.

ℹ️ V predvolenom nastavení KODI je kvôli bezpečnosti zakázané inštalovať doplnky tretích strán. Počas inštalácie repozitára budete vyzvaný na povolenie inštalovať doplnky z neznámych zdrojov, ak ste tak už neurobili v minulosti. Bez tohto nastavenia nie je možné pokračovať v inštalácií.

Ak v nastaveniach KODI povolíte inštalovanie doplnkov z neznámých zdrojov, aby ste získali viac skvelého obsahu v KODI,systém vás upozorni nato,že doplnky budú mať prístup k vaším osobným údajom.

Upozornenie

Aby aj naďalej ostali vaše osobné údaje v bezpečí,je potrebné do vášho zariadenia nainštalovať VPN – klientskú aplikáciu. VPN skryje vašu IP adresu ,zašifruje internetovú linku a odblokuje všetky doplnky KODI.

Odporúčam vyskúšať najobľúbenejšiu Pure VPN alebo Atlas VPN,ktorá je najlepšia pre začiatočníkov. Ide o bezpečné a kvalitné komerčné služby. Služby VPN môžete testovať celých 30 dní a ak nebudete z akéhokoľvek dôvodu spokojný,môžete požiadať o vrátenie vaších peňazí.

Získajte prístup k väčšiemu obsahu a chráňte svoje súkromie.

Pripojte sa k internetu anonymne,schovajte svoju verejnú IP adresu a šifrujte prenášane údaje.

Pri streamovaní videa alebo hudby MUSÍTE POUŽIVAŤ VPN,čo je jediný spôsob ako získať prístup k ďalšiemu obsahu a zároveň zabezpečiť používanie KODI. Tu sú základné vlastnosti VPN:

Moja IP adresa

Informácie o vašom pripojení k internetu:

IP adresa:

Mesto:

Štát:

Operačný systém:

ISP:

Schovajte svoju IP adresu a chráňte dôležité údaje pri streamovaní obsahu a surfovaní po internete.

  • Získajte prístup k ďalšiemu obsahu – Väčšina doplnkov KODI sprístupňuje iba obsah na streamovanie z obmedzeného počtu krajín. Jediný spôsob ako obísť takéto geografické obmedzenia je zmena IP adresy pomocou služby VPN. Otvorte všetky doplnky KODI a streamujte všetok obsah knižnic pomocou VPN.
  • Vyhnite sa rizikám používania nelegálnych doplnkov – Množstvo doplnkov tretích strán sťahuje obsah z nelegálnych zdrojov,čo by vás mohlo dostať do právnych problémov. Okrem pirátského obsahu niektoré doplnky obsahujú nebezpečný malware. Ak chcete zabrániť ostatným v sledovaniu používajte VPN sieť,ktorá skryje všetko čo robíte v KODI a na internete. Pripojte sa na internet anonymne.
  • Zabraňte sledovaniu zo strany poskytovateľa pripojenia k internetu – Ak poskytovateľ internetových služieb uvidí že používate KODI,môže obmedziť vašu internetovú linku. Ak zisti že používate nelegálne doplnky môže vás upozorniť na porušenie autorských práv. Vyhnite sa týmto obmedzeniam šifrovaním prenášaných údajov pomocou VPN,aby nikto nemohol sledovať vaše online aktivity.

Existuje veľké množstvo VPN,no nie každá je vhodná pre KODI a stream ovanie. Potrebujete takú VPN,ktorá odblokuje akýkoľvek doplnok KODI a zároveň ochráni vaše digitálne súkromie.

Po otestovaní viacerých služieb VPN odporúčam najlepšiu NORD VPN,ktorá je lídrom na poli vývoja bezpečnostných aplikácií. Ako lacnejšiu alternativu odporúčam PURE VPN,ktorá nijak nezaostáva za prvou službou. Obidve služby VPN sú vhodné pre KODI,kladú veľký dôraz na súkromie používateľa a sú úplne legálnymi službami vo väčšine krajin sveta.

Vyskúšajte VPN bez rizika. Ak nebudete zo službou spokojný,môžete do 30 dní požiadať o vrátenie peňazí.

Troška sme odbočili od témy tak sa vrátime a budeme pokračovať inštaláciou úložiska.

Ak už máte pridanú URL adresu zdroja,môžete nainštalovať Fido repozitár nasledujúcim spôsobom:

  1. Na hlavnom paneli KODI kliknete vľavo hore na nastavenie – ⚙️.
  2. V okne systém kliknite na doplnky.
  3. V ďalšom kroku kliknite na inštalovať doplnky zo zip archívu.
  4. Kliknite na tlačítko nastavenia.
  5. V časti doplnky kliknite na neznáme zdroje.
  6. Prečítajte upozornenie a kliknite na tlačítko áno ak chcete pokračovať v inštalácií.
  7. Znova kliknite na inštalovať doplnky zo zip archívu.
  8. Potvrdte upozornenie kliknutím na tlačítko Áno.
  9. Vyberte zdroj Fido Repository.
  10. Kliknite na repository.Fido-1.5.zip

V pravom hornom rohu sa zobrazí informácia o úspešnej inštalácií Fido repozitára.


3. Inštalácia doplnku Xmas Fido

Doplnok Xmas Fido nainštalujete z úložiska nasledujúcim spôsobom:

  1. Kliknite na link nainštalovať z repozitára.
  2. Vyberte Fido Repository.
  3. Kliknite na video doplnky.
  4. Kliknite na doplnok,ktorý chcete inštalovať – Xmas.Fido.K19
  5. V pravom dolnom rohu kliknite na tlačidlo inštalovať.
  6. Potvrdte inštaláciu prídavných doplnkov kliknutím na tlačidlo OK.

HOTOVO. Programový doplnok Xmas Fido je nainštalovaný,o čom vás informuje oznamovacie okno v pravom hornom rohu obrazovky. Podobne môžete nainštalovať aj doplnok Fido K19 typu všetko v jednom.

Aby som vám uľahčil proces inštalácie doplnku Xmas Fido,pripravil som inštruktážne video. Všetky video návody nájdete na ODYSEE.COM Príjemné sledovanie.

Všetky inštruktážne videá môžete sledovať na necenzúrovanej video-platforme postavenej na technológií blockchain.

Vychutnajte si tvorcov nezávislého obsahu.


Záver.

Na záver všetkým mojim cteným čitateľom prajem príjemné prežitie vianočných sviatkov a šťastný nový rok 2023. Ďakujem za čítanie a zdieľanie mojich príspevkov.

4.6/5 - (30 hlasov)

Ak sa vám príspevok páči a je pre vás prínosom poprosím o zdieľanie,ďakujem.

Zdieľanie je spolupráca.

Ak sa vám tento článok páči, prosím, zdieľajte ho so svojimi priateľmi a známymi. Vaša podpora je pre mňa veľmi dôležitá a pomôže mi dosiahnuť väčšiu čitateľskú základňu. Ďakujem!

Index