Openload ∞ CZ/SK Stream Addon do KODI.


🪦 TENTO DOPLNOK UŽ NEFUNGUJE PRETOŽE ZDROJ BOL ODSTRÁNENÝ 🪦

ℹ️ Vyskúšajte podobný náhradný KODI doplnok – SOSÁČ alebo FASTSHARE. ℹ️

OpenLoad ∞,ležatá osmička symbolizuje nekonečný počet filmov na stránke Openload Movies.

Server zhromažďuje viac ako 13 200 filmov a cez 700 televíznych seriálov,ktoré môžete sledovať úplne zadarmo.

Pomocou doplnku môžete úplne zadarmo v multimediálnom centre KODI sledovať 3142 filmov s Cz/Sk zvukom. Okrem toho máte k dispozícii aj 721 filmov v anglickom jazyku,ku ktorým si môžete zapnúť ľubovoľné titulky.

Ak máte problémy s doplnkom BOMBUJ,Stream Openload CZ – SK je skvelou náhradou. Ak chcete ešte viac filmov a seriálov,vyskúšajte Sosáč.


Ako sledovať filmy zadarmo na stránkach Openload Movies.

Pozor! Bez služby VPN nebudete môcť sledovať filmy zo servera Openload,pretože s verejnou IP adresou sa na stránky jednoducho nedostanete,lebo prístup verejným IP je blokovaný.

Vyskúšajte najlepšiu služby Pure VPN a využívajte internet a všetke doplnky v KODI neobmedzene. Chráňte sa pred útokmi hackerov a pred malwarom pri streamovani filmov z internetu.

Best VPN

Prečo používať VPN pri stramovaní a sťahovaní súborov sa dočítate v najnovších článkoch o VPN.

Ak chcete sledovať filmy a seriály či už na stránke Openload Movies alebo v multimediálnom centre KODI pomocou doplnku ,najprv sa musíte pripojiť na VPN server. Potom musíte spárovať vašu privátnu IP adresu na stránke Olpair.com. Spáruje zariadenie, aby ste mohli používať Openload s aplikáciami tretích strán.

Ak ste sa pripojili k VPN a máte spárovanú privátnu IP adresu môžete navštíviť stránky Openload alebo zapnúť KODI. Streamujte svoje obľúbené filmy alebo televízne seriály úplne zadarmo vďaka doplnku Openload.


Ako sledovať filmy v KODI pomocou tohto doplnku .

Nevýhodu hľadania dabovaných filmov v tak veľkej databáze na stránke Openload Movie rieši Addon KODI. V doplnku sú pekne podľa abecedy zoradené všetky filmy dabované do českého alebo slovenského jazyka.

Tento priečinok momentálne obsahuje 3142 filmov. Druhy priečinok obsahuje 721 filmov v anglickom jazyku. K týmto filmom je možné zapnúť titulky. Okrem toho má doplnok aj vyhľadávacie pole.


Ako nainštalovať Addon do KODI.

⚠️ NEOFICIÁLNY DOPLNOK TRETEJ STRANY ⚠️

Vylúčenie zodpovednosti – Tento článok slúži iba na študijné účely.

INŠTALÁCIA DOPLNKU NA VLASTNE RIZIKO!

Ak sa rozhodnete doplnok inštalovať,robíte tak na vlastnú zodpovednosť! Väčšina takýchto doplnkov sprístupňuje nelegálny obsah podliehajúci autorským právam alebo šíri škodlivý a nebezpečný MALVÉR.

Autor článku nespolupracuje z nadáciou KODI ani s vývojármi doplnkov. Nezodpovedá za použitie tohto doplnku. Rovnako nezodpovedá za obsah nájdený pomocou tohto doplnku. Stránka KODI-info nehostuje ani nevlastní žiadny obsah tohto doplnku.

Pri streamovaní videa alebo hudby MUSÍTE POUŽIVAŤ VPN,čo je jediný spôsob ako zabezpečiť používanie KODI a zároveň získať prístup k ďalšiemu obsahu.

Inštalácia doplnku do kodi je veľmi jednoduchá.

Nepotrebujete sťahovať a inštalovať žiadny repozitár,iba si stiahnete samotný Addon Openload CZ/SK a resolveurl,následne ich nainštalujete ho do KODI.

TIP: Stiahnuté súbory môžete uložiť aj na USB-disk alebo pamäťovú kartu a potom z tohto média môžete inštalovať napríklad na Android TV box a pod.

Ak chcete nainštalovať Openload CZ/SK Addon do KODI, postupujte;e podľa tohoto jednoduchého návodu:

Postup je nasledujúci:

  1. Stiahnite Add-on-zip súbor kliknutím na tento odkaz
  2. Stiahnite resolveurl 5.0 kliknutím na tento odkaz
  3. Spusťte KODI a kliknite na tlačidlo Doplnky
  4. Kliknite na BOX – symbol rozbalenej krabice
  5. Kliknite na Inštalovať doplnky zo zip archívu
  6. Vyhľadajte priečinok,do ktorého ste stiahnuté súbory uložili
  7. Kliknite na plugin.video.stream-openload.zip
  8. Ak uvidíte oznámenie o úspešnej inštalácii,pokračujte ďalej kliknutím na Inštalovať doplnky zo zip archívu a nainštalujte aj resolveurl
  9. Znova vyhľadajte priečinok,do ktorého ste resolveurl uložili
  10. Kliknite na script.module.resolveurl-5.0.24.zip

V pravom hornom rohu uvidíte oznámenie o aktivácii resolveurl.

Ak ste pripojený k sieti VPN a máte spar ovanú IP adresu,môžete znovu zapnúť aplikáciu KODI a vychutnávať si filmy prostredníctvom skvelého doplnku Openload CZ/SK Stream.

Poznámka: Varovanie IP adresy môžete vykonať aj mobilným telefónom,ak je prípoje ny cez Wi-Fi do tej istej sieti ako zariadenie s KODI,ta istá vonkajšia IP adresa. Výhoda je ak VPN klienta nainštalujete do Wi-Fi smerovača-router. Takto si zabezpečíte celú domácu sieť.

Pozrite si inštruktážne video,ako nainštalovať doplnok Openload CZ/SK Stream a resolveurl script do multimediálneho centra KODI.

Všetky inštruktážne videá môžete sledovať na necenzúrovanej video-platforme postavenej na technológií blockchain.

Vychutnajte si tvorcov nezávislého obsahu.

Získajte prístup k väčšiemu obsahu a chráňte svoje súkromie.

Pripojte sa k internetu anonymne,schovajte svoju verejnú IP adresu a šifrujte prenášane údaje.

Pri streamovaní videa alebo hudby MUSÍTE POUŽIVAŤ VPN,čo je jediný spôsob ako získať prístup k ďalšiemu obsahu a zároveň zabezpečiť používanie KODI. Tu sú základné vlastnosti VPN:

Moja IP adresa

Informácie o vašom pripojení k internetu:

IP adresa:

Mesto:

Štát:

Operačný systém:

ISP:

Schovajte svoju IP adresu a chráňte dôležité údaje pri streamovaní obsahu a surfovaní po internete.

  • Získajte prístup k ďalšiemu obsahu – Väčšina doplnkov KODI sprístupňuje iba obsah na streamovanie z obmedzeného počtu krajín. Jediný spôsob ako obísť takéto geografické obmedzenia je zmena IP adresy pomocou služby VPN. Otvorte všetky doplnky KODI a streamujte všetok obsah knižnic pomocou VPN.
  • Vyhnite sa rizikám používania nelegálnych doplnkov – Množstvo doplnkov tretích strán sťahuje obsah z nelegálnych zdrojov,čo by vás mohlo dostať do právnych problémov. Okrem pirátského obsahu niektoré doplnky obsahujú nebezpečný malware. Ak chcete zabrániť ostatným v sledovaniu používajte VPN sieť,ktorá skryje všetko čo robíte v KODI a na internete. Pripojte sa na internet anonymne.
  • Zabraňte sledovaniu zo strany poskytovateľa pripojenia k internetu – Ak poskytovateľ internetových služieb uvidí že používate KODI,môže obmedziť vašu internetovú linku. Ak zisti že používate nelegálne doplnky môže vás upozorniť na porušenie autorských práv. Vyhnite sa týmto obmedzeniam šifrovaním prenášaných údajov pomocou VPN,aby nikto nemohol sledovať vaše online aktivity.

Existuje veľké množstvo VPN,no nie každá je vhodná pre KODI a stream ovanie. Potrebujete takú VPN,ktorá odblokuje akýkoľvek doplnok KODI a zároveň ochráni vaše digitálne súkromie.

Po otestovaní viacerých služieb VPN odporúčam najlepšiu NORD VPN,ktorá je lídrom na poli vývoja bezpečnostných aplikácií. Ako lacnejšiu alternativu odporúčam PURE VPN,ktorá nijak nezaostáva za prvou službou. Obidve služby VPN sú vhodné pre KODI,kladú veľký dôraz na súkromie používateľa a sú úplne legálnymi službami vo väčšine krajin sveta.

Vyskúšajte VPN bez rizika. Ak nebudete zo službou spokojný,môžete do 30 dní požiadať o vrátenie peňazí.


Záver.

Na záver poďakovanie za skvelý doplnok autorovi projektu. Pretože už Openload CZ/SK nefunguje,nainštalujte si doplnok Sosáč alebo Fastshare Addon.


4.1/5 - (10 hlasov)

Ak sa vám príspevok páči a je pre vás prínosom poprosím o zdieľanie,ďakujem.

Zdieľanie je spolupráca.

Ak sa vám tento článok páči, prosím, zdieľajte ho so svojimi priateľmi a známymi. Vaša podpora je pre mňa veľmi dôležitá a pomôže mi dosiahnuť väčšiu čitateľskú základňu. Ďakujem!

Index