Nord vpn – dvojitá zmena IP adresy pre ešte lepšiu ochranu súkromia.


NORD VPN RECENZIA

Autor recenzie: Milan Tulenko

Nord VPN-Logo
Spoločnosť Nord Security,ktorá vyvíja riešenia kybernetickej bezpečnosti už od roku 2012 sa stála lídrom na trhu poskytovateľov služieb privátnych sieti. Nord VPN je najbezpečnejšou a najrýchlejšou službou nie len pre jednotlivcov ale aj pre súkromné firmy a organizácie. Nord Security sídli v Paname,čo je obrovskou legislatívnou výhodou pre bezpečnosť VPN sieti.
Dvojitá zmena IP adresy
Rýchlosť a bezpečnosť
Šifrovanie IKEv2/Psec,Open VPN a NordLynx-špičková technológia Wireguard
Vyhradená IP adresa
Blokuje reklamy a malvér
5 500 serverov v 60 krajinách sveta
Iba 6 pripojených zariadení na jeden účet
Až 3 služby v jednom baličku
30 dňová záruka vrátenia peňazí

ZHRNUTIE

Nord VPN je najlepšou voľbou na získanie bezpečného a súkromného prístupu na internet. Užite si rýchle a stabilne pripojenie kdekoľvek.

4.9

Nord VPN je lídrom internetovej bezpečnosti.

VPN služby sú nielen vo firmách ale už aj medzi ostatnými používateľmi internetu čoraz populárnejšie. Dôvodov prečo tomu tak je niekoľko ale hlavne ide o ochranu súkromia a možnosť pristupovať k blokovanému obsahu na internete.

Nord VPN je jednou z najväčších sieti tohto druhu na svete. Ma veľmi rýchle servery umiestnené takmer v každom kúte sveta. Sieť často zavádza inovácie a najnovšie technológie či služby kybernetickej bezpečnosti. Práve preto sa Nord VPN stala lídrom na trhu internetovej bezpečnosti.

Nord VPN je jedinou sieťou na svete,ktorá pre zvýšenie bezpečnosti a ochrany súkromia zaviedla systém dvojnásobnej zmeny IP adresy. Touto sofistikovanou technológiou reťazenia serverov sa dvakrát šifrujú prenášané údaje a zároveň aj dvakrát sa mení IP adresa.

Vedeli ste že spoločnosť PCMag vybrala NordVPN ako jeden z najlepších technických produktov roku 2022???

Nord-VPN

Nord VPN ponúka až 3 rôzne baličky služieb.

Pretože stále narastá medzi užívateľmi záujem o multiproduktové baličky služieb,Nord vychádza v ústrety svojim terajším ale aj budúcim klientom nasledujúcou inováciou. BALIČKY SLUŽIEB od Nord Security sú oveľa lacnejšie ako nákup všetkých riešení kybernetickej bezpečnosti samostatne.

AKTUALIZÁCIA: Spoločnosť Nord Security koncom júna 2022 prináša na trh 3 rôzne baličky služieb.

  1. Balíček ŠTANDARD ( iba Nord VPN )
  2. Balíček PLUS ( Nord VPN + Nord Pass )
  3. Balíček KOMPLET ( Nord VPN + Nord Pass + Nord Locker )

Jeden z týchto 3 dostupných balíčkov služieb si môžete objednať na dobu 2 roky,jeden rok alebo iba na 1 mesiac. Ak si objednáte akýkoľvek balíček na 1 alebo 2 roky,dostanete zľavu na nákup služieb v rozmedzí 39 až 68 percent. Na všetky baličky platí 30 dňová záruka vrátenia peňazí,ak by ste náhodou zo službou neboli celkom spokojný.

Balíček ŠTANDARD ( iba Nord VPN )

Balíček ŠTANDARD zahŕňa bezpečnú vysoko-rýchlostnú VPN,ochranu pred škodlivým softvérom a blokovač reklám.

Nord VPN skryje vašu IP adresu a zašifruje internetové pripojenie tak,aby ste získali digitálne súkromie a prístup k svojmu obľúbenému obsahu pomocou najrýchlejšej VPN na svete. Službu môžete využívať až na 6 ľubovoľných zariadeniach súčasne v rovnakom čase.

Ochrana pred škodlivým softvérom vás upozorní na nebezpečné stránky a automaticky kontroluje všetky stiahnuté súbory a prílohy na prítomnosť nebezpečného softvéru. Ak otvorenie takýchto e-mailových príloh alebo stiahnutých súborov je nebezpečné,automaticky sa odstránia,aby sa predišlo poškodeniu zariadenia.

Ochrana pred otravnými reklamami blokuje reklamy,kontextové okna a bannery. Zabraňuje webovým stránkam sledovať vašu online aktivitu. Vďaka tejto funkcií si vychutnáte bezpečnejšie,plynulejšie a rýchlejšie prehľadanie.

Balíček PLUS ( Nord VPN + Nord Pass )

Balíček PLUS okrem všetkých funkcií balička štandard prináša aj ďalšie doplnkové služby a nové výhody.

Nord Pass je multiplatformový správca hesiel. Automaticky synchronizuje a zálohuje hesla na všetkých vašich zariadeniach. K svojim heslám pristupujte v zašifrovanom trezore hesiel odkiaľkoľvek pomocou rozšírenia prehliadača alebo aplikácie.

Skener úniku dát skontroluje,čí nedošlo k uniku a odhaleniu vašich hesiel,emailových správ a podrobnosti z vašich platobných kariet pri porušení ochrany osobných údajov. Pomocou tohto nástroja zistite ako došlo k uniku dát a získate odporúčania na zabezpečenie vašich osobných údajov.

Balíček KOMPLET ( Nord VPN + Nord Pass + Nord Locker )

Baliček KOMPLET okrem všetkých vyššie opísaných služieb a funkcií obsahuje aj šifrované cloudové úložisko Nord Locker o kapacite až 1 TB. Zabezpečte si neobmedzene množstvo súborov pomocou end-to-end šifrovania v osobnom súkromnom cloude a majte k ním prístup z akéhokoľvek zariadenia a bezpečne ich zdieľajte .


Cyber ​​Month – špeciálna ponuka.

Opäť nastal ten čas v roku – NordVPN a NordPass čoskoro spustia svoje kampane Cyber ​​Month!

NordVPN

  • Trvanie kampane: 18. október – 29. november
  • Kybernetický pondelok: 27. novembra 
  • Špeciálne ponuky:
    • Získajte zľavu až 69 %! Plány začínajúce na 2,99 $ mesačne.
    • Získajte 3 mesiace navyše. Tí, ktorí si kúpia akékoľvek 1-ročné alebo 2-ročné plány, automaticky získajú 3 mesiace navyše!

NordPass

  • Trvanie kampane: 18. október – 29. november
  • Kybernetický pondelok: 27. novembra 
  • Špeciálne ponuky:
    • Ušetrite na 2-ročných plánoch. Získajte prémiový plán NordPass so zľavou 56 % za 1,29 $ mesačne a rodinný plán so zľavou 58 % za 2,49 $ mesačne. Získajte 3 mesiace navyše s 1 a 2 ročnými plánmi.
    • 3 mesiace navyše pre plány Teams & Business & zľava 25 % + 6 mesiacov navyše pre plán Enterprise


Počas trvania akcie môžete získať špeciálne zľavy na produkty Nord VPN a Nord Pass:

Nenechajte si ujsť túto fantastickú príležitosť ušetriť a získať najspoľahlivejšiu ochranu súkromia na internete.


Predstavenie spoločnosti Nord Security.

Spoločnosť Nord Security bola založená v roku 2012. Pôsobí pod jurisdikciou Panamy čo je obrovskou legislatívnou výhodou,kde neexistujú žiadne nariadenia na povinné vedenie denníkov o používaní sieti VPN.

Nord VPN nevedie denníky a ani neuchováva žiadne záznamy o klientoch a používaní siete.

NordVPN práve potvrdil svoju tretiu angažovanosť v oblasti zabezpečenia politiky bez prihlásenia. Vykonala ho spoločnosť Deloitte, vedúca audítorská firma veľkej štvorky v odvetví, ktorá nezávisle preskúmala služby a otestovala tvrdenie o neprihlásení.

Tu sú niektoré z kľúčových poznatkov z auditu:

  • Hĺbkový prehľad. Proces zapojenia zahŕňal rozhovory so zamestnancami NordVPN, ako aj kontroly konfigurácie servera, technických denníkov a iných serverov v našej infraštruktúre. Testy sa týkali našich zahmlených, dvojitých VPN, štandardných VPN, Onion Over VPN a P2P serverov.
  • Hodnotenie v určitom okamihu. Praktizujúci môžu podávať správy len o tom, čo videli, keď im bol umožnený prístup k našim službám. Uisťovacia zákazka bola vykonaná od 21. novembra do 10. decembra 2022.
  • Výsledky. Počas toho času praktizujúci nevideli žiadne známky toho, že by sme porušili náš sľub neprihlásenia. Rovnako ako pri poslednej uisťovacej zákazke (a predchádzajúcej), tieto výsledky podčiarkujú neochvejný záväzok spoločnosti NordVPN k ochrane súkromia používateľov.

Globálna VPN sieť je zastúpená na všetkých kontinentoch. Je tvorená z viac ako 5 500 serverov umiestnených v 60 krajinách sveta. Spoločnosť prevádzkuje aj 10 serverov na Slovensku a dokonca až 30 serverov v Českej republike.

VPN je úplne legálna služba vo väčšine štátov po celom svete. Blokovať VPN sa snažia vlády niektorých krajín ako je napríklad Čína,Spojené Arabské Emiráty a Irán. Nord VPN funguje aj v týchto krajinách.

Nord VPN ponúka užívateľsky prívetivé aplikácie pre všetky hlavné operačné systémy.

Operačne systémy

Výhody a nevýhody Nord VPN

  • Bezpečný a súkromný prístup na internet
  • Rýchle a stabilné pripojenie kdekoľvek
  • Prístup k blokovanému obsahu a streamovacím službám
  • Iba 6 pripojených zariadení na jeden účet
  • Trochu vyššia cena
  • Neexistuje bezplatná verzia

Prečo si vybrať NordVPN?

NordVPN ponúka bezkonkurenčné rýchlosti, robustné zabezpečenie a silný záväzok bez protokolovania. Klepnutím na tlačidlo môžete zašifrovať svoj internetový prenos, čím sa ochránite pred hackermi a invazívnymi sliedačmi údajov.

Ako používateľ NordVPN si tiež užijete širokú škálu ďalších funkcií vrátane ochrany pred hrozbami. Táto vstavaná funkcia vás chráni pred webovými stránkami, o ktorých je známe, že šíria malvér, blokuje otravné reklamy, zastavuje škodlivé sťahovanie a chráni vás pred online sledovačmi.

Pomocou jedného účtu NordVPN môžete chrániť až šesť zariadení vrátane smerovača. Ste pripravení na bezpečný a súkromný online zážitok?


Používajte ochranu VPN nielen doma ale aj na cestách.

Nord VPN na cestách

Pomocou Nord VPN ochránite pred zneužitím osobné údaje,všetky prístupové užívateľské mená a heslá,prístup k online bankovníctvu ,súkromnú – pracovnú konverzáciu a emaily,osobné fotografie,videá a iné súbory.


Zabezpečený internet.

V súčastnosti už nestačí pri pripojení na internet použivanie samotného anti vírového programu. Pre dokonalú ochranu je potrebné zabezpečiť internetovú prevádzku dokonalým šifrovaním pomocou kvalitnej služby VPN.

Šifrovanie Nord VPN novej generácie najlepšie ochráni všetky údaje prenášané prostredníctvom internetu.

Pomocou klientskej aplikácie Nord VPN a vašich prihlasovacích údajov ktoré získate pri registrácií sa jednoducho pripojíte na akýkoľvek VPN server na svete.

Po pripojení na akýkoľvek VPN server získate úplne novú IP adresu a medzi vaším zariadením (počítač, smartfón, tablet atď.) a VPN serverom na internete sa vytvorí bezpečný šifrovaný tunel.

NordVPN

Na jednom konci tunela ste vy prostredníctvom klientskej aplikácie a na druhom VPN server. Iba klient a server poznajú šifrovací algoritmus,podľa ktorého navzájom šifrujú a dešifrujú prenášané údaje.

Pre ešte lepšiu ochranu súkromia na internete spoločnosť Nord VPN ako prvá na svete zaviedla dvojité šifrovanie.

Získajte bezpečný a súkromný prístup na internet!
Zabezpečte svoje údaje,heslá a súbory.

Celých 30 dni využívajte Nord VPN a ak náhodou nebudete celkom spokojný požiadajte o vrátenie peňazí.


Nord VPN používa dvojité šifrovanie pokročilého štandardu AES – 256.

256 bitový štandard AES je v súčastnosti najspoľahlivejším šifrovaním na svete,ktoré používa napríklad aj armáda alebo NSA-Americká bezpečnostná agentúra na zabezpečenie utajovaných skutočnosti-Prísne tajné.

Tri rôzne šifrovacie protokoly.

Ak si aktivujete online ochranu Nord VPN,môžete si vybrať jeden z troch bezpečnostných protokolov,ktorý vám bude najviac vyhovovať.

Každý z týchto protokolov ma určité výhody a nevýhody, ale všetky tri sú vysoko bezpečné a odporúčané spoločnosťou Nord VPN.

Nezáleží na tom aký protokol budete používať,vždy budete spoľahlivo chránený.

IKEv2/IPsec

IKEv2/IPsec zaisťuje šifrovací tunel medzi klientom a serverom pomocou silného šifrovania AES 256. Je to bezpečný,stabilný a rýchly šifrovací protokol. Je vhodný hlavne pre platformy iOS a macOS.

Open VPN

Open VPN – všestranný bezpečnostný protokol s otvoreným zdrojovým kódom pre UDP aj TCP porty. Slúži na bezpečné surfovanie,streaming a online hry. Pre zabezpečenie citlivých údajov Nord VPN používa šifrovací algoritmus AES 256-GCM so 4096 bítovým DH kľúčom. Open VPN je vhodný pre akýkoľvek OS. (Windows,Linux,Android,macOS,iOS)

NordLynx

Špičková technológia Wireguard® * od spoločnosti Nord VPN. Protokol je veľmi rýchly,pretože je stokrát menší ako Open VPN. Používa dvojitý systém NAT pre zabezpečenie úplného súkromia. Umožňuje bezpečné pripojenie a na servery VPN neukladá žiadané identifikovateľné údaje. NordLynx je najrýchlejším šifrovacím protokolom na svete. Je k dispozícií pre všetky hlavné platformy.


Potrebujem šifrovať internetovú prevádzku?

Aj keď si myslite, že vás sa to netýka,opak je pravdou. Určite aj vy potrebujete schovať určité údaje pred zvedavými očami. Prevádzka na internete bez šifrovania je ako otvorená kniha a môže do nej nahliadnuť ktokoľvek.

Nord VPN šifrovanie

Poskytovateľ pripojenia k internetu vie o vás všetko.

Poskytovateľ pripojenia k internetu vám prideľuje IP adresu,na základe ktorej vás identifikuje v sieti internet. IP adresa na vás prezradí kto ste,kde sa momentálne nachádzate,aké zariadenie a operačný system či prehliadač používate a veľa ďalších informácií.

Internet totižto funguje tak,že ak vy chcete si prezrieť akúkoľvek stránku na internete,najprv požiadate poskytovateľa aby vám tuto stránku našiel na internete a následne poslal do vašeho internetového prehliadača.

Podobne je to aj v prípade keď si chcete prehrať nejaké video na YouTube či sledovať IPTV alebo zahrať si online hru, či iné veci ktoré robíte na internete.

Prevádzkovateľ pripojenia k internetu vedie a archivuje všetky podrobné informácie o používaní internetu a na požiadanie ich dáva k nahliadnutiu orgánom štátnej správy.

Každá činnosť,ktorú na internete vykonáte je niekde natrvalo zaznamenaná.

Ak využívate P2P siete k sťahovaniu veľkých objemov dát (Torrent) alebo streamujete či sledujete filmy online v prehliadači prípadne pomocou aplikácie,môže sa stať že váš poskytovateľ vám umelo zníži rýchlosť pripojenia k internetu alebo ináč obmedzí vašu linku.

Ak sa pripojíte na VPN server,poskytovateľ vie iba to, že ste k internetu pripojený cez VPN a nič viac pretože prevádzka je šifrovaná. Práve z tohto dôvodu nemôže nič zaznamenávať ani nijak obmedzovať, či blokovať vašu internetovú linku.

Podobne ako poskytovateľ aj Google a ostatné vyhľadávače vedia čo na internete vyhľadávate. Webstránky a webové aplikácie vedia čo vás zaujíma a tak vám servírujú cielenú reklamu. Veľa informácií o vás získavajú aj sociálne siete.

Môžete veriť napríklad vášmu poskytovateľovi pripojenia do internetu alebo štátnym inštitúciám, ale veriť každému na svete je určite veľká hlúposť.


Pozor na hackerov a nebezpečný softvér.

Ak sa pripájate na nezabezpečené FREE Wi-Fi siete v reštauráciach,baroch,na staniciach,v hromadných prostriedkoch verejnej dopravy a podobne VPN je takmer povinnosťou.

Free Wi-Fi zóna

Na týchto nezabezpečených Wi-Fi sietiach veľmi často číhajú hackery a čakajú na svoju príležitosť. Existuje niekoľko softvérov,ktoré prečítajú nezabezpečenú komunikáciu,prípadne skopírujú pamäť mobilného zariadenia,či iným spôsobom napadnú váš nezabezpečený systém.

Ak inštalujete aplikácie tretích strán alebo doplnky KODI z neznámych zdrojov,ľahko sa môže stať, že si s doplnkom nainštalujete aj malware alebo iný škodlivý softvér. Používanie aplikácií získaných mimo oficiálnych repozitárov bez ochrany VPN je veľmi nebezpečné.


Sledujú vás súkromné firmy a korporácie?

Ste zaujímavý pre súkromné firmy a korporácie? Samozrejme, že áno. Každá stránka, ktorú na internete navštívite si prostredníctvom súborov cookies pamätá čo ste na stránke robili.

Spoločnosti sledujú vašu online aktivitu, aby vam neskôr ponúkli relevantnú reklamu. Ak si napríklad v internetovom obchode prezeráte tovar, ktorý vás zaujal, ale nakoniec ho nekúpite,nasledujúce hodiny a dni sa vám tento tovar bude zobrazovať skoro na všetkých stránkach až kým ho nekúpite alebo skonči platnosť cookies.

Ide o cielenú reklamu,ktorej sa zbavíte iba vtedy ak zmažete v prehliadači súbory cookies ,použijete blokátor reklám alebo VPN.

Pri službe Nord VPN nič neriskujete,pretože celý mesiac môžete používať službu a ak náhodou z akéhokoľvek dôvodu nebudete zo službou spokojní,na konci mesiaca môžete požiadať o vrátenie celej sumy peňazí,ktorú ste zaplatili.



Maskujte svoju IP adresu.

Ak sa pripojíte na internet,poskytovateľ pripojenia vám prídeli verejnú IP adresu. IP adresa vás identifikuje v sieti internet. Z IP adresy je možné vyčítať kde sa momentálne nachádzate,kto je váš poskytovateľ pripojenia k internetu,aké zariadenie-operačný systém a prehliadač používate a veľa ďalších informácií.

Využitím služieb Nord VPN maskujte svoju IP adresu a nikomu nedovoľte aby vedel čo na internete robíte. Surfujte po internete anonymne!

Ak sa pripojíte na akýkoľvek VPN server,vaša súčasna verejná IP adresa bude nahradená úplne novou IP adresou VPN servera. Medzi VPN servermi môžete kedykoľvek jednoducho prepínať a tak meniť IP adresu podľa vášho priania.

Otvorte všetky webstránky,doplnky a aplikácie, ktoré kvôli internetovej cenzúre vo vašej krajine nefungujú.

Takto jednoducho,bez toho aby ste museli cestovať napríklad do USA môžete mať jednu z IP adries Spojených štátov. Získate tak prístup k obsahu,ku ktorému sa inak zo Slovenska nedostanete.

Naopak,ak ste na dovolenke v zahraničí pripojením sa na slovenský VPN server získate slovenskú IP adresu a môžete si pozrieť napríklad slovenské televízne programy vysielajúce cez internet.


Získajte osobnú IP adresu.

Vylepšite si svoju reputáciu vašou osobnou IP adresou,ktorú nemá nikto iný, iba vy. V aplikácií Nord VPN jednoducho prepnite na vyhradenú IP.


Zabezpečene online platby.

Vyhradenú IP adresu používajte hlavne vtedy, ak na zabezpečené bankovníctvo a online platby používate VPN.

Zabezpečene online platby

POZOR! Pri častej zmene IP adresy a teda aj polohy pri prihlasovaní do online bankovej aplikácie môžu to niektoré banky vyhodnotiť ako falošné prihlásenie a účet zablokovať.


Zabezpečený prístup k podnikovým serverom.

Aby sa zabránilo neoprávnenému prístupu k citlivým firemným dátam(osobné údaje zamestnancov,čísla účtov a pod) je možné, aby administrátor siete povolil prístup iba vyhradeným IP adresám. Tymto opatrením sa môže k systému prihlásiť iba zariadenie s IP adresou,ktorá je na bielej listine a iné IP adresy majú prístup zablokovaný.

Je to ideálne riešenie napríklad pre vzdialený prístup,keď sa zamestnanci pripájajú na podnikovú sieť z domu ako nedávno počas koróna-krízy.

Nezabudnite sa pripojiť k VPN, ak pracujete z domu. Ochrana osobných údajov zamestnancov je veľmi dôležitá a podľa nariadenia GDPR aj vysoko sankcionovaná pri nesplnení podmienok a prípadnom úniku osobných údajov.


Streamujte,sťahujte a zdieľajte plnou rýchlosťou.

Nord VPN vám zaistí nielen bezpečné, ale aj rýchle a neobmedzené streamovanie,sťahovanie a zdieľanie veľkých súborov v P2P sietiach.

Nainštalujte si Nord VPN aplikáciu do vášho Smart TV a využite televízor naplno. Streamujte,sťahujte a používajte všetke aplikácie bez obmedzení.

Nord VPN -TV aplikácia

Nord VPN je najlepším riešením na bezpečné a rýchle zdieľanie súborov v P2P sietiach. Peer-to-Peer je jeden z najrýchlejších a naj pohodlnejších spôsobov zdieľania súborov s veľkými skupinami ľudí pripojených k internetu.

Sledujte internetovú televíziu,online filmy a seriály z celého sveta bez obmedzení.

Zmenou IP adresy sa jednoducho dostanete aj k obsahu,ktorý je zo Slovenska nedostupný a takto si môžete pozrieť aj tie úplne najnovšie Hollywoodske trháky.

Využite streamovacie služby naplno!



Hlavné dôvody prečo používať Nord VPN.

  1. Zabezpečený internet – šifrovanie novej generácie technológiou AES 256
  2. Ultra rýchle pripojenie – zabezpečené pripojenie nemusí byť pomalé,Nord VPN poskytuje nie len bezpečnosť ale aj rýchlosť.
  3. Prísne zásady ochrany súkromia – Nord VPN nevedie denníky a ani neuchováva žiadne záznamy o klientoch a používaní siete.
  4. Maskovaná IP adresa – Pri pripojení na VPN server získate úplne novú IP
  5. Dvojitá ochrana – Pre ešte lepšiu ochranu súkromia sa IP adresa mení nie raz, ale dvakrát
  6. Vyhradená IP adresa – použitie pri bezpečných bankových operáciach alebo na vzdialený prístup k firemnej sieti
  7. VPN serveri po celom svete – vychutnajte si neobmedzený internet bez hraníc a blokovania – zabudnite na internetovú cenzúru
  8. Sledujte a sťahujte – funkcia SmartPlay pre inteligentne a bezpečné streamovanie
  9. Aplikácie a doplnky – Získajte prístup k všetkým aplikáciam a doplnkom
  10. Ochrana osobných údajov na cestách – zabezpečte prenos na nezabezpečených free wifi sieťach
  11. Blokuje malvér a reklamy – CyberSec blokuje otravne reklamy,malware a botnetov
  12. Kill Switch – táto funkcia chráni vaše údaje nepretržite a nedovolí pripojiť sa na nezabezpečený internet
  13. Nepretržite streamovanie – Bye-bye buffering zabezpečí plynule prehrávanie online obsahu
  14. Zdieľanie veľkých súborov (Torrent) – vďaka stovkám zabezpečených serverov P2P je zdieľanie veľmi rýchle a bezpečné
  15. Viaceré zariadenia – jeden účet umožňuje pripojiť až 6 zariadení súčasne

30-dňová záruka vrátenia peňazí


Odpovede na najčastejšie otázky.

? Ako sledovať streamingové služby pomocou Nord VPN?

Mnohé krajiny zavadzajú cenzúru a blokujú prístup k streamovacím službám zo zahraničia. Nord VPN umožňuje prístup k blokovaným webom,streamovacím službám a aplikáciam bez ďalšej konfigurácie.

? Aké streamovacie služby odblokuje Nord VPN?

Netflix,Amazon Prime,Disney Plus,Hulu,BBC,DAZN a ďalšie.

? Aké spôsoby platby akceptujete?

Kreditná karta,GooglePay,PayPal,AmazonPay,iTunes,Sofort,Krypto

? Môžem požiadať o vrátenie peňazí?

Samozrejme. Po zaplatení môžete službu plne využívať a ak náhodou nebudete z niečim spokojny,môžete do 30 dni požiadať o vrátenie vašich peňazí.

4.9/5 - (220 hlasov)

Ak sa vám príspevok páči a je pre vás prínosom poprosím o zdieľanie,ďakujem.

Zdieľanie je spolupráca.

Ak sa vám tento článok páči, prosím, zdieľajte ho so svojimi priateľmi a známymi. Vaša podpora je pre mňa veľmi dôležitá a pomôže mi dosiahnuť väčšiu čitateľskú základňu. Ďakujem!

Index