SafeKODI identifikuje nebezpečné doplnky.


SafeKODI je bezplatný bezpečnostný doplnok,ktorý preskenuje vaše zariadenie s KODI na prítomnosť nebezpečných doplnkov.Identifikuje doplnky podozrivé na škodlivý obsah,vírusy a malware. Nebezpečné doplnky zakážete na jeden klik.

Safe KODI perfektne funguje na starších verziách KODI 18 LEIA. Zatiaľ neexistuje Safe KODI pre KODI 20 Nexus ani pre KODI 19 MATRIX!


Safe Kodi - Ilustračný obrázok
ADDONREPOSITORYURL ADRESA ZDROJA
SafeKODISafekodihttps://safekodi.com/repo

Ako pracuje doplnok SafeKODI.

SafeKODI je doplnok KODI,ktorého cieľom je informovať používateľov KODI o potenciálne škodlivých doplnkov nainštalovaných na ich zariadeniach. SafeKODI dokáže identifikovať rizikové doplnky,ktoré by mohli inštalovať škodliví softvér alebo nežiadúce reklamy na vaše zariadenia. Doplnok umožňuje na jeden klik zakázať doplnky obsahujúce nebezpečný obsah,vírusy alebo malware.

SafeKODI behom veľmi krátkeho času preskenuje všetky KODI repozitáre a doplnky nainštalované vo vašom zariadení. Následne zobrazí, ktoré doplnky sú bezpečné a upozorní na nebezpečné doplnky.

Zelenou farbou označené doplnky sú stopercentne bezpečné. Žltý trojuholník vás upozorňuje na potencionálne nebezpečný doplnok. Červený krížik znamená, že ide o nebezpečné doplnky,ktoré by ste mali ihneď zakázať. Červený otáznik znamená,že doplnok zatiaľ nie je v databáze a preto nemožno určiť bezpečnosť doplnku.

Škodlivé nebezpečné doplnky jednoducho zakážete alebo v ďalšom kroku odinštalujete.


Ako nainštalovať doplnok SafeKODI.

⚠️ NEOFICIÁLNY DOPLNOK TRETEJ STRANY ⚠️

Vylúčenie zodpovednosti – Tento článok slúži iba na študijné účely.

INŠTALÁCIA DOPLNKU NA VLASTNE RIZIKO!

Ak sa rozhodnete doplnok inštalovať,robíte tak na vlastnú zodpovednosť! Väčšina takýchto doplnkov sprístupňuje nelegálny obsah podliehajúci autorským právam alebo šíri škodlivý a nebezpečný MALVÉR.

Autor článku nespolupracuje z nadáciou KODI ani s vývojármi doplnkov. Nezodpovedá za použitie tohto doplnku. Rovnako nezodpovedá za obsah nájdený pomocou tohto doplnku. Stránka KODI-info nehostuje ani nevlastní žiadny obsah tohto doplnku.

Pri streamovaní videa alebo hudby MUSÍTE POUŽIVAŤ VPN,čo je jediný spôsob ako zabezpečiť používanie KODI a zároveň získať prístup k ďalšiemu obsahu.

Inštalácia doplnku SafeKODI pozostáva z dvoch krokov,pridanie URL adresy repozitára a inštalácia doplnku.

Pridanie URL adresy repozitára:

  1. Z hlavnej ponuky KODI kliknite na ozubené koliesko – symbol nastavenia
  2. V ďalšom kroku kliknite na ikonku Správca súborov
  3. Dvakrát kliknite na Pridať zdroj
  4. Kliknite na Žiadne
  5. Do adresného riadku napíšte https://safekodi.com/repo a kliknite na OK
  6. Pomenujte zdroj SafeKODI a kliknite na OK
  7. Zdroj ste pridali. Kliknite na Esc a chodte o krok späť aby ste mohli inštalovať

Inštalácia doplnku SafeKODI:

  1. V časti Systém Kliknite na ikonku Doplnky
  2. Kliknite na Inštalovať doplnky zo zip archívu
  3. Kliknite na SafeKODI
  4. Kliknite na script.safekodi 1.0.2.zip

Po krátkej dobe sa doplnok nainštaluje,o čom vás informuje hláška v pravej hornej časti obrazovky.

Ako nainštalovať a používať doplnok SafeKODI si pozrite vo videu.

Všetky inštruktážne videá môžete sledovať na necenzúrovanej video-platforme postavenej na technológií blockchain.

Vychutnajte si tvorcov nezávislého obsahu.

Pretože YouTube zablokoval môj video-kanál,všetky videa boli presunuté na novú bezpečnú platformu ODYSEE. Prihláste sa na odber môjho kanála aby ste boli vždy informovaný o najnovšom video-obsahu a sledujte aj ďalšie necenzurované videa od iných autorov.


Ako používať doplnok SafeKODI.

Doplnok SafeKODI môžete používať podľa vlastného uváženia kedykoľvek,hlavne vtedy, ak máte akékoľvek podozrenia a vždy keď nainštalujete nový doplnok, aby ste zistili či je bezpečný.

Doplnok SafeKODI spusťte hneď po inštalácii kliknutím na ikonku,ktorú nájdete v časti doplnky-programové doplnky. Za pár sekúnd po potvrdení sa zobrazia výsledky skenovania.

Doplnky, ktoré sú označené ako nebezpečné alebo potencionálne nebezpečné jednoducho zakážte kliknutím na vybraný doplnok. Následne potvrďte Disable Addon. Ak nemôžete Addon vypnúť,odinštalujte ho klasickým spôsobom.


Je moja inštalácia KODI bezpečná?

Oficiálne doplnky od spoločnosti KODI sú bezpečné. Na infikovane doplnky,ktoré obsahujú škodlivý obsah,vírusy a malware môžete ľahko naraziť ak inštalujete doplnky tretích strán a z neznámych zdrojov.

Kodi upozornenie

V honbe za doplnkami,ktoré sprístupňujú bohatý obsah väčšinou zadarmo si často ani neuvedomujeme aké nebezpečenstvo nám hrozí. Tieto doplnky programuje hocikto a nie vždy z čistým úmyslom. Nielenže niektoré doplnky z neznámych zdrojov sprístupňujú chránený obsah autorských diel, ale môžu byť aj infikované.

Často sa stáva, že infikovaný doplnok využíva vypočetnú kapacitu procesora alebo grafickej karty na ťažbu kryptomien, ako je napríklad Bitcoin,Litecoin a ďalšie. Pretože v takom prípade je procesor, či grafika plne zaťažená,nedokáže zariadenie prehrávať filmy a videá plynule, ale prehrávanie zasekáva a mrzne obraz.

Okrem toho môžu nastať aj nepríjemnejšie a horšie scenáre,napríklad čudné a neobvyklé správanie sa systému, či v horšom prípade odcudzenie dôležitých údajov a preto SafeKODI spoločne s VPN ochranou majú veľmi veľké opodstatnenie pre používateľov KODI.

Práve z tohto dôvodu, ak ste zatiaľ nepoužívali VPN na šifrovanie a ochranu pred útokmi hackerov rýchlo to napravte. Pomocou SafeKODI zistite a odstráňte nebezpečné doplnky. Pomocou VPN zabráňte sledovaniu a vyvarujte sa ďalšiemu nebezpečenstvu.


VPN a ďalšie bezpečnostné funkcie.

VPN sieť okrem bezpečnostnej funkcie šifrovania vám zmení aj vašu IP adresu tak,aby ste boli na internete 100% anonymní. Zmenou IP adresy zrušíte geoblokáciu a tak získate prístup k celosvetovému internetu – odomknete všetky doplnky KODI a spustite prehrávanie všetkých streamov.

Ivacy VPN - Banner
Pure VPN - Banner

Zmena IP adresy a šifrovanie patrí medzi základné funkcie služieb VPN. Ak si ale objednáte napríklad Pure VPN alebo Ivaci VPN k základu si môžete doobjednať za mesačný poplatok 0,99 USD ďalšie dôležité funkcie – Presmerovanie portov,vyhradená IP a ochrana DDos.

Presmerovanie portov – Port Forwarding

Port Forwarding alebo presmerovanie portov je užitočná funkcia vďaka ktorej získate bezpečný prístup k svojim zariadeniam pomocou NAT Firewall + Port Forwarding. Brána NAT Firewall je priamo umiestnená na VPN serveroch ,ktorá blokuje nevyžiadanú prichádzajúcu komunikáciu a zlé pakety.

Pomocou funkcie Port Forwarding ochránite všetky svoje zariadenia pripojené na internet pred škodlivým softvérom a pred útokmi Hackerov.

Vyhradená IP adresa

Kúpte si vlastnú súkromnú IP adresu a vyhnite sa zdieľaným IP adresám,ktoré často blokujú mnohé online služby na streamovanie videa. Jedinečná IP adresa,ktorú budete používať iba vy. S vyhradenou IP VPN môžete robiť oveľa viac, než si viete predstaviť. Vyhradenú IP využijete hlavne vtedy, ak pracujete z domu a používate vzdialený prístup k podnikovým sietiam.

Ochrana DDos

Ochrana DDos zabraňuje prístup do sietí a je ideálna pre hráčov online hier. Chráni pred útokmi konkurenčných hráčov a počítačových zločincov.

Doplnkové funkcie VPN ako je presmerovanie portov,vyhradená IP adresa alebo ochranu DDos si musíte pri-objednať zvlášť za 0,90 USD. Minimálny poplatok-vysoký stupeň nadštandardnej ochrany. Vyskúšajte odporúčané služby Pure VPN alebo Ivacy VPN.

Získajte prístup k väčšiemu obsahu a chráňte svoje súkromie.

Pripojte sa k internetu anonymne,schovajte svoju verejnú IP adresu a šifrujte prenášane údaje.

Pri streamovaní videa alebo hudby MUSÍTE POUŽIVAŤ VPN,čo je jediný spôsob ako získať prístup k ďalšiemu obsahu a zároveň zabezpečiť používanie KODI. Tu sú základné vlastnosti VPN:

Moja IP adresa

Informácie o vašom pripojení k internetu:

IP adresa:

Mesto:

Štát:

Operačný systém:

ISP:

Schovajte svoju IP adresu a chráňte dôležité údaje pri streamovaní obsahu a surfovaní po internete.

  • Získajte prístup k ďalšiemu obsahu – Väčšina doplnkov KODI sprístupňuje iba obsah na streamovanie z obmedzeného počtu krajín. Jediný spôsob ako obísť takéto geografické obmedzenia je zmena IP adresy pomocou služby VPN. Otvorte všetky doplnky KODI a streamujte všetok obsah knižnic pomocou VPN.
  • Vyhnite sa rizikám používania nelegálnych doplnkov – Množstvo doplnkov tretích strán sťahuje obsah z nelegálnych zdrojov,čo by vás mohlo dostať do právnych problémov. Okrem pirátského obsahu niektoré doplnky obsahujú nebezpečný malware. Ak chcete zabrániť ostatným v sledovaniu používajte VPN sieť,ktorá skryje všetko čo robíte v KODI a na internete. Pripojte sa na internet anonymne.
  • Zabraňte sledovaniu zo strany poskytovateľa pripojenia k internetu – Ak poskytovateľ internetových služieb uvidí že používate KODI,môže obmedziť vašu internetovú linku. Ak zisti že používate nelegálne doplnky môže vás upozorniť na porušenie autorských práv. Vyhnite sa týmto obmedzeniam šifrovaním prenášaných údajov pomocou VPN,aby nikto nemohol sledovať vaše online aktivity.

Existuje veľké množstvo VPN,no nie každá je vhodná pre KODI a stream ovanie. Potrebujete takú VPN,ktorá odblokuje akýkoľvek doplnok KODI a zároveň ochráni vaše digitálne súkromie.

Po otestovaní viacerých služieb VPN odporúčam najlepšiu NORD VPN,ktorá je lídrom na poli vývoja bezpečnostných aplikácií. Ako lacnejšiu alternativu odporúčam PURE VPN,ktorá nijak nezaostáva za prvou službou. Obidve služby VPN sú vhodné pre KODI,kladú veľký dôraz na súkromie používateľa a sú úplne legálnymi službami vo väčšine krajin sveta.

Vyskúšajte VPN bez rizika. Ak nebudete zo službou spokojný,môžete do 30 dní požiadať o vrátenie peňazí.


Záver.

SafeKODI je uplne nový a veľmi užitočný doplnok ktorý spoločne zo službou VPN ma široké opodstatnenie pre každého užívateľa multimediálneho programu KODI. Pomocou SafeKODI si preskenujete všetky vaše zariadenia na prítomnosť nebezpečných doplnkov. Doplnky napadnuté škodlivým obsahom,vírusmi a malware jednoducho zakážete. Zakázané doplnky môžete neskôr odinštalovať.

Pre ochranu do budúcnosti si do zariadenia nainštalujte VPN klienta alebo aplikáciu. Pripojte sa k VPN serveru a až potom zapnite KODI alebo otvorte webový prehliadač pre bezpečné a anonymné surfovanie.

Na záver poďakovanie tvorcom doplnku SafeKODI. Ďalšie informácie v angličtine na oficiálnej stránke doplnku SafeKODI.


4.6/5 - (78 hlasov)

Ak sa vám príspevok páči a je pre vás prínosom poprosím o zdieľanie,ďakujem.

Zdieľanie je spolupráca.

Ak sa vám tento článok páči, prosím, zdieľajte ho so svojimi priateľmi a známymi. Vaša podpora je pre mňa veľmi dôležitá a pomôže mi dosiahnuť väčšiu čitateľskú základňu. Ďakujem!

Index